کد خبر: ۸۳۲۴
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۵

بهره برداری از واحد‌های تولید گلخانه‌ای لیموترش قائم شهر با تسهیلات ۳۰۰ میلیارد ریالی بانک توسعه تعاون

۷۲واحد گلخانه‌ای تولید لیمو ترش در ۴۳روستای شهرستان قائم شهر با تسهیلات ۳۰۰ میلیارد ریالی بانک توسعه تعاون به بهره برداری رسید.
بهره برداری از واحد‌های تولید گلخانه‌ای لیموترش قائم شهر با تسهیلات ۳۰۰ میلیارد ریالی بانک توسعه تعاون

مخاطب ۲۴- معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری توجه به اقتصاد روستا‌ها را از سیاست‌های راهبردی دولت سیزدهم اعلام کرد و گفت: با اختصاص بودجه ۲۰ درصدی از تبصره ۱۶ و ۱۸ قانون بودجه کشور حمایت عملی دولت از تولید و اشتعال در روستا‌ها اعلام شده است.

بهره برداری از واحد‌های تولید گلخانه‌ای لیموترش قائم شهر با تسهیلات ۳۰۰ میلیارد ریالی بانک توسعه تعاون
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران نیز در حاشیه مراسم افتتاح گفت: با همراهی سرمایه گذار و اعطای تسهیلات از سوی بانک‌های عامل، برای ساخت و تکمیل این طرح‌ها بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
وی ادامه داد: با بهره برداری از این ۷۲ گلخانه لیموترش برای ۵۰ نفر به صورت مستقیم و ۱۳۰ نفر به صورت غیر مستقیم اشتغالزایی شد.
استان مازندران با تولید ۷۲ نوع محصول زراعی و باغی سالانه حدود هفت میلیون تن محصول کشاورزی تولید می‌کند.
برای بهره برداری همزمان ۷۲ واحد گلخانه‌ای تولید لیمو ترش قائم شهر که در روستای خرماکلا این شهرستان برگزارشد بانک توسعه تعاون ۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به بهره برداران روستایی اعطا کرده است.
در روستای خرماکلا که روستای گلخانه‌ای تولید لیمو ترش کشور شناخته شده تاکنون بیش از ۲۰۰ واحد گلخانه‌ای احداث و بهره برداری شده است.
معرفی شدگان به بانک توسعه تعاون در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ حدود ۱۰۰ نفر یا واحد و مبلغ تسهیلات به هر واحد ۴میلیارد ریال از سوی شعبه‌های مرکزی و میدان امام قائمشهر پرداخت شد. گفتنی است طرح‌های تعاونی مذکور با حضور امیرحسین مدنی، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، سید محمود حسینی پور، استاندار مازندران، مرادیان نماینده مردم قائمشهر، جویبار، سوادکوه، سوادکوه شمالی و سیمرغ در مجلس شورای اسلامی، محمد شیخ حسینی، سرپرست بانک توسعه تعاون و رضایی، مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید، سعید معادی معاون مدیرعامل در امور استان‌ها و بازاریابی، سید حسن حسینی مطلق سرپرست دفتر مرکزی حراست، همت عنایتی مشاور مدیرعامل در امور ایثارگران، صیاد رحمانپور سرپرست مدیریت امور استان‌ها و شعب و رئوف احمدی مدیر شعب استان مازندران افتتاح و بهره برداری شد.
محمد شیخ حسینی، سرپرست بانک توسعه تعاون که برای افتتاح طرح‌های روستایی تامین مالی شده از سوی بانک توسعه تعاون به مازندران سفر کرده بود از شعب میدان امام قائمشهر و امیر مازندرانی ساری بازدید و با همکاران گفتگو کرد.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.