کد خبر: ۸۳۰۱
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۳

دومین بسته حمایتی برای بورس

منابع آگاه از ارائه بسته جدیدی به معاونت اقتصادی رئیس‌جمهوری جهت حمایت از بورس خبر می‌دهند
دومین بسته حمایتی برای بورس

مخاطب۲۴- منابع آگاه از تهیه بسته‌ای تحت عنوان حمایت از بورس خبر می‌دهند که ظاهرا در اختیار معاون اقتصادی رئیس جمهوری قرار گرفته است.

دومین بسته حمایتی برای بورس

۲۵ ماه است که بورس روی مدار نزول قرار گرفته است. در این مدت مدیران و مسولان دولتی سعی کردند که با بسته‌های دولتی جلوی ریزش بورس را بگیرند، اما هیچ یک کاربردی نبود و باعث شد سرمایه‌گذاران بورسی زیان بیشتری ببینند.

حالا منابع آگاه از ارائه بسته جدیدی به معاونت اقتصادی رئیس‌جمهوری جهت حمایت از بورس خبر می‌دهند. پیگیری‌های تجارت‌نیوز حاکی از در جریان بودن برخی تلاش‌ها در سازمان بورس جهت تهیه این بسته در هفته‌های اخیر است. برخی منابع خبر دادند که در روز‌های گذشته سازمان بورس این بسته حمایتی در اختیار معاون اقتصادی ابراهیم رئیسی قرار گرفته است.
جزییات دقیقی از این بسته در اختیار رسانه‌ها قرار نگرفته، اما به نظر می‌رسد مسئله مالیات بر صادرات محصولات فلزی و برخی از فرآورده‌های نفتی از جمله محور‌های اصلی این بسته است.
سرنوشت اولین بسته حمایت از بورس

آذرماه پارسال بود که احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد یک بسته حمایتی ۱۰ بندی برای حمایت از بازار سرمایه رونمایی کرد. بسته ۱۰ بندی وزیر اقتصاد در همان زمان هم با واکنش بسیار تند اقتصاددانان مواجه شد. در نهایت نیز نتوانست زمینه را برای رشد بازار سرمایه فراهم کند و بسیاری از سهامداران اعتقاد دارند برخی مفاد این بسته به طور کلی اجرایی نشد.

حال مشخص نیست که جزییات دقیق این بسته چیست. اما با توجه به سرنوشتی که اولین بسته حمایت از بورس دچارش شد انتظار معجزه‌ای از بسته دوم نمی‌رود.

 

 

منبع: نبض بورس

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان
جنیفر لارنس در نشست خبری فیلم تازه‌اش در جشنواره کن، با صداقتی بی‌پرده از تجربه شخصی‌اش با مادری و افسردگی پس از زایمان گفت؛ احساسی عمیق از انزوا که به گفته خودش، «شبیه زندگی در سیاره‌ای دیگر» است.
شکار جدید قرمزها! شکار جدید قرمزها!
باشگاه پرسپولیس در ادامه روند سریع نقل و انتقالاتی خود، امشب هم از یک خرید جدید رونمایی خواهد کرد.
اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند! اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند!
باشگاه استقلال هم به صف مشتریان جذب محمدمهدی زارع، مدافع جوان گل‌گهر اضافه شد
کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را! کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را!
با تصمیم کادر فنی پرسپولیس، امروز نام چهار بازیکن در فهرست خروجی این تیم قرار گرفت.
برهنگی ممنوع برهنگی ممنوع
با تصمیمی که دیروقت اعلام شد، برگزارکنندگان جشنواره فیلم کن ممنوعیت رسمی برهنگی و لباس‌های حجیم را در این مراسم اعلام کردند.
خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا
۲ میلیارد بدهی زنجانی به شرکت نفت بر اساس اعلام رسمی قوه قضائیه تسویه شده و سرمایه او که تا دم اعدام هم رفت، بر سر جای خود باقی ماند. اگر رقم ۳ میلیارد دلار باقی مانده اموال زنجانی درست باشد، او با قیمت دلار ۸۰هزار تومانی، باید حدود ۲۴۰ همت سرمایه داشته باشد. اگر این سرمایه بیش از ۳ میلیارد دلار نباشد.
برگزیده
اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود
بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود.
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
سرنوشت فرحناز شیری و ۳۰ زن راننده سرنوشت فرحناز شیری و ۳۰ زن راننده
با وجود سال‌ها غیبت زنان راننده در ناوگان اتوبوسرانی تهران، حالا بار دیگر جرقه‌هایی از تغییر در پایتخت روشن شده است؛ در شرایطی که شهرهایی، چون مشهد و بیرجند تجربه موفق حضور زنان در حمل‌ونقل عمومی را پشت سر گذاشته‌اند، مقامات شهری و انتظامی پایتخت نیز از بازگشت زنان به خطوط اتوبوس‌های شهری، به‌ویژه بی‌آرتی، سخن می‌گویند.
صفحه خبر بالای تصاویر