کد خبر: ۸۲۶۴
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۹
میرکاظمی خبر داد؛

رتبه بندی معلمان به زودی اجرایی خواهدشد/منابع پیش بینی شده است

رییس سازمان برنامه و بودجه گفت: منابع اجرای رتبه‌بندی معلمان آماده شده و منتظر صدور احکام حقوق معلمان از سوی آموزش و پرورش هستیم.
رتبه بندی معلمان به زودی اجرایی خواهدشد/منابع پیش بینی شده است

مخاطب24 به نقل از سازمان برنامه و بودجه، سید مسعود میرکاظمی در مورد اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان اظهار کرد: آئین‌نامه اجرایی این قانون پس از سال‌ها در دولت سیزدهم تصویب و ابلاغ شد و سازمان برنامه و بودجه خود را مکلف به اجرای قانون می‌داند.

 

رتبه بندی معلمان به زودی اجرایی خواهدشد/منابع پیش بینی شده است

معاون رئیس جمهور با اشاره به پرداخت علی‌الحساب در شهریورماه افزود: حتی سازمان برنامه و بودجه آمادگی پرداخت علی‌الحساب برای حقوق مهرماه را هم داشت.

رئیس سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد: تاکنون احکام معلمان توسط آموزش‌وپرورش صادر نشده که به‌محض صدور احکام افزایش حقوق لحاظ خواهد شد و حتی منابع موردنیاز در خزانه برای اجرای این کار در نظر گرفته شده است.

میرکاظمی با بیان اینکه اعتبار موردنیاز جهت رتبه‌بندی معلمان در نظر گرفته شده که پس از صدور احکام معلمان در سقف بودجه پرداخت خواهد شد، تصریح کرد: امیدواریم اجرای این طرح علاوه بر کمک به بهبود معیشت معلمان عزیز به بهبود سطح کیفیت آموزش در مدارس نیز منجر شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مذاکرات ونزوئلا و بلاروس درباره همکاری نظامی-فنی مذاکرات ونزوئلا و بلاروس درباره همکاری نظامی-فنی
هیئت بلاروسی به سرپرستی اولگ میشچنکو وارد کاراکاس شد و سومین نشست کارگروه همکاری نظامی-فنی با ونزوئلا برگزار شد. گفت‌و‌گو‌ها بر توسعه روابط متمرکز بود.
آیا پوتین «ژنرال» لاوروف را کنار می‌گذارد؟ آیا پوتین «ژنرال» لاوروف را کنار می‌گذارد؟
پس از دو هفته غیبت از جلسات مهم، سرگئی لاوروف دوباره ظاهر شد و رسانه‌ها درباره احتمال کاهش نفوذ او در دولت پوتین و جایگزینی‌اش گمانه‌زنی می‌کنند.
بازداشت یک اسرائیلی به اتهام انتقال اطلاعات حساس به ایران بازداشت یک اسرائیلی به اتهام انتقال اطلاعات حساس به ایران
رژیم صهیونیستی از دستگیری مردی ۲۷ ساله به اتهام انتقال اطلاعات حساس تأسیسات و پایگاه‌های نظامی به ایران خبر داد؛ او بیش از یک سال با مأموران ایرانی در ارتباط بود.
عراقچی: حقوق بین‌الملل زیر حمله قدرت‌های هژمونیک است عراقچی: حقوق بین‌الملل زیر حمله قدرت‌های هژمونیک است
سید عباس عراقچی در اجلاس بین‌المللی «حقوق بین‌الملل تحت تهاجم» اعلام کرد، جنگ و زور در روابط بین‌الملل غالب شده و دیپلماسی اولین قربانی این روند است.
آغاز عرضه بنزین سوپر در بورس انرژی ایران آغاز عرضه بنزین سوپر در بورس انرژی ایران
بنزین سوپر از امروز در بورس انرژی عرضه شد؛ اقدامی که با هدف رقابتی‌سازی بازار، کشف قیمت شفاف و فراهم‌کردن امکان واردات برای شرکت‌های واجد شرایط انجام می‌شود.
نگرانی اسرائیل از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ آمریکا به عربستان سعودی نگرانی اسرائیل از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ آمریکا به عربستان سعودی
مقامات اسرائیلی نسبت به احتمال فروش جنگنده‌های اف‌۳۵ آمریکا به عربستان سعودی ابراز نگرانی کرده و می‌گویند این اقدام می‌تواند برتری نظامی تل‌آویو در منطقه را تهدید کند.
بن‌بست در مذاکرات آمریکا و اسرائیل درباره غزه بن‌بست در مذاکرات آمریکا و اسرائیل درباره غزه
منابع صهیونیستی اعلام کردند گفت‌و‌گو‌های واشنگتن و تل‌آویو برای ورود به مرحله دوم توافق آتش‌بس غزه متوقف شده و اسرائیل قدرت‌یابی اخیر حماس را مانع پیشرفت مذاکرات می‌داند.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر