کد خبر: ۸۰۷۱
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۰

از هر ۳ زن و هر ۵ مرد در جهان یک نفر مبتلا به پوکی استخوان است

رئیس اداره کنترل بیماری‌های عضلانی - اسکلتی وزارت بهداشت گفت: برای فرد مبتلا به بیماری پوکی استخوان، سقوط از یک ارتفاع کم یا چرخش باعث شکستگی استخوان‌ها خواهد شد.
از هر ۳ زن و هر ۵ مرد در جهان یک نفر مبتلا به پوکی استخوان است

مخاطب24فاطمه حاجی ولی زاده گفت: به طور کلی در دنیا در افراد بالای ۵۰ سال، از هر سه زن یک نفر و از هر پنج مرد یک نفر به بیماری پوکی استخوان مبتلا است.

از هر ۳ زن و هر ۵ مرد در جهان یک نفر مبتلا به پوکی استخوان است
 
به گفته وی وقتی که بیماری پوکی استخوان بر روی ستون فقرات تاثیر می گذارد؛ منجر به درد، کاهش وزن و ایجاد قوز در پشت خواهد شد.
 
او گفت: درد و رنج ناشی از شکستگی ها زندگی افراد را تحت تاثیر قرار می دهد و باعث کاهش فعالیت های روزمره و وابستگی به سایرین می شود که افسردگی یکی از شایع ترین تاثیرات بیماری پوکی استخوان است.
 
حاجی ولی زاده گفت: مطالعات نشان می دهند که ۳۳ درصد از بیمارانی که مبتلا به شکستگی لگن ناشی از پوکی استخوان می شوند؛ در طول یک سال به طور کامل وابسته یا مقیم خانه سالمندان می شوند و متاسفانه حدود ۲۰ تا ۲۴ درصد از این بیماران در همان سال فوت می کنند.
 
 
او ادامه داد: بیماری پوکی استخوان عارضه ای است که در آن استخوان های افراد پوک، متخلخل و ضعیف می شود و خطر بالای شکستگی های خود به خودی استخوان وجود دارد. پوکی استخوان نامرئی است و تا زمانی که یک استخوان نشکند خود را نشان نداده و علائمی از خود بروز نمی دهد.
 
او افزود: در یک فرد مبتلا به بیماری پوکی استخوان، سقوط از یک ارتفاع کم یا چرخش و خم شدن به سمت راست و چپ باعث شکستگی استخوان ها خواهد شد. بیشترین شکستگی ها مربوط به پوکی استخوان در ناحیه های لگن، ستون مهره ها، مچ پا و قسمت بالای بازو است.
 
او گفت: در برخی از موارد شکستگی یک استخوان منجر به شکستن سایر استخوان ها در فرد مبتلا به بیماری پوکی استخوان می شود و به همین دلیل باید نسبت به تشخیص بیماری پوکی استخوان اقدام شود.
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر