کد خبر: ۷۸۷۳
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۴

برگزاری نخستین دوره همایش رشته های ورزشی نوین در کیش

همایش رشته های ورزشی نوین به همت هیات ورزش های همگانی مرکز ورزش و تفریحات سالم و دانشگاه جامع علمی کاربردی جزیره کیش چهاردهم مهر امسال در مركز همايش هاي بين المللي كيش، برگزار شد.
برگزاری نخستین دوره همایش رشته های ورزشی نوین در کیش

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، در این همایش یک روزه توسط اساتید مربوطه آخرین دستاورد های علمی در روش های تمرینی، رشته های "کراس فیت، بادی پامپ، تی آر ایکس، اسپنینگ و فانکشنال" معرفی شد.

برگزاری نخستین دوره همایش رشته های ورزشی نوین در کیش

 

لازم به ذکر است تعداد ۹۷ نفر شركت كننده از سراسر كشور در این همایش حضور داشتند که در پایان مراسم به شرکت کنندگان گواهی حضور در دوره اهدا شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دل رسایی برای شنبه شور میزنه! دل رسایی برای شنبه شور میزنه!
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: با توجه به اینکه ما الان مذاکرات غیرمستقیمی داریم و این مذاکرات در جریان است، نباید از درون کشور پیام ضعف مخابره شود.
ترامپ مزاحم تلفنی می‌شود؟ ترامپ مزاحم تلفنی می‌شود؟
کاخ سفید از اظهار نظر درباره تماس‌های خصوصی رئیس‌جمهور آمریکا یا وقوع این مکالمه خودداری کرد. مک‌مستر که با شبکه سی‌بی‌اس همکاری دارد، از اظهار نظر درباره این تماس خودداری کرد.
سهراب پاکزاد خیالت جمع را خواند! سهراب پاکزاد خیالت جمع را خواند!
خیالت جمع قطعه‌ای از سهراب پاکزاد خواننده پاپ است. موزیک ویدیوی این قطعه را می‌بینید و می‌شنوید.
علیرضا دبیر با دوبنده قرمز متخصص هوش مصنوعی! علیرضا دبیر با دوبنده قرمز متخصص هوش مصنوعی!
دبیر گفت: در هوش مصنوعی نزدیک به ۵۰۰ میلیارد هزینه کردیم!
پهپاد انتحاری جدید ایران با ۴۰۰۰ کیلومتر برد پهپاد انتحاری جدید ایران با ۴۰۰۰ کیلومتر برد
با وجود آنکه تصور می‌شود سلاح‌های ایران به صورت عمده تا ۲۵۰۰ کیلومتر است و باید برای رسیدن به برد بیشتر اصلاحات فنی ایجاد کرد، اما ایران شش ماه پیش یعنی پیش از روی کار آمدن دونالد ترامپ در آمریکا، از یک پهپاد انتحاری رونمایی کرد که ۴۰۰۰ کیلومتر برد دارد و حالا توجهات به این پهپاد جلب شده است.
پرداخت خسارت زیان دیدگان در بیمه‌های اتومبیل منوط به دارا بودن معاینه فنی نیست پرداخت خسارت زیان دیدگان در بیمه‌های اتومبیل منوط به دارا بودن معاینه فنی نیست
بیمه مرکزی اعلام کرد: مطابق مقررات جاری، پرداخت خسارت زیان دیدگان در بیمه‌های اتومبیل منوط به دارا بودن معاینه فنی نیست و شرکت‌های بیمه مکلفند با رعایت سایر شرایط و مقررات نسبت به رسیدگی و پرداخت خسارت‌ها اقدام کنند
خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه! خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه!
سماق فقط یک ادویه خوش‌طعم نیست؛ این چاشنی سرشار از آنتی‌اکسیدان، ضدالتهاب و کاهنده قند و چربی خون است که می‌تواند سلامت بدن را تقویت کند.
صفحه خبر بالای تصاویر