کد خبر: ۷۹۴۵
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۵

راه اندازی مسیر جدید دریایی در ایام برگزاری مسابقات جام جهانی قطر

سرپرست معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش از فعالیت 2 کشتی کروز جهت ارائه خدمات شایسته به هواداران ایرانی در ایام مسابقات 2022 قطر و برگزاری جشنواره جزیره فوتبالی در کیش خبر داد.
راه اندازی مسیر جدید دریایی در ایام برگزاری مسابقات جام جهانی قطر

مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، مرتضی رمضانی گالشی با اشاره به پیگیری ها و تلاش های مستمر در زمینه تسهیل ارائه خدمات شایسته به گردشگران، گفت:  حضور ۲ کشتی کروز در جزیره کیش و برگزاری جشنواره جزیره فوتبالی برای هواداران ایرانی در ایام جام جهانی قطر قطعی شده است.

راه اندازی مسیر جدید دریایی در ایام برگزاری مسابقات جام جهانی قطر

 

وی تاکید کرد: با برنامه ریزی های انجام شده و ایجاد تعامل سازنده با فدراسیون فوتبال، به طور حتم شاهد رونق گردشگری در جزیره کیش خواهیم بود.

رمضانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به انتشار اخباری مبنی بر رزرو نشدن هتل‌های کیش برای جام جهانی، تصریح کرد: سازمان منطقه آزاد کیش از مدت ها قبل طی مکاتباتی مکرر این درخواست را اعلام کرد که اماکن اقامتی کیش در سامانه صدور ویزای قطر ثبت شود تا هواداران امکان استفاده از ظرفیت های جام جهانی را داشته باشند

وی اضافه کرد: با وجود پیگیری های مستمر و موافقت های شفاهی طرف قطری در جلسات مذاکره تا کنون در عمل اقدامی در راستای حل مشکل ثبت هتل‌های کیش در سامانه «هایا کارت» میسر نشده و این باعث شد بسیاری از کشورهای متقاضی از جمله مکزیک، غنا و سنگال امکان برقراری پیوند بین اخذ هتل و ویزا را پیدا نکنند.

معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش افزود: سازمان از ۶ ماه قبل به طور جد در این خصوص با نهادهای ذیربط مکاتبه داشت و علت نبود رزرو و عدم استقبال گردشگران خارجی، به صادر نشدن ویزا از طرف قطری باز می‌گردد که انتظار می رفت از سوی برخی نهادها از جمله جامعه حرفه ای هتلداران هم از چندین ماه قبل پیگیری می شد.

لازم به ذکر است سازمان منطقه آزاد کیش از گذشته تمام تلاش خود را به کار گرفته که جزیره کیش با آغاز رویداد 2022 قطر به عنوان کانون هواداران تیم ملی ایران نقش آفرینی کند و تعداد زیادی از متقاضیان سفر به کیش در این رویداد مهم ورزشی مسافرانی از اقصی نقاط کشور به ویژه ایرانیان مقیم خارج از کشور هستند.

همچنین جزیره کیش میزبان شایسته گردشگران داخلی خواهد بود از این رو اتباع خارجی نیز به خاطر اقامت ارزان در کیش قصد سفر به این جزیره را دارند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران! عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران!
عملیات H-۳؛ روایتی از یکی از پیچیده‌ترین عملیات‌های هوایی دنیا که با درایت خلبانان ایرانی، ستون‌فقرات نیروی هوایی عراق را شکست.
عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید
ساخت عکس به سبک استودیو جیبلی این روز‌ها به یکی از جذاب‌ترین ترند‌های دنیای دیجیتال تبدیل شده است. ترکیب جادوی انیمه‌های میازاکی با هوش مصنوعی مدرن، تجربه‌ای بی‌نظیر از هنر، تخیل و تکنولوژی را برای کاربران فراهم می‌کند.
رابطه ترامپ با ایران احساسی است؟ رابطه ترامپ با ایران احساسی است؟
رئیس‌جمهور آمریکا در گفت‌و‌گو با خبرنگاران اظهار کرد: «من ضرب‌الاجلی تعیین کرده‌ام، اما این ضرب‌الاجل بر اساس احساس من است، نه زمان مشخص. اگر حس کنم دیگر وقتش رسیده، اقدام خواهیم کرد»!
از نوشیدن آب داغ غافل نشوید! از نوشیدن آب داغ غافل نشوید!
نوشیدن آب داغ می‌تواند راه‌حل بسیاری از مشکلات باشد؛ مانند سینوزیت، استرس و کاهش وزن. بسیاری از کسانی که به سلامت‌شان اهمیت می‌دهند، عادت دارند هر روز صبح یا قبل از خواب آب گرم بنوشند. اما نظر علم درباره این عادت چیست؟
افغانستان اتباع خود را گردن نمی‌گیرد؟! افغانستان اتباع خود را گردن نمی‌گیرد؟!
نادر یار احمدی مشاور وزیر کشور و رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی گفت: مهاجرت امروز به یک پدیده دائمی تبدیل شده است در حالیکه تا قبل از این ما این اعتقاد را نداشتیم.
امسال سال مار باید مارکشی راه بیندازیم؟ امسال سال مار باید مارکشی راه بیندازیم؟
یک متخصص حیات وحش با اشاره به اینکه نام‌گذاری سال‌ها به نام حیوانات، فرصت مناسبی را در سال ۱۴۰۴ برای تاکید بر اهمیت فرهنگی و زیست‌محیطی مار‌ها فراهم کرده است گفت: اگرچه از نظر نمادین، مار‌ها به عنوان نماد شفا شناخته می‌شوند، اما در عمل، برخورد انسان با مار‌ها متفاوت است چرا که ترس از این مار‌های سمی موجب ترس از سایر مار‌ها نیز شده است. این امر باعث می‌شود مار‌ها در معرض خطر قتل عام ناشی از تصور اشتباه از مار‌های سمی قرار بگیرند.
دشت سوسن دشت سوسن
دشت «سوسن»، یکی از جاذبه‌های طبیعی استان خوزستان، در ۳۵ کیلومتری شمال غربی شهرستان ایذه قرار دارد. این منطقه از دو دهستان دشت «سوسن شرقی» با مرکزیت «جنگه» و دشت «سوسن غربی» با مرکزیت «ترشک» تشکیل شده و در مجاورت استان چهارمحال و بختیاری واقع شده است. عبور رودخانه کارون از میان دشت شرایط مناسبی برای گردشگری و فعالیت‌های طبیعت‌گردی فراهم کرده است.
صفحه خبر بالای تصاویر