کد خبر: ۷۸۹۰
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۸

تعویض آرمیچر ۶۲ تنی موتور رافینگ نورد گرم فولاد مبارکه

آرمیچر ۶۲ تنی موتور رافینگ نورد گرم فولاد مبارکه برای نخستین بار با استفاده از ظرفیت‌های داخلی تعویض و آرمیچر معیوب برای انجام تعمیرات اساسی در داخل شرکت به کارگاه برق انتقال یافت.
تعویض آرمیچر ۶۲ تنی موتور رافینگ نورد گرم فولاد مبارکه

به گزارش مخاطب ۲۴ مجتبی رمضانی فورمن تعمیرات نواحی فولاد مبارکه ضمن اعلام این خبر گفت: پیرو اطلاع‌رسانی ناحیه نورد گرم در خصوص جرقه‌زنی و ایجاد آرک در موتورDC-4410KW)R1B) واحد رافینگ و پس از حضور چندباره متخصصان کارگاه برق و پیمانکاران تعمیرگاه مرکزی در محل و انجام بررسی‌های کارشناسی و برگزاری جلسات هماهنگی متعدد با نفرات مرتبط واحد رافینگ، مشکل ناشی از ناهمواری سطح کلکتور آرمیچر موتور تشخیص داده شد.

تعویض آرمیچر ۶۲ تنی موتور رافینگ نورد گرم فولاد مبارکه

 

 

وی در تشریح اقدامات بعدی برای حل این مشکل گفت: مقرر شد در شات‌دان سالانه ناحیه نورد گرم آرمیچر مذکور با یدک موجود تعویض و آرمیچر معیوب تعمیر شود. بنابراین در ابتدای شهریورماه عملیات تعویض آرمیچر 4410 کیلوواتی رافینگ با برداشتن نیمه استاتور بالا، خارج کردن آرمیچر معیوب، مونتاژ آرمیچر جدید و نیمه استاتور بالایی، تست و راه‌اندازی اولیه و در نهایت بستن متعلقات و کاور رویی موتور توسط نفرات شرکت پیمانکار با همکاری نفرات کارگاه برق تعمیرگاه مرکزی و نفرات واحد رافینگ تنها در مدت‌زمان 3 روز و برای نخستین بار در فولاد مبارکه انجام شد و این موتور به ناحیه نورد گرم تحویل گردید.

بنابر اظهارات مجتبی رمضانی آرمیچر معیوب نیز جهت انجام تعمیرات اساسی شامل مراحل سنگ‌زنی و شیارتراشی کلکتور به کارگاه برق انتقال داده شد.

فورمن تعمیرات نواحی فولاد مبارکه با تأکید بر اینکه موتور R1 واحد رافینگ بزرگ‌ترین موتور DC فولاد مبارکه است و آماده‌به‌کاری آن در ناحیه نورد گرم و همچنین فولاد مبارکه از اهمیت زیادی برخوردار است، در بخش پایانی سخنان خود از حمایت‌ها و همکاری‌های مدیریت تعمیرگاه مرکزی، رئیس کارگاه برق و تلاش شبانه‌روزی همکاران کارگاه برق، قسمت رافینگ نورد گرم و همکاران شاغل در شرکت پیمانکاری ذی‌ربط تقدیر و تشکر کرد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر