کد خبر: ۸۱۰۰
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - ۰۷:۰۶

پیش بینی بورس امروز شنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۱

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز با کاهش ۲۰۰۵ واحد همراه شد.
پیش بینی بورس امروز شنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۱

مخاطب24 در پایان معاملات روز ۲۷ مهر شاخص کل بورس با کاهش ۲۱۱۱ واحد به رقم یک میلیون و ۳۱۰ هزار و ۴۵۱ واحد رسید.

پیش بینی بورس امروز شنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۱



همچنین شاخص کل با معیار هموزن با افزایش ۶۴۸ واحد به رقم ۳۷۸ هزار و ۵۹۱ واحد رسید. ارزش بازار در بورس تهران به بیش از ۴ میلیون و ۹۱۱ هزار میلیارد تومان رسید. معامله گران امروز بیش از ۴.۱ میلیارد سهام، حق تقدم و اوراق مالی در قالب ۱۸۶ هزار نوبت معامله و به ارزش ۲۵۷۵ میلیارد تومان دادوستد کردند.

در همان روز شاخص کل و شاخص قیمت با معیار وزنی ارزشی ۱۶ صدم درصد کاهش یافتند، اما این دو شاخص با معیار هموزن ۱۷ صدم درصد رشد داشتند. شاخص آزاد شناور ۱۷ صدم درصد کاهش یافت، شاخص بازار اول بورس ۳۳ صدم درصد افت کرد، اما شاخص بازار دوم بورس تنها ۳ صدم درصد رشد کرد.

امروز نماد‌های کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و پتروشیمی فناوران بیشترین اثر افزایشی بر شاخص بورس را داشتند و نماد‌های چادرملو، فولاد مبارکه، گل‌گهر، پالایش نفت اصفهان و سرمایه گذاری گروه توسعه ملی به ترتیب بیشترین اثر کاهشی بر شاخص بورس را داشتند.

 

 


در فرابورس ایران امروز شاخص کل با افزایش ۲ واحدی به رقم ۱۷ هزار و ۸۵۴ واحد رسید. ارزش بازار اول و دوم فرابورس به ۹۷۱ هزار میلیارد تومان رسید و بازار پایه فرابورس هم که ناشی از شرکت‌های تازه‌وارد به بازار سرمایه و یا شرکت‌های اخراجی از بازار‌های اصلی است ۳۳۲ هزار میلیارد تومان برآورد شد.

معامله گران امروز بیش از ۲.۱ میلیارد سهام و اوراق مالی در قالب ۱۲۲ هزار فقره معامله و به ارزش ۱۰ هزار و ۱۶۷ میلیارد تومان دادوستد کردند.


پیش بینی بورس شنبه

روند معاملات بازار سهام نشان می‌دهد که مشکل اصلی بازار سهام پول است؛ به بیان دیگر در شرایط کنونی که نه چشم انداز روشنی در فضای اقتصاد جهانی وجود دارد و نه شاهد اصلاح سیاست‌های اقتصادی اشتباه هستیم، به نظر می‌رسد نباید انتظار داشته باشیم بورس به عنوان یک بازار جذاب میان مردم در نظر گرفته شود؛ افرادی که همچنان زخم سال ۱۳۹۹ را بر پیکر خود دارند. فضای سیاسی هم که نیازی به تشریح ندارد، همه از مرگ برجام صحبت می‌کنند و تشدید تحریم‌های اقتصادی؛ بنابراین به نظر می‌رسد که هفته آینده هم بورس شرایط متفاوتی را نسبت به این هفته تجربه نکند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر