کد خبر: ۷۷۱۱
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۲

معرفی دو عضو جدید هیئت مدیره شرکت گسترش خدمات ارتباطات کاراشاب

در مراسمی با حضور مدیر عامل شرکت مخابرات ایران , دو عضو جدید هیئت مدیره شرکت کاراشاب معرفی شدند.
معرفی دو عضو جدید هیئت مدیره شرکت گسترش خدمات ارتباطات کاراشاب
 به گزارش اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران، در مراسمی که روز شنبه ۹ مهر ماه ۱۴۰۱ ، در محل شرکت کاراشاب برگزار شد ،آقایان علیرضا صدر منصوری و حامد بناگر بعنوان اعضای جدید هیئت مدیره این شرکت معرفی شدند.
 
معرفی دو عضو جدید هیئت مدیره شرکت گسترش خدمات ارتباطات کاراشاب
 
مهندس سلطانی در این مراسم از اهمیت و مأموریت جدید این شرکت گفت و خاطر نشان کرد : اگرچه در سال گذشته در این شرکت کارهای بسیار خوب و مهمی انجام شده است اما با توجه به پتانسیل موجود، توقع بیشتری می رود لذا امیدواریم که روند روبه رشد صورت گیرد تا این شرکت به عنوان یک برند مطلوب در حوزه IT مطرح شود.
شرکت گسترش خدمات ارتباطات کاراشاب ، مجری طرح توسعه خدمات ارزش افزوده بر بستر شبکه تلفنی و دیتای ثابت شرکت مخابرات ایران با مأموریت استقرار شرکتی سازمان یافته و فوق العاده ماهر در زمینه خدمات ارزش افزوده با هدف نظارت و بهبود مداوم سرویس های جاری است که سرویس های خلاقانه جدید را برای فراهم کردن ارزش جهت کسب و کار شرکت مخابرات ایران و با کمک فناوری ، فرآیند و روالی که به درستی و استاندارد تهیه شده است ، ایجاد می کند.

شرکت کاراشاب در سال ۱۳۹۱ با سرمایه شرکت مخابرات ایران و بانک مرکزی ، با هدف کارآمد سازی شبکه ارتباطی کشور ایجاد شد. با توجه به افزایش روزافزون سرویس های ارزش افزوده بر بسترهای مخابراتی و لزوم مدیریت متمرکز بر این زنجیره منطبق بر اهداف عالیه شرکت مخابرات ایران ، موجب شد سهامداری این شرکت به طور کامل و صد در صدی به شرکت مخابرات ایران انتقال یابد.

گفتنی ست ،این مراسم با حضور مهندس سلطانی ،مدیرعامل شرکت مخابرات ایران ،مهندس بیدخام مدیر کل ارتباطات و امور بین الملل ، مهندس سید صالحی ، معاون فناوری اطلاعات این شرکت و دکترعلمائی،مدیر عامل شرکت کاراشاب ، مهندس صیدی، رئیس هیئت مدیره ،مهندس جعفری نجف آبادی ،نایب رئیس هیئت مدیره ، مهندس امامی عضوهیئت مدیره و مهندس امیری ، دبیر هیئت مدیره این شرکت برگزار شد.
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر