کد خبر: ۸۱۷
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۲

علی لاریجانی: لغو روادید میان ایران و ارمنستان در گسترش روابط اقتصادی تاثیرگذار است

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به امضای توافق نامه میان ایران و ارمنستان برای لغو روادید میان دو کشور گفت: این توافق در گسترش زمینه های همکاری تجاری و رفت و آمد گردشگران دارای اهمیت است.

src="/files/fa/news/ایسنا، علی لاریجانی عصر امروز (یکشنبه 16 خرداد) با ادوارد نعلبندیان وزیر خارجه ارمنستان دیدار و گفت وگو کرد.


رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به روابط دیرینه و مثبت میان ایران و ارمنستان گفت: خوشبختانه در سال های اخیر روابط میان دو کشور گسترش خوبی داشته و رایزنی ها نشان دهنده علاقه دو کشور برای تقویت روابط است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های موجود میان ایران و ارمنستان به ویژه در حوزه اقتصادی، افزود: در این رابطه شرکت‌های ایرانی می توانند نقش موثری در گسترش روابط اقتصادی دو کشور داشته باشند. در این حوزه جایگاه روابط پارلمانی نیز اهمیت بسیاری دارد که در آینده این تعاملات و روابط تقویت می شود.

لاریجانی مواضع ایران و ارمنستان در مسائل مختلف از جمله بحران های منطقه ای را نزدیک دانست و گفت: در شرایط کنونی گسترش تروریسم در منطقه نگران کننده است و شرایط اقتضا می کند که در این مسائل همفکری داشته باشیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه توافق امروز ایران و ارمنستان برای لغو روادید میان دو کشور در گسترش روابط اقتصادی تاثیرگذار است، تصریح کرد: این توافق در گسترش زمینه های همکاری تجاری و رفت و آمد گردشگران دارای اهمیت است.

لاریجانی با اعلام اینکه راهکار حل بحران قره باغ مذاکرات سیاسی است، افزود: در این عرصه باید از ابزارهای دیپلماتیک استفاده کرد.

در این دیدار همچنین ادوارد نعلبندیان وزیر امور خارجه ارمنستان روابط میان دو کشور ایران و ارمنستان را گسترده و دوستانه توصیف کرد و گفت: دو کشور باید در جهت تقویت روابط تلاش کنند، در این رابطه نقش روابط پارلمانی بسیار سازنده است.

وی با اشاره به دیدار امروز با دکتر روحانی رئیس جمهور کشورمان افزود: دکتر روحانی در این دیدار تاکید کرد که مسئله قره باغ با اقدامات نظامی قابل حل نیست، بلکه موضوع باید با مذاکره و به صورت مسالمت آمیز حل شود که موضع ما نیز همین گونه است.

وزیر امور خارجه ارمنستان با اعلام اینکه دولتش از عضویت ایران در اتحادیه اوراسیا استقبال و حمایت می کند، گفت: این مسئله می تواند در گسترش روابط کشورهای عضو کمک شایانی کند.

نعلبندیان با اشاره به روابط اقتصادی میان ایران و ارمنستان افزود: تاکنون حدود 51 سند همکاری میان دو کشور امضا شده که توافق نامه لغو روادید میان دو کشور امروز امضا شد و قطعاً این توافق نامه ها در گسترش روابط اقتصادی دو کشور تاثیرگذار است. از طرف دیگر تاکنون همکاری های خوبی در حوزه حمل و نقل و انرژی میان ایران و ارمنستان صورت گرفته و امیدوارم در بخش های فرهنگی، بهداشت و محیط زیست نیز این روابط و تعاملات تقویت شود.
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ورود غیرمنتظره اسب‌های پونیک به استودیوی «صبحانه ایرانی» در رسانه ملی+ فیلم ورود غیرمنتظره اسب‌های پونیک به استودیوی «صبحانه ایرانی» در رسانه ملی+ فیلم
در اقدامی غیرمنتظره و متفاوت، گروه تولید برنامه «صبحانه ایرانی» در رسانه ملی با دعوت از چند سوارکار اسب پونیک، فضای استودیو را به صحنه‌ای زنده و متفاوت از برنامه‌های صبحگاهی کشور تبدیل کردند.
نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش
اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نشستی با فرمانده کل ارتش، مهم‌ترین مسائل دفاعی، امنیتی و تحولات منطقه‌ای را بررسی کردند.
پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم
سخنگوی قوه قضائیه از ارائه جزئیات جدید درباره پرونده فروش ۲۵ ساله گاز ایران به شرکت اماراتی «کرسنت» خبر داد؛ قراردادی که در سال ۱۳۸۰ منعقد شد و از همان ابتدا با ابهامات و تخلفات گسترده همراه بود.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در سخنرانی خود در پارلمان اسرائیل (کنست) خطاب به ایران گفت: تهران باید دست از تهدید همسایگان، حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی و انکار موجودیت اسرائیل بردارد و مسیر صلح را انتخاب کند.
صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس
با صدور مجوز و کارت بازی سرژ اوریه، مدافع ساحل عاجی پرسپولیس رسماً مجاز به حضور در رقابت‌های لیگ برتر خلیج فارس شد و پس از بهبودی کامل، آماده همراهی سرخ‌پوشان است.
ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به پرسش خبرنگاران، پایان رسمی جنگ غزه را تأیید کرد و گفت: «بله، جنگ اکنون رسماً به پایان رسیده است.»
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر