کد خبر: ۸۲۳۳
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - ۰۷:۱۰

پیش بینی بورس امروز ۴ آبان ماه / امروز هم شاهد ریزش سنگین شاخص بورس خواهیم بود؟

شاخص بورس در جریان معاملات امروز با کاهش بیش از ۱۰ هزار واحدی همراه شد و با کاهش ۰.۸۴ درصدی به محدوده ۱.۲۶۷ نزول کرد. در صورتی که امروز هم شاخص کل به روند نزولی خود ادامه دهد احتمالا شاهد یکی از بدترین هفته‌های بورسی طی یک سال گذشته خواهیم بود. آیا امروز هم شاهد ریزش سنگین شاخص‌های بورس خواهیم بود؟
پیش بینی بورس امروز ۴ آبان ماه / امروز هم شاهد ریزش سنگین شاخص بورس خواهیم بود؟

مخاطب24- بورس دیروز به روند نزولی خود ادامه داد شاخص در جریان معاملات روز سه شنبه با کاهش بیش از ۱۰ هزار واحدی همراه شد و با کاهش ۰.۸۴ درصدی به محدوده ۱.۲۶۷ نزول کرد و شاخص هم وزن نیز افت بیش از ۳هزار و ۵۰۰ واحدی را ثبت کرد. در جریان معاملات روز سه شنبه،‌ خروج حدود ۴۰۰ میلیارد تومان پول حقیقی ثبت شد؛‌به بیان دیگر،‌ بیش از ۱۸ درصد ارزش معاملات خرد مربوط به خروج پول حقیقی بود که این موضوع را نمی‌توان چندان مثبت تلقی کرد.

پیش بینی بورس امروز ۴ آبان ماه | امروز هم شاهد ریزش سنگین شاخص‌ بورس خواهیم بود؟

 

در صورتی که امروز هم شاخص کل به روند نزولی خود ادامه دهد احتمالا شاهد یکی از بدترین هفته‌های بورسی طی یک سال گذشته خواهیم بود.

پیش بینی بورس چهارشنبه ۴ آبان

در فضایی که ریسک‌های سیستماتیک بازار به اوج خود رسیده است، شاید تنها نقطه امیدوارکننده بازار برای بازگشت،‌گزارش‌های ۶ ماهه بود. با این وجود این گزارش‌ها هم نتوانست محرک خوبی برای بازار سهام باشد.

بنابراین فعلا نمی‌توان محرک جدی را برای بازگشت بازار سهام متصور بود؛ هر چند که شاخص کل پتانسیل بالایی برای تجربه یک نوسان مثبت را دارد اما کلیت بازار با توجه به شرایط سیاسی و اقتصادی کشور فعلاً نزولی به نظر می رسد.

با توجه به معاملات روز سه شنبه نیز به نظر می‌رسد فردا بازار پر عرضه ای را به ویژه در نیمه اول معاملات داشته باشیم و با توجه به تعطیلات آخر هفته به نظر می‌رسد که معاملات کم رونقی را تجربه کنیم./اقتصادآنلاین

پیش بینی بورس امروز

به نظر می‌رسد که بورس امروز نیز شرایط سختی را دنبال کند و همچنان شاهد معاملات رکودی در بازار باشیم اما اگر شاخص کل بورس بتواند در آخرین فرصت خود بار دیگر به محدوده حمایتی بازگردد، می‌توان انتظار بهبود را از نیمه معاملات داشت و در غیر این صورت حمایت بعدی در ۱.۲ میلیون واحدی در انتظار بورس تهران خواهد بود.

 

 
برچسب ها: بورس شاخص بورس
captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.