کد خبر: ۸۲۸
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۳:۱۰

افزایش فشار به سندرز برای کناره گیری

در پی تازه ترین پیروزی های هیلاری کلینتون، فشار بر سناتور برنی سندرز برای خروج از رقابت های مقدماتی کسب نامزدی حزب دموکرات در آمریکا درحال افزایش است.
src="/files/fa/news/ign="center">
افزایش فشار به سندرز برای کناره گیری
سایت تدابیر به نقل از بهار نیوز؛ کلینتون با پیروزی در ۴ از ۶ ایالت که روز سه شنبه رای گیری کردند عملا نامزد حزب دموکرات تلقی می شود. او در کالیفرنیا، نیومکزیکو، نیوجرزی و داکوتای جنوبی برنده شد و آقای سندرز مونتانا و داکوتای شمالی را نصیب خود کرد. هرچند به نظر نمی رسد که سناتور سندرز عملا راهی برای کسب نامزدی داشته باشد قول ادامه مبارزات را داده است. سندرز بسیار امیدوار بود در کالیفرنیا که امتیاز زیادی برای برنده دارد اول شود به خصوص که در نظرسنجی ها با رقیبش گام به گام بود. اما او در نهایت با اختلاف ۱۳ درصد انتخابات در این ایالت را که جمعیت آن اکثرا متمایل به دموکرات ها هستند واگذار کرد.

او قرار است روز پنجشنبه با باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا، دیدار کند. درخواست دیدار روز پنجشنبه به درخواست سندرز انجام می شود. او در همین روز تجمعی در واشنگتن برگزار خواهد که چند روز پیش از رای گیری روز ۱۴ ژوئن در ناحیه پایتخت است. بسیاری از دموکرات ها سندرز را ترغیب کرده اند نیروهایش را برای شکست دونالد ترامپ، به کلینتون ملحق کند.

سناتور اهل فلوریدا بیل نلسون گفت که سندرز باید کنار بکشد و سناتور باب کیسی گفت که دموکرات ها باید متحد شوند. با این حال جو بایدن معاون اوباما گفت که تصمیم گیری در این مورد فقط متعلق به شخص سندرز است. او گفت: "بگذارید او خودش تصمیم بگیرد. به او وقت بدهید." سناتور جین شهین از نیوهمپشایر گفت که سندرز باید به زودی به مبارزاتش پایان دهد. سندرز در ۲۲ ایالت به پیروزی رسیده اما از نظر امتیاز لازم برای کسب نامزدی خیلی از کلینتون عقب است. با این حال او در مبارزاتی که بسیاری ناظران تحسین برانگیز می دانند از انتظارات بسیار فراتر رفت و نفوذی قابل توجه در مناظره درونی حزب دموکرات در مورد مسائلی که آمریکا با آنها روبروست داشت. بسیاری از رای دهندگان جوان خیل طرفداران او را تشکیل می دهند. کمپین سندرز می گوید این روزها خدمه تشکیلات مبارزاتی را به نصف کاهش می دهد.
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟ بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟
فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه، با رد نگرانی‌ها درباره تکرار شرایط سال ۱۳۹۹ تأکید می‌کند رشد اخیر بورس با واقعیت‌های آماری همخوان است و بازار سهام با وجود نوسانات مقطعی، در افق میان‌مدت همچنان چشم‌انداز صعودی دارد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر