کد خبر: ۸۳۰۲
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۳

زمان افزایش حقوق معلمان اعلام شد!

سیدمسعود میرکاظمی در مورد اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان گفت: آیین‌نامه اجرایی این قانون پس از سال‌ها در دولت سیزدهم تصویب و ابلاغ شد و سازمان برنامه و بودجه خود را مکلف به اجرای قانون می‌داند.
زمان افزایش حقوق معلمان اعلام شد!

مخاطب ۲۴- سیدمسعود میرکاظمی در مورد اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان گفت: آیین‌نامه اجرایی این قانون پس از سال‌ها در دولت سیزدهم تصویب و ابلاغ شد و سازمان برنامه و بودجه خود را مکلف به اجرای قانون می‌داند.

زمان افزایش حقوق معلمان اعلام شد!

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به پرداخت علی‌الحساب در شهریور افزود: حتی سازمان آمادگی پرداخت علی‌الحساب برای حقوق مهرماه را هم داشت.

رئیس سازمان برنامه و بودجه تأکید کرد: تاکنون احکام معلمان توسط آموزش‌وپرورش صادر نشده که به‌محض صدور احکام افزایش حقوق لحاظ خواهد شد و حتی منابع مورد نیاز در خزانه برای اجرای این کار در نظر گرفته شده است.

 



میرکاظمی با بیان اینکه اعتبار موردنیاز جهت رتبه‌بندی معلمان در نظر گرفته شده که پس از صدور احکام معلمان در سقف بودجه پرداخت خواهد شد، تصریح کرد: امیدواریم اجرای این طرح علاوه بر کمک به بهبود معیشت معلمان عزیز به بهبود سطح کیفیت آموزش در مدارس نیز منجر شود.

پیش از این سازمان برنامه بودجه اعلام کرده بود: پس از ابلاغ آیین نامه‌های اجرایی مربوطه طی مصوبه شماره ۵۹۴۲۶/ت ۵۹۷۹۴ هـ مورخ ۱۲/۴/۱۴۰۱ و اصلاحیه آن به شماره ۸۱۸۴۳/ت ۶۱۰۱۵۱ هـ مورخ ۱۵/۵/۱۴۰۱ هیئت وزیران، مقرر گردید تا زمان نهایی شدن بررسی‌ها و استقرار معلمان در رتبه‌های استحقاقی مبلغی به عنوان علی الحساب به کلیه مشمولین نظام رتبه بندی معلمان پرداخت گردد.

بر این اساس طی ابلاغیه شماره ۲۵۰۹۸۲ مورخ ۲۴/۵/۱۴۰۱ مبلغ ۸۳ هزار میلیارد ریال بابت علی الحساب خالص پرداختی اجرای طرح رتبه بندی معلمان به مدت ۱۱ ماه (مهر ۱۴۰۰ لغایت مرداد ۱۴۰۱) به وزارت آموزش و پرورش- ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها اختصاص یافته و به حساب مشمولین واریز شده است.



منبع: خبر انلاین

انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
معلم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۶ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۶
0
0
comments icon برای نه ماه واریز شده نه یازده ماه!!!
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۴ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۶
0
0
comments icon متاسفانه علی الحساب برای مهرآفرین ها با ۲ ماه تاخیر و ۵ ماه واریز شده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۱
0
0
comments icon جالب است یکی اعلام آمادگی یکی هنوز درحال اجرا رتبه بندی بعد اون میگه اجرا شد این یکی بعدا اعلام میکنه بار مالی تامین بشه پاس کاری خوبی است و این داستان تا ۱۴۰۸ ادامه دارد
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد
یونسکو در چهل‌وسومین کنفرانس سمرقند با اجماع کشور‌ها منشور کوروش بزرگ را نخستین سند مکتوب حقوق بشر جهان اعلام کرد؛ تصمیمی که جایگاه ایران را در میراث عدالت و آزادی پررنگ‌تر کرد.
گروسی: تنها مسیر حل پرونده هسته‌ای ایران دیپلماسی است گروسی: تنها مسیر حل پرونده هسته‌ای ایران دیپلماسی است
رافائل گروسی در گفت‌وگویی با فرانس۲۴ با تأکید بر ضرورت ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای با ایران گفت حملات اخیر آمریکا و اسرائیل روند دیپلماسی را مختل کرده و تنها گفت‌و‌گو می‌تواند راه‌حلی پایدار ایجاد کند.
«اردوبهشت» کلید می‌خورد؛ همکاری نخست بهداد و حقیقت‌دوست «اردوبهشت» کلید می‌خورد؛ همکاری نخست بهداد و حقیقت‌دوست
فیلم سینمایی «اردوبهشت» به کارگردانی محمد داودی، با بازی حامد بهداد و شهرام حقیقت‌دوست، از اواخر آبان در تهران مقابل دوربین می‌رود و برای حضور در جشنواره فجر آماده می‌شود.
تأیید نهایی تعرفه پلکانی واردات خودرو در مجلس تأیید نهایی تعرفه پلکانی واردات خودرو در مجلس
مجلس شورای اسلامی مصوبه دولت درباره تعرفه پلکانی واردات خودرو را بدون مغایرت تأیید کرد؛ اقدامی که وزارت صمت آن را گامی برای مهار قیمت‌ها و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان می‌داند.
قائم‌پناه: اولویت مردم معیشت است نه مسائل سیاسی قائم‌پناه: اولویت مردم معیشت است نه مسائل سیاسی
معاون اجرایی رئیس‌جمهوری با تأکید بر اینکه مطالبات اصلی مردم معیشتی است، گفت دولت وظیفه دارد برای تأمین نیاز‌های ابتدایی شهروندان تلاش کند و نگاه مبتنی بر کارآمدی را در مدیریت استان‌ها گسترش دهد.
زاکانی: رونمایی از مجسمه والرین نماد شکست طمع‌ورزان زاکانی: رونمایی از مجسمه والرین نماد شکست طمع‌ورزان
شهردار تهران در مراسم رونمایی از مجسمه «زانو زدن والرین» گفت این نماد تاریخی پیام ایستادگی ایران در برابر طمع‌ورزان و دشمنانی است که در گذشته و امروز در پی ضربه زدن به کشور بوده‌اند.
از اشرف حکیمی تا بازیکنان ایرانی؛ نگاهی به تلخ‌ترین مصدومیت‌های فوتبالی از اشرف حکیمی تا بازیکنان ایرانی؛ نگاهی به تلخ‌ترین مصدومیت‌های فوتبالی
مصدومیت اشرف حکیمی مقابل بایرن مونیخ بهانه‌ای شد تا در مخاطب۲۴ نگاهی به بدترین مصدومیت‌های تاریخ فوتبال ایران و جهان داشته باشیم.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر