کد خبر: ۷۹۷۶
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۵

انعقاد تفاهم‌نامه میان بانک توسعه تعاون و شرکت مدیریت سرمایه بیمه سلامت ایرانیان

شیخ حسینی سرپرست بانک توسعه تعاون و صادقی مدیرعامل شرکت مدیریت سرمایه بیمه سلامت ایرانیان تفاهم‌نامه همکاری امضا نمودند.
انعقاد تفاهم‌نامه میان بانک توسعه تعاون و شرکت مدیریت سرمایه بیمه سلامت ایرانیان

محمد شیخ حسینی سرپرست بانک توسعه تعاون در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه فوق اظهار داشت: این بانک با رویکرد توسعه‌ای در سراسر مناطق جغرافیایی کشور حضور دارد و این قابلیت را دارد تا با سازمان‌ها و نهادهای توسعه‌ای که مخاطبین و ذینفعان چند ده میلیونی در سطح کشور دارند وارد همکاری شده و زمینه را برای تسهیل خدمات ذینفعان مشترک فراهم آورد.

انعقاد تفاهم‌نامه میان بانک توسعه تعاون و شرکت مدیریت سرمایه بیمه سلامت ایرانیان

 


وی افزود: بر این موضوع واقف هستیم که 46 میلیون نفر بیمه شده در سطح کشور از خدمات حمایتی سازمان بیمه سلامت ایرانیان بهره‌مند می‌شوند و شرکت مدیریت سرمایه نیز مطابق ماموریت و رسالت سازمان متبوع، به فعالیت در بازار مالی و سرمایه مشغول است.


شیخ حسینی خاطر نشان کرد: این شرکت همکاری نزدیک با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی داشته است و رویکرد توسعه‌ای و حمایتی در قبال اقشار مختلف جامعه از جمله اقشار کم‌برخوردار، از نقاط مشترک ماموریت‌ها و رسالت‌های میان بانک و شرکت است.
سرپرست بانک توسعه تعاون تاکید کرد: مطابق این تفاهم‌نامه، بانک توسعه تعاون به معرفی شدگان شرکت انواع خدمات اعتباری و بانکی را ارائه می‌دهد و همکاران استان تهران به ویژه شعبه میرداماد با هماهنگی کامل، مفاد تفاهم نامه را به پیش برده و اجرایی می‌نمایند.شیخ حسینی با اشاره به موضوع تفاهم نامه گفت: گسترش همکاری‌های فی مابین بانک و شرکت به منظور ارائه خدمات بانکی به شرکت و معرفی شدگان محور تفاهم است و بانک نسبت به گشایش حساب برای شرکت و معرفی شدگان و همچنین ارائه خدمات بانکداری اینترنتی اقدام خواهد نمود ،خدمات اعتباری نیز مطابق جدول مورد توافق قابل پرداخت است و امکان تخصیص اعتبار جهت پروژه‌های گردشگری، رفاهی و تعاونی‌های معرفی شده از سوی شرکت از محل قراردادهای عاملیت میان بانک و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز وجود دارد.
وی تصریح نمود: چنانچه پرداخت حقوق کارکنان شرکت نیز به عهده بانک توسعه تعاون قرار داده شود، این فرصت پیش می‌آید تا کارکنان در صورت تمایل برای دریافت تسهیلات، بتوانند مطابق ضوابط تسهیلات خرد بدون ضامن، از خدمات بانک بهره‌مند شوند.


سید باقر فتاحی رییس هیات مدیره بانک توسعه تعاون گفت: این بانک در پیشبرد تفاهم‌نامه‌ها همواره رویکرد مستمری برای تامین حداکثری رضایت مشتریان دارد.


فتاحی افزود: حضور بانک به عنوان بانک عامل طرح‌های مهم ملی از جمله تسهیلات موضوع بند الف تبصره 18 قانون بودجه و بند(ل) ماده 28 قانون الحاق، این امکان را فراهم می‌آورد تا شرایط برای ارائه خدمات اعتباری مناسب به معرفی شدگان شرکت فراهم باشد.


در ادامه علی صادقی عضو هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مدیریت سرمایه بیمه سلامت ایرانیان گفت: کارنامه مناسب بانک توسعه تعاون در عاملیت طرح‌های مهم دولت موجب گردیده تا سازمان‌ها و شرکت‌های حاضر در بخش دولتی و غیر دولتی با بانک وارد همکاری شده تا زمینه برای حمایت از معرفی شدگان پدید آید.
در این جلسه سعید معادی معاون امور استان‌ها و بازاریابی بانک توسعه تعاون، امید کریمیان نایب رییس هیات مدیره شرکت مدیریت سرمایه بیمه سلامت ایرانیان و یزدان‌مهر عضو هیات مدیره شرکت، غزال شیخ‌زاده رییس شعبه میرداماد و علی کشاورزیان سرپرست معاونت بازاریابی و تجهیز منابع اداره کل امور مشتریان و توسعه بازار نیز مطالبی را در خصوص پیشبرد تفاهم‌نامه مطرح نمودند.

 

 

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر