کد خبر: ۷۸۱۰
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۷

ارائه تسهیلات خرد به شهروندان بدون حضور در شعب بانک شهر ممکن می‌شود

معاون فناوری اطلاعات بانک شهر با بیان اینکه تسهیل دسترسی مشتریان به خدمات بانکی را به صورت ویژه و مستمر پیگیری می کنیم، گفت: به عنوان بانکی نوآور در شبکه بانکی کشور، هم اکنون کاربردی ترین خدمات بانکی را به واسطه “همراه شهر پلاس” به مشتریان ارائه می دهیم.
ارائه تسهیلات خرد به شهروندان بدون حضور در شعب بانک شهر ممکن می‌شود

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک شهر، حسام حبیب اله با اشاره به برگزاری همایش هلدینگ های فناوری اطلاعات بانک های دولتی و خصوصی که به میزبانی بانک شهر و با حضور دکتر محرمیان معاون فناوری های نوین بانک مرکزی برگزار شد؛ گفت: امروز خدمت رسانی بر پایه فناوری اطلاعات خواست مشتریان شبکه بانکی است.

 


حبیب اله با بیان اینکه در این همایش تبیین نقش فناوری های نوین در پیشبرد اهداف بانکداری نوین و خدمات رسانی به هموطنان پرداخته شد، تصریح کرد: رفع دغدغه های مشترک و کمک به ارتقاء سطح همکاری ها با هدف خدمت رسانی بهتر به شهروندان مورد تاکید هلدینگ های فناوری اطلاعات بانک های دولتی و خصوصی است.


وی با تاکید بر اینکه معتقدیم خدمات رسانی هلدینگ های فناوری به بانک ها نیز می بایست ارتقا یابد، تاکید کرد: همچنین باید از ظرفیت های این هلدینگ ها در به سرانجام رساندن ابرپروژه های حوزه فناوری اطلاعات، همانند:”شهرهوشمند” که بانک شهر قدم های مهم و تاثیرگذاری را در تحقق آن برداشته است؛ استفاده کرد.
معاون فناوری اطلاعات بانک شهر در ادامه به پیشرفت های روزافزون و توسعه خدمات فناورانه خدمات این بانک اشاره کرد و گفت: معتقدیم بانکداری و ارائه خدمات بدون توجه به حوزه فناوری اطلاعات محکوم به شکست است؛ برهمین اساس توسعه محصولات در این حوزه را به صورت جدی در دستور کار قرار داده ایم.
حبیب اله با بیان اینکه “همراه شهر پلاس” با طراحی کاربر پسند و بهره‌گرفتن از انتظارات و سلیقه‌های متفاوت مشتریان شبکه بانکی طراحی و ارائه شده است، تصریح کرد: مشتریان با افتتاح حساب به کمک این نرم افزار و عدم حضور در شعب بانک شهر؛ می توانند از کاربردی ترین خدمات بانکی در تمامی ساعات شبانه روز بهره مند شوند.
معاون فناوری اطلاعات بانک شهر با بیان اینکه ارائه تسهیلات خرد به شهروندان بدون حضور در شعب این بانک در آینده نزدیک ممکن خواهد شد،خاطرنشان کرد: محیط امن و ساده، چابکی و سرعت عمل بالا، تنوع و کیفیت بالای خدمات ارائه شده در این نرم افزار؛ باعث محبوبیت بیش از پیش و تمایز آن با سایر نرم افزار های بانکی شده است.

برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر