کد خبر: ۷۸۴۴
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۴

بیمه ملت توانگرترین شرکت بیمه در ایران

بیمه ملت با کسب عنوان سطح یک توانگری مالی سال ۱۴۰۱ بنابر تاییدیه بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، برای سومین سال متوالی این عنوان را حفظ کرد.
بیمه ملت توانگرترین شرکت بیمه در ایران

به گزارش مخاطب ۲۴ - در آخرین جدول وضعیت توانگری مالی سال ۱۴۰۱ که توسط بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران منتشر شد، بیمه ملت با ارتقا نسبت توانگری مالی و اختلاف امتیاز بسیار بالا نسبت به سایر شرکت‌های بیمه مختلط، با نسبت توانگری ۴۰۹ موفق به کسب عنوان سطح یک توانگرترین شرکت بیمه در سال ۱۴۰۱ شد.

یمه ملت توانگرترین شرکت بیمه در ایران

 

این یازدهمین سال پیاپی است که بیمه‌ملت سطح یک توانگری مالی را در سرزمین اصلی به دست می‌آورد و سومین سال متوالی است که این نسبت را نیز ارتقا داده است و برپایه این تاییدیه، بیمه ملت در برابر ریسک‌های پذیرفته شده از توانگری مالی ممتازی برای پوشش برخوردار است.

براساس این اعلام بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، نسبت توانگری مالی این شرکت برای سال ۱۴۰۱ معادل ۴۰۹ درصد (سطح یک) مورد تایید قرار گرفته است که این نسبت در سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۳۸۶ درصد، در سال ۱۳۹۹ بالغ بر ۲۷۹ درصد و همچنین در سال ۱۳۹۸ بالغ بر ۱۹۴ درصد اعلام شده بود که نشان از رشد سالانه نسبت توانگری مالی این شرکت دارد.

اعلام توانگری مالی سبب می‌شود تا تصمیم‌گیری فعالان بازار بیمه شامل بیمه‌گزاران، سهامداران و سرمایه‌گذاران، نمایندگان و کارگزاران بیمه و... در خصوص خرید بیمه‌نامه، سرمایه‌گذاری، نظارت و در نهایت انتخاب یک شرکت بیمه با توجه به سیگنال‌های اعلام شده، تسهیل شود و رکورد جدید بیمه‌ملت در این شاخص مزیت رقابتی پایداری است که سبب ایجاد افزایش تراز عملیاتی و سودآوری و موجبات رضایت سهام‌داران و تمام ذی‌نفعان را پدید خواهد آورد.

نهاد ناظر به بیمه‌گزاران توصیه کرده که در انتخاب بیمه‌گر خود توانگری مالی اعلامی را به عنوان معیاری اساسی مورد توجه داشته باشند.

برچسب ها: بیمه ملت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران
وب‌سایت آکسیوس و شبکه فاکس‌نیوز آمریکا از سفر محرمانه «خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان سعودی به آمریکا و رایزنی با مقامات این کشور درباره ایران و جنگ غزه خبر دادند.
ترافیک سنگین در محور چالوس ترافیک سنگین در محور چالوس
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز گفت:ترافیک در محور چالوس مسیر جنوب به شمال سنگین گزارش شده است.
بقائی: دیپلماسی هرگز پایان نمی‌یابد بقائی: دیپلماسی هرگز پایان نمی‌یابد
اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه در گفتگویی با شبکه خبری اسکای نیوز اعلام کرد که دیپلماسی هرگز پایان نمی‌یابد، تماس‌هایی به‌طور غیرمستقیم وجود دارد.
اجلاس اکو فرصتی برای ایجاد زمینه‌های همکاری در راستای منافع منطقه‌ای است اجلاس اکو فرصتی برای ایجاد زمینه‌های همکاری در راستای منافع منطقه‌ای است
رئیس‌جمهور اجلاس سران کشور‌های سازمان همکاری اقتصادی (اکو) را فرصتی برای ایجاد زمینه‌های همکاری مشترک در راستای منافع منطقه‌ای دانست.
انتشار برای اولین بار؛ زندان اوین دقایقی پس از حمله انتشار برای اولین بار؛ زندان اوین دقایقی پس از حمله
به تازگی ویدئویی از زندان اوین دقایقی پس از حمله اسرائیل منتشر شده است. تصاویر حاکی از آن است که گودال عمیقی در اتاق سربازان وظیفه به وجود آمده است.
اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می‌کند؟ اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می‌کند؟
رژیم صهیونیستی برای شناسایی و حمله به ساختمان‌ها از سامانه‌ای استفاده می‌کند که بر اساس احتمال پیشنهاد می‌دهد کدام ساختمان باید ویران شود.
همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵ همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵
تصویر تازه‌ای که اخیراً از جنگنده رادار گریز J-۳۵ چین منتشرشده، واضح‌ترین نمای فعلی ما از جنگنده نسل جدید دریابرد Shenyang J-۳۵ است، این تصویر بخشی از موج تازه‌ای از عکس‌هایی است که برخی از پیشرفته‌ترین هواگردهای نظامی چین را با جزئیات بی‌سابقه‌ای نشان می‌دهند
برگزیده
نحوه محاسبه حقوق دور کاری کارمندان نحوه محاسبه حقوق دور کاری کارمندان
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: «دورکاران نیز به وظایف خود عمل می‌کنند و حقوق را مطابق قانون دریافت کنند.»
پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید
روغن ذرت منبع غنی ویتامین E، بهبود عملکرد سیستم عصبی، کاهش کلسترول بد خون LDL، کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سلامت قلب و عروق، حاوی امگا ۶ و ۹، حاوی فیتواسترول‌های طبیعی، مقاومت حرارتی بالا است.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر