کد خبر: ۸۳۱۳
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۹

توییتی علیه ایران/ پیام ما به ایران ساده است!

در شرایطی که گفتگوهای هسته‌ای با ایران بدلیل کارشکنی‌های طرف‌های غربی بویژه واشنگتن متوقف شده است، «رابرت مالی»، نماینده آمریکا در امور ایران بامداد شنبه با انتشار پستی در حساب توئیتری خود به طرح ادعاهای مداخله گرایانه علیه تحولات داخلی ایران پرداخت.
توییتی علیه ایران/ پیام ما به ایران ساده است!

مخاطب ۴- به نقل از مهر؛ رابرت مالی در ادعای ضد ایرانی خود که مرتبط با گفتگو با خبرگزاری فرانسه بود، گفت: «پیام ما به ایران ساده است: کشتار مردم خود را متوقف کنید و از انتقال هواپیما‌های بدون سرنشین به روسیه برای کشتن اوکراینی‌ها خودداری کنید.»
توییتی علیه ایران/ پیام ما به ایران ساده است!

چند ساعت پیش از طرح ادعای رابرت مالی نیز رویترز در گزارشی اختصاصی اعلام کرده بود که آمریکا هفته آینده اعتراضات در ایران را در کانون توجه سازمان ملل قرار خواهد داد. بر اساس یادداشتی که در تشریح این رویداد توسط رویترز مشاهده شده است، آمریکا و آلبانی روز چهارشنبه یک نشست غیررسمی در شورای امنیت سازمان ملل برگزار خواهند کرد. گفته شده قرار است در این نشست افرادی همچون شیرین عبادی و نازنین بنیادی توضیحاتی ارائه دهند.

در این ارتباط ادعا شده است: «این نشست وضعیت زنان و دختران و گروه‌های اقلیت‌های مذهبی و قومی در ایران را برجسته خواهد کرد و فرصت لازم برای انجام تحقیقات معتبر و مستقل در مورد نقض‌های حقوق بشر توسط دولت ایران را ایجاد خواهد کرد.» همچنین گفته شده که «جاوید رحمان»، بازپرس مستقل سازمان ملل در امور حقوق بشر در ایران نیز قرار است در این نشست که سایر کشور‌های عضو سازمان ملل و گروه‌های حقوقی نیز در آن شرکت می‌کنند، سخنرانی کند. در یادداشتی درباره نشست برنامه ریزی شده آمریکا در سازمان ملل ادعا شده است: «این نشست بر استفاده مداوم غیرقانونی از زور علیه معترضان و پیگیری اقدامات ایران در برابر مدافعان حقوق بشر و مخالفان در خارج از کشور برای ربودن یا ترور آن‌ها در تضاد با قوانین بین المللی تاکید خواهد کرد.»

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت
بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فراجا، معافیت سربازی برای پدران دارای سه فرزند با شرط ۴۰ سال سن؛ و چهار فرزند و بیشتر (بدون شرط سنی) صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۴ اعتبار داشته و پس از آن متوقف خواهد شد
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر