کد خبر: ۸۲۴۵
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۳

رشد ۲۷۱ درصدی مبالغ، گشایش اعتبارات اسنادی داخلی و ضمانت‌نامه‌های صادره پست بانک ایران تا پایان مهرماه سال جاری

اداره کل اعتبارات پست بانک ایران از رشد 271 درصدی مبالغ گشایش اعتبارات اسنادی داخلی و ضمانت‌نامه‌های صادره بانک تا پایان مهرماه سال جاری نسبت به مدت مشابه در سال گذشته خبر داد و افزود: با ارزیابی ماهانه مدیریت شعب استان‌ها و مناطق تهران، در هفت ماهه گذشته مبالغ گشایش اعتبارات اسنادی داخلی ریالی 296 درصد و ضمانت‌نامه‌های صادره 268 درصد نسبت به مدت مشابه درسال 1400رشد داشته است.
رشد ۲۷۱ درصدی مبالغ، گشایش اعتبارات اسنادی داخلی و ضمانت‌نامه‌های صادره پست بانک ایران تا پایان مهرماه سال جاری

مخاطب24- به گزارش اداره کل روابط عمومی پست بانک ایران، بر اساس گزارش اداره کل اعتبارات بانک، مدیریت شعب استان‌ها و مناطق تهران، ۷۷ درصد تعهدات بانک، برای صدور ضمانتنامه و گشایش اعتبارات اسنادی داخلی را بر طبق اهداف کمی، پایش و پویش بانک در سال ۱۴۰۱ محقق کرده‌اند و تا پایان مهرماه بیش از هفت هزار و ۳۹۵ فقره ضمانت‌نامه به مبلغ بیش از ۴۱ هزار و ۴۴۲ میلیارد ریال در شعب بانک صادر شده است که نسبت به پایان مهر ماه سال گذشته به ترتیب ۶۹ و ۲۶۸ درصد رشد را نشان می‌دهد.

رشد ۲۷۱ درصدی مبالغ، گشایش اعتبارات اسنادی داخلی و ضمانت‌نامه‌های صادره پست بانک ایران تا پایان مهرماه سال جاری


همچنین مدیریت شعب استان‌ها و مناطق در حوزه گشایش اعتبارات اسنادی داخلی نیز طی هفت ماه گذشته نسبت به مدت مشابه سال قبل در تعداد و مبلغ به ترتیب ۳۱۴ و ۲۹۶ درصد رشد داشته‌اند و از ۲۸ فقره به مبلغ یک هزار و ۴۲۵ میلیارد ریال در پایان مهر ماه سال گذشته، به ۱۱۶ فقره و پنج هزار و ۶۴۸ میلیارد ریال در پایان مهرماه سال ۱۴۰۱ ارشد را نشان می‌دهند.


بر اساس این گزارش، مدیریت شعب شرق استان تهران ۳۳ درصد از ۷۷ درصد کل عملکرد تعهدات (صادره) در صدور ضمانتنامه و گشایش اعتبارات اسنادی داخلی تا پایان مهرماه گذشته را محقق کرده است و مدیریت شعب استان اصفهان و کردستان با ۲۹.۵ و هشت درصد در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

مانده تعهدات بانک، طبق اهداف کمی، پایش و پویش سال جاری در این مدت، رشد ۹۰ درصدی را نشان می‌دهد که منطقه شرق استان تهران با ۲۵۱ درصد تحقق این هدف، در رتبه نخست کشور قرار دارد و پس از آن مدیریت شعب استان‌های کردستان و اصفهان با ۱۹۰ و ۱۸۰ درصد، جایگاه دوم و سوم را به خود اختصاص داده‌اند.
بر اساس این گزارش، مدیریت شعب منطقه شرق تهران با ۲۰۷ درصد تحقق عملکرد تعهدات (صادره) مطابق اهداف کمی پایش و پویش بانک تا پایان سال، در صدر کشور و مدیریت شعب استان‌های کرمانشاه و اصفهان به ترتیب با ۲۰۲ و ۱۹۴ درصد تحقق در رتبه دوم و سوم قرار دارند.

 

 
برچسب ها: پست بانک ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر