کد خبر: ۸۱۱۹
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۸

برگزاری شورای ورزش کیش با حضور اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس/ کیش میزبان المپیک آسیایی ناشنوایان

سومین نشست شورای ورزش کیش با حضور احمد راستینه رییس کمیته تربیت بدنی و ورزش مجلس شورای اسلامی، مهدی فروردین؛ رییس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی، بیژن نوباوه؛ نایب رییس کمیسیون فرهنگی و جمعی دیگر از نمایندگان و مدیران ارشد وزرات ورزش و جوانان برگزار شد.
برگزاری شورای ورزش کیش با حضور اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس/ کیش میزبان المپیک آسیایی ناشنوایان

مخاطب24 به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، رضا شجیع نایب رییس شورای ورزش کیش با اعلام این خبر افزود: خوشبختانه با حضور نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مدیران ارشد وزارت ورزش و جوانان تصمیم های راهبردی مهمی برای آینده ورزش کیش اتخاذ شد.

برگزاری شورای ورزش کیش با حضور اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس/ کیش میزبان المپیک آسیایی ناشنوایان

 

شجیع با اشاره به ظرفیت های بی نظیر کیش برای نقش آفرینی ملی و بین المللی در ورزش کشور گفت: خوشبختانه با پیگیری های ویژه ای که طی ماه های اخیر صورت گرفته زمینه برای عضویت هیأت های ورزشی کیش در مجامع فدراسیون های ورزشی با حق رأی فراهم شده و إن شاء الله در آینده نزدیک شاهد تحقق این تصمیم مهم و راهبردی با حمایت وزارت ورزش و جوانان ‌و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی خواهیم بود.

وی همچنین از اتخاذ تصمیم مهم دیگری در شورای ورزش کیش خبر داد و گفت: با تصمیم راهبردی و مهم وزارت ورزش و جوانان و همچنین با حمایت اعضای محترم کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، به زودی شاهد استقرار مقر دو فدراسیون ملی تازه تأسیس در جزیره زیبای کیش خواهیم بود و یا این اقدام جزیره زیبای کیش به قطب اصلی توسعه این ورزش ها تبدیل خواهد شد. 

مدیرکل حوزه مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در پایان بر پذیرش میزبانی المپیک آسیایی ناشنوایان برای سال ۲۰۲۴ خبر داد و افزود: این رویداد یکی از مسابقات مهم بین المللی با مشارکت ۳۰۰۰ ورزشکار است که با مصوبه شورای ورزش کیش، برگزاری آن در جزیره زیبای کیش قطعی شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آغاز ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری غرب آسیا آغاز ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری غرب آسیا
طرح ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری و آموزشی غرب آسیا با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهردار تهران در بوستان هنرمندان آغاز شد.
ویدیوی باشگاه لیورپول بعد از تمدید قرارداد محمد صلاح ویدیوی باشگاه لیورپول بعد از تمدید قرارداد محمد صلاح
محمد صلاح به صورت رسمی تا سال 2027 با باشگاه لیورپول در قرارداد خواهد بود.
۳۱ هزار سال پیش ساحل دریای کاسپین تا کجا پیشروی داشت؟ ۳۱ هزار سال پیش ساحل دریای کاسپین تا کجا پیشروی داشت؟
پژوهش‌های دیرین‌شناسی در ایران نشان می‌دهد در حدود بیش از ۳۱ هزار سال پیش، ساحل دریای کاسپین (خزر) در مجاورت محوطه تخت رستم (نکا) قرار داشته است. این محوطه در دوره پارینه‌سنگی، کارگاهی برای تولید ابزار‌های سنگی و شکار بود.
درگیری رضاییان با آرش رضاوند، جنجال تازه در استقلال درگیری رضاییان با آرش رضاوند، جنجال تازه در استقلال
استقلال در ادامه روند فاجعه بار خود مقابل فولاد شکست خورد تا هواداران این تیم خیلی بیشتر از قبل نگران تیمشان باشند.
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
از بیستون تا طاق بستان زیبایی‌های کرمانشاه از بیستون تا طاق بستان زیبایی‌های کرمانشاه
با رشد چشمگیر آمار گردشگران و افزایش ۲۵ درصدی جابجایی مسافران در نوروز ۱۴۰۴، استان کرمانشاه توانست جایگاه خود را در میان مقاصد محبوب گردشگری کشور تثبیت کند.
کدام کشور‌ها پرسرعت‌ترین اینترنت را دارند؟ کدام کشور‌ها پرسرعت‌ترین اینترنت را دارند؟
بر اساس آخرین آمار‌های منتشره، امارات متحده عربی، قطر و کویت همچنان سه کشوری هستند که سه رتبه نخست بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل را در فوریه ۲۰۲۵ به خود اختصاص داده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر