کد خبر: ۷۹۸۲
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۸
"وسپهر" ۶۵۰ هزار سهم از خدمات نوین گردشگری سپهرجم را واگذار می‌کند؛

ادامه دار بودن واگذاری‌های "وسپهر"

بر اساس افشای اطلاعات سرمایه‌گذاری گروه مالی سپهر صادرات در خصوص برگزاری مزایده ۷.۳۳ درصد از سهام بانک صادرات در تاریخ ۹ مهرماه اطلاع رسانی کرد.
ادامه دار بودن واگذاری‌های  وسپهر

مخاطب۲۴ - شرکت سرمایه‌گذاری گروه مالی سپهر صادرات در نظر دارد تعداد ۶۵۰ هزار سهم (معادل ۶۵ درصد) از سهام تملک خود در شرکت خدمات نوین گردشگری سپهرجم را اصالتاً و وکالتاً به صورت یک جا و نقد با قیمت پایه کارشناسی برابر با هر سهم ۲۶۷,۹۵۸ ریال از طریق مزایده عمومی به اشخاص دارای اهلیت واگذار کند.

 

ادامه دار بودن واگذاری‌های

 

سپرده شرکت در مزایده معادل ۵ درصد مبلغ پایه کارشناسی معادل ۸ میلیارد و ۷۱۰ میلیون ریال است که بایستی توست متقاضیان به صورت ضمانت نامه بانکیو یا واریز به حساب اعلامی ارائه گردد، متقاضیان محترم می‌بایست اسناد مزایده را به صورت حضوری و با مراجعه به آدرس مد نظر و همچنین ارائه معرفی نامه برای متقاضیان حقوقی الزامی است.

متقاضیان می‌بایست ضمن مطالعه دقیق شرایط مندرج در اعلامیه مزایده پیشنهاد خود را به همراه مدارک و مستندات مربوطه مطابق با شرایط اعلامی ارائه نمایند، مهلت پیشنهادات از روز چهارشنبه ۲۰ مهرماه سال ۱۴۰۱ تا روز شنبه ۳۰ مهرماه است و همچنین این شرکت سرمایه‌گذاری در رد یا قبول یک یا کلیه پیشنهادات واصله مختار خواهد بود.

همچنین در ادامه لازم به ذکر است که بر اساس افشای اطلاعات سرمایه‌گذاری گروه مالی سپهر صادرات در خصوص برگزاری مزایده ۷.۳۳ درصد از سهام بانک صادرات در تاریخ ۹ مهرماه اطلاع رسانی کرد.

شرکت سرمایه‌گذاری گروه مالی سپهر صادرات نسبت به عرضه ۷.۳۳ درصد (تعداد ۱۲,۸۵۵,۲۷۵,۳۲۱ سهم) از سهام شرکت بانک صادرات (وبصادر) به‌صورت بلوکی و طبق شرایط اعلامی اطلاعیه پیوست از طریق شرکت بورس اوراق بهادار تهران اقدام نمود که با توجه به عدم وجود متقاضی، سهام شرکت مذکور در تاریخ عرضه (۱۴۰۱/۰۷/۱۲) به فروش نرسیده است.

برچسب ها: صادرات
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند! اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند!
باشگاه استقلال هم به صف مشتریان جذب محمدمهدی زارع، مدافع جوان گل‌گهر اضافه شد
کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را! کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را!
با تصمیم کادر فنی پرسپولیس، امروز نام چهار بازیکن در فهرست خروجی این تیم قرار گرفت.
برهنگی ممنوع برهنگی ممنوع
با تصمیمی که دیروقت اعلام شد، برگزارکنندگان جشنواره فیلم کن ممنوعیت رسمی برهنگی و لباس‌های حجیم را در این مراسم اعلام کردند.
خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا
۲ میلیارد بدهی زنجانی به شرکت نفت بر اساس اعلام رسمی قوه قضائیه تسویه شده و سرمایه او که تا دم اعدام هم رفت، بر سر جای خود باقی ماند. اگر رقم ۳ میلیارد دلار باقی مانده اموال زنجانی درست باشد، او با قیمت دلار ۸۰هزار تومانی، باید حدود ۲۴۰ همت سرمایه داشته باشد. اگر این سرمایه بیش از ۳ میلیارد دلار نباشد.
تاج: در هر استان یک افسر حفاظت از کودکان انتخاب خواهیم کرد! تاج: در هر استان یک افسر حفاظت از کودکان انتخاب خواهیم کرد!
رئیس فدراسیون فوتبال از عملکرد سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان ابراز رضایت کرد و گفت این مربی به کار خود در این تیم ادامه خواهد داد.
عراقچی: زمان و مکان دور پنجم مذاکرات به زودی اعلام می‌شود عراقچی: زمان و مکان دور پنجم مذاکرات به زودی اعلام می‌شود
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: احتمالاً دور بعدی مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و ایالات متحده به زودی تنظیم خواهدشد.
ماجرای ریزش معدن همکار چیست؟ ماجرای ریزش معدن همکار چیست؟
صبح امروز تونل شماره ۲۰ معدن زغال‌سنگ همکار در کوهبنان دچار ریزش شد. دو کارگر آسیب دیدند، اما خوشبختانه حال عمومی آنها مساعد است.
برگزیده
سرنوشت فرحناز شیری و ۳۰ زن راننده سرنوشت فرحناز شیری و ۳۰ زن راننده
با وجود سال‌ها غیبت زنان راننده در ناوگان اتوبوسرانی تهران، حالا بار دیگر جرقه‌هایی از تغییر در پایتخت روشن شده است؛ در شرایطی که شهرهایی، چون مشهد و بیرجند تجربه موفق حضور زنان در حمل‌ونقل عمومی را پشت سر گذاشته‌اند، مقامات شهری و انتظامی پایتخت نیز از بازگشت زنان به خطوط اتوبوس‌های شهری، به‌ویژه بی‌آرتی، سخن می‌گویند.
صدراعظم جدید آلمان می‌خواهد مردم بیشتر کار کنند صدراعظم جدید آلمان می‌خواهد مردم بیشتر کار کنند
اقتصاددانان هشدار می‌دهند که کانون استراتژی رشد اقتصادی فردریش مرتس یعنی برنامه هزینه‌کرد یک تریلیون یورویی مبتنی بر بدهی، ممکن است ضرورت بیشتری به حل مسئله ساعات کاری در این کشور ببخشد. کلمنس فیوئست، رئیس اندیشکده اقتصادی ایفو (Ifo)، می‌گوید: «پول بیشتر جاده‌ها و پل‌های جدید نمی‌سازد، ما برای انجام این کار به کارگران بیشتری نیاز داریم.»
خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا
۲ میلیارد بدهی زنجانی به شرکت نفت بر اساس اعلام رسمی قوه قضائیه تسویه شده و سرمایه او که تا دم اعدام هم رفت، بر سر جای خود باقی ماند. اگر رقم ۳ میلیارد دلار باقی مانده اموال زنجانی درست باشد، او با قیمت دلار ۸۰هزار تومانی، باید حدود ۲۴۰ همت سرمایه داشته باشد. اگر این سرمایه بیش از ۳ میلیارد دلار نباشد.
صفحه خبر بالای تصاویر