کد خبر: ۸۳۱۶
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۰
نماینده مجلس:

دومین وزیر هم استیضاح می شود

مجتبی رضاخواه نماینده مجلس از دستور کار قرار گرفتن استیضاح وزیر راه وشهرسازی خبر داد و گفت: اگر رئیس‌جمهور وزیر راه را عزل نکند، از ابزار استیضاح استفاده خواهیم کرد.
دومین وزیر هم استیضاح می شود

مخاطب ۲۴- به نقل از تحریریه؛ مجتبی رضاخواه با یادآوری این‌که آیت‌الله رئیسی در زمان تبلیغات ریاست جمهوری روی موضوع ساخت ۴ میلیون مسکن تاکید داشت، اظهار کرد: شعار رئیس جمهور این بود و قانونش مصوب شده بود. الان هم در اجرای قانون مالیات بر خانه‌های خالی نسبت به عملکرد وزارت راه و شهرسازی هم در اجرای وعده‌های آقای رئیسی نسبت به عملکرد دولت اشکال داریم.

دومین وزیر هم استیضاح می شود

وی افزود: خیلی صریح می‌گویم نسبت به عملکرد دولت در حوزه مسکن انتقاد صریح داریم. سه‌شنبه هفته آینده ۱۰ آبان‌ماه استیضاح وزیر صمت در مجلس بررسی می‌شود و فکر می‌کنم به زودی استیضاح آقای رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی در دستور قرار بگیرد.

وی ادامه داد: اگر تا به حال بحث استیضاح صورت نگرفته بود به این خاطر بود که دولت می‌گفت به ما وقت کافی بدهید تا بتوانیم قانون را اجرا کنیم.

نماینده مردم تهران در مجلس بیان کرد: ۱۴ ماه از شروع ریاست جمهوری آیت‌الله رئیسی سپری شده و وی وعده ساخت سالی ۴ میلیون مسکن را داده است. اما وزیر راه نه تنها به این وعده عمل نکرد بلکه در اینکه بتواند وضعیت جسمی‌اش را در شرایط مناسبی نگه دارد، شک داریم.

رضاخواه با بیان این‌که اهل سیاسی گویی نیستم، تصریح کرد: عملکرد دولت قابل قبول نیست. پیشنهاد ما این است رئیس جمهور وزیر راه و شهرسازی را عزل کنند در غیر این صورت مجلس مانند وزیر صمت از ابزار استیضاح استفاده می‌کند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت
نخست‌وزیر لوکزامبورگ اعلام کرد کشورش دولت فلسطین را به رسمیت می‌شناسد و هدف این اقدام را حمایت از روند دیپلماسی برای پایان مناقشه خاورمیانه دانست.
بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمان جهان ۲۰۲۵ که در زاگرب کرواسی در حال برگزاری است موفق شد یک روز زودتر، بالاتر از آمریکا به عنوان قهرمانی زودهنگام جهان دست یابد.
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری
درویش فعال محیط زیست به مناسبت روز بدون خودرو، بیان کرد امیدوارم روزی برسد که حداقل ۱۰ درصد حمل و نقل شهری با دوچرخه انجام شود
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
برگزیده
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
ترامپیسم، اقتدارگرایی و مرکانتیلیسم ترامپیسم، اقتدارگرایی و مرکانتیلیسم
ترامپ و ترامپیسم؛ فوکویاما او را فاقد صداقت و قضاوت سلیم می‌داند، اما از منظر اقتصاد سیاسی، دولتش احیای مرکانتیلیسم سنتی است؛ با تمرکز بر قدرت ملی، تعرفه‌های بالا، حمایت صنعتی و اقتدارگرایی پوپولیستی.
نبرد سایه‌ها: ترکیه و اسرائیل در آستانه تقابل استراتژیک؟ نبرد سایه‌ها: ترکیه و اسرائیل در آستانه تقابل استراتژیک؟
با تشدید تنش‌ها میان ترکیه و اسرائیل، روابط دو قدرت منطقه‌ای به مسیری پیچیده و خطرناک گام گذاشته است. آیا این تقابل از جنس یک رقابت دیپلماتیک است یا زمینه‌ای برای یک رویارویی جدی‌تر؟
صفحه خبر بالای تصاویر