کد خبر: ۷۷۱۳
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۶

گامی ارزشمند برای رفع چالش های جزیره در حوزه مدارس کیش

معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت های مردمی برای ارتقاء وضعیت آموزشی کیش اعلام آمادگی کرد.
گامی ارزشمند برای رفع چالش های جزیره در حوزه مدارس کیش

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، احمد محمود زاده در نشستی با مسئولان منطقه آزاد کیش بر نقش مهم تعلیم و تربیت آموزش و پرورش، اشاره کرد و گفت: پیشرفت، تعالی و توسعه هر کشوری تحت تاثیر آموزش و پرورش است.

گامی ارزشمند برای رفع چالش های جزیره در حوزه مدارس کیش

وی،  اظهار داشت:در نظام مقدس جمهوری اسلامی موضوع نیروی انسانی مهمترین سرمایه کشور محسوب می شود که در اسناد بالا دستی، سند تحول بنیادی کشور و بیانیه گام دوم انقلاب به آن اشاره شده است و نیروهای انسانی آموزش و پرورش از جمله معلمان و دانش آموزان باید عامل خودسازی، جامعه سازی و تمدن سازی باشند.

وی بیان داشت: ماموریت خطیر استمرار و تداوم انقلاب اسلامی، انتقال مفاهیم و ارزش ها و تجارب از نسل های گذشته به نسل حاضر و آینده در گرو رشد و پیشرفت آموزش و پرورش است.

وی در ادامه این مطلب افزود: دستاوردهای انقلاب باید توسط نیروی انسانی با نگاه انقلابی و تفکر جهادی به آیندگان تسری یابد، باید توجه داشت که آینده نظام مقدس جمهوری اسلامی در کلاس های درس توسط معلم و دانش آموز، مهندسی و طراحی می شود و این مهم بیانگر نقش با اهمیت آموزش و پرورش است.

محمود زاده تصریح کرد: در دولت سیزدهم نگاه ویژه ای به آموزش و پرورش وجود دارد و برنامه ریزی خوبی با استفاده از سند تحول دولت انجام شده، از زمان حضور دکتر نوری در وزارتخانه نیز سه راهبرد مردمی سازی نظام حکمرانی آموزش و پرورش، حاکم شدن عدالت آموزشی و تربیتی، ارتقا خدمات و تضمین کیفیت ارائه آن در تمام نقاط کشور برنامه ریزی شده است.

وی با اشاره به این که پس از 11 سال زمینه رتبه بندی معلمان فراهم شده افزود: نگاه ما به مناطق آزاد به ویژه کیش نگاه والایی است، باید بستر اعتلای کیفی سازی فعالیت های آموزشی و پرورشی کیش را فراهم کنیم و با استفاده از از ظرفیت های خوب کیش گام های موثری برداریم.

محمود زاده با اشاره به برخی مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری حوزه آموزش و پرورش جزیره کیش اظهار داشت: این وزارتخانه تمام امکانات و خدمات خود را به کار گرفته تا با همکاری سازمان منطقه آزاد کیش بر اساس تفاهم نامه منعقد شده بین وزارت آموزش و پرورش و دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد این چالش ها رفع شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش در ادامه این مطلب خواستار ترسیم و تدوین برنامه ای از سوی متولیان امر در منطقه آزاد کیش در قالب ۴۳ شاخص برای تحقق نیازهای آموزش و پرورش جزیره شد.

محمود زاده افزود: همچنین به منظور رفع کمبود نیروی انسانی مدارس در کوتاه مدت نیز سه راهکار افزایش ساعات تدریس معلمان، استفاده از ظرفیت بازنشستگان و درنهایت خرید خدمت در دستور کار قرار گرفته و اداره اموزش و پرورش با همکاری اداره کل هرمزگان در حال جذب نیرو با سه راهکار پیش رو است.

معاون وزیر آموزش و پرورش همچنین کمبود فضای آموزشی را از دیگر مشکلات آموزش و پرورش کیش بر شمرد و گفت: وزارت آموزش و پرورش با ایجاد اداره کل نوسازی مناطق آزاد تجاری موافقت کرده تا در آینده برای ساخت و بازسازی مدارس بستر فراهم باشد.

رییس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش همچنین پیشنهاد اجاره ساختمان هایی با امکان دایر کردن کلاس و دوشیفته کردن مدارس ارائه کرد.

محمد قویدل مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان نیز در این جلسه اظهار داشت: اداره کل آموزش و پرورش هرمزگان آماده همکاری با سازمان منطقه آزاد کیش برای رفع چالش های جزیره در حوزه مدارس، معلمان و دانش آموزان بوده و برخی اقدامات نیز در حال انجام است.

captcha
پربحث ترین ها
اخبار داغ
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.