کد خبر: ۷۸۷۲
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۱ - ۲۲:۲۵

برگزاری مراسم افتتاحیه ممیزی فرودگاه بین المللی کیش

فرودگاه بین المللی کیش در روزهای آینده میزبان ممیزان سازمان هواپیمایی کشوری در راستای دریافت گواهینامه فرودگاهی خواهد بود.
برگزاری مراسم افتتاحیه ممیزی فرودگاه بین المللی کیش

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش به نقل از روابط عمومی شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های منطقه آزاد کیش، صبح یکشنبه ۱۷ مهر جلسه افتتاحیه ممیزی از فرودگاه بین ­المللی کیش با حضور کار گروهی به سرپرستی سید حمیدرضا صانعی معاون دفتر نظارت بر عملیات هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری و مدیران ارشد شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های منطقه آزاد کیش و همچنین مدیران فرودگاهی، فرآیند ممیزی و بازرسی از مستندات و زیر ساخت‌های فرودگاه برگزار شد و تا روز چهارشنبه ۲۰ مهرماه ادامه خواهد داشت.

برگزاری مراسم افتتاحیه ممیزی فرودگاه بین المللی کیش

 

بر اساس مقررات ملی و بین ­المللی ناظر بر صنعت هواپیمایی، تمام فرودگاه ­های بین­ المللی و مرز هوایی ملزم به دریافت گواهینامه فرودگاهی در دو بخش زیر ساخت و بهره­ برداری هستند.

هدف از صدور گواهینامه فرودگاهی بعد از انجام فرآیند‌های سخت گیرانه بررسی مستندات، شیوه ­نامه، داده­‌ها و اطلاعات  فرودگاهی، انطباق زیرساخت­‌ها و عملکرد فرودگاه با مقررات، حصول اطمینان از ایمن بودن فرودگاه برای ارائه خدمات پروازی است.

فرودگاه بین­ المللی کیش در سال گذشته میزبان بالغ بر ۹/۲ میلیون مسافر و درگاه بالغ  بر ۳۲ هزار تن  بار بوده است.

عزت اله محمدی سرپرست شرکت توسعه و مدیریت و بنادر فرودگاه‌های منطقه آزاد کیش با اشاره به آمادگی فرودگاه بین المللی کیش جهت دریافت گواهینامه فرودگاهی اعلام کرد در یک سال گذشته زیر­ساخت‌های متعدد فرودگاه در راستای این امر مهم ضمن استاندارد­ سازی، دستورالعمل­‌ها و شیوه­ نامه ­ها به روز­رسانی شده است.   

وی افزود: ساختار سازمانی متناسب با عملیات فرودگاه طراحی وکمیته ­های تخصصی در حوزه ایمنی ایجاد شده و همکاران فرودگاهی بر اساس یک برنامه منسجم در حال گذراندن دوره‌های آموزشی هستند.

در صورت جلب نظر سازمان هواپیمایی کشوری مبنی بر ایمن بودن فعالیت‌ها و خدمات در فرودگاه کیش، این فرودگاه به عنوان نخستین فرودگاه کشوری خواهد بود که موفق به دریافت گواهینامه دائمی از سازمان هواپیمایی کشوری می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
محمد هاشمی: ایران برنده دور اول مذاکرات با آمریکا بود محمد هاشمی: ایران برنده دور اول مذاکرات با آمریکا بود
یک فعال سیاسی، تاکید کرد: مذاکرات با آمریکا در عرض یک روز تاثیر خود را بر بازار ایران گذاشت و به نوعی جمهوری اسلامی توانست در دور اول مذاکرات به آنچه که می‌خواهد دست پیدا کند.
نمایش تجهیزات دفاعی ارتش در رژه ۲۹ فروردین ماه نمایش تجهیزات دفاعی ارتش در رژه ۲۹ فروردین ماه
همزمان با رژه ۲۹ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ و گرامیداشت روز ارتش، برخی از تجهیزات این نیرو از جمله از قدرت پهپادی، دستاورد‌های تجهیزاتی بومی با شرکت یگان‌های محمول و خودرویی در تهران و مراکز استان‌ها به نمایش گذاشته شد.
پزشکیان: نیرو‌های مسلح پشتوانه ایران برای ایجاد صلح است پزشکیان: نیرو‌های مسلح پشتوانه ایران برای ایجاد صلح است
رئیس‌جمهور در رژه روز ارتش ضمن تاکید بر نقش نیرو‌های مسلح در ایجاد بازدارندگی و قدرت برای جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان تصریح کرد: وجود این عزیزان باعث شده که ما در منطقه با قدرت بتوانیم حرف‌ها و گفت‌و‌گو‌های خود را در ایجاد ارتباط، صلح و آرامش با قدرت اعمال کنیم
ساخت جنگلی کوچک و زیبا در آپارتمان چطور؟ ساخت جنگلی کوچک و زیبا در آپارتمان چطور؟
زندگی آپارتمان نشینی یکی از متداولترین نوع زندگی در دنیای امروزی است. در محیط شهری، زندگی در خانه‌های ویلایی که امکان پرورش گل و گیاه در حیاط خانه مقدور است، رویایی است که برای همه مقدور نیست. با این وجود میل به پرورش گل و گیاه در درون همه وجود دارد. ما شما را راهنمایی می‌کنیم که در آپارتمان خود حتی اگر تراسی ندارید گیاه خانگی خود را داشته باشید.
گران‌ترین آثار هنری تاریخ در حراجی‌ها گران‌ترین آثار هنری تاریخ در حراجی‌ها
گران‌ترین نقاشی تاریخ با قیمت باورنکردنی ۴۵۰ میلیون دلار فروخته شد! اما آیا واقعاً اثر داوینچی بود؟ این تنها بخشی از دنیای عجیب و پررمزوراز هنر در حراجی‌هاست.
گنبد‌های نمکی هرمزگان نمایش شگفتی در جنوب ایران گنبد‌های نمکی هرمزگان نمایش شگفتی در جنوب ایران
گنبد‌های نمکی از جمله پدیده‌های نادر و شگفت‌انگیز زمین‌شناسی هستند که نه تنها جلوه‌ای خیره‌کننده از زیبایی‌های طبیعی را به نمایش می‌گذارد، بلکه بخشی ارزشمند از میراث زمین‌شناسی هر منطقه نیز به شمار می‌آیند. کشور ایران، به‌ویژه مناطق جنوبی و جنوب‌شرقی آن، یکی از غنی‌ترین مناطق جهان از نظر تنوع و تعداد گنبد‌های نمکی است.
با سرکه سیب لاغر می‌شویم؟ با سرکه سیب لاغر می‌شویم؟
بسیاری ادعا می‌کنند سرکه سیب به کاهش وزن کمک می‌کند، اما شواهد کمی مبنی بر اثربخشی آن برای کاهش وزن وجود دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر