کد خبر: ۷۷۰۸
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۶

حق‌بیمه تولیدی بیمه کوثر از مرز ۴۱ هزار میلیارد ریال عبور کرد

فروش شرکت بیمه کوثر در ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۱ با ۵۵ درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ۴۱ هزار و ۵۸۵ میلیارد ریال رسید.
حق‌بیمه تولیدی بیمه کوثر از مرز ۴۱ هزار میلیارد ریال عبور کرد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط‌ عمومی و اعلام مدیر طرح و برنامه بیمه کوثر، در نیمه نخست سال‌جاری شرکت ترکیب فروش 84.1 درصدی رشته‌های غیرزندگی و 15.9 درصدی رشته‌های ‌زندگی را عملیاتی کرده است.

 

حق‌بیمه تولیدی بیمه کوثر از مرز ۴۱ هزار میلیارد ریال عبور کرد

محسن آصفی گفت: در طی این دوره رشته‌های مهندسی و باربری نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیشترین درصد رشد فروش را میان رشته‌های بیمه‌ای داشته‌اند و همچنین در زمینه فروش رشته عمر و پس‌انداز نسبت به مدت زمان مشابه، رشد ۳۳ درصدی را تجربه کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه شرکت بیمه کوثر با ثبت نسبت خسارت ۴۵ درصد در این دوره، مبلغ ۱۸ هزار و ۶۱۷ میلیارد ریال خسارت به بیمه گذاران پرداخت کرده است، خاطر نشان کرد: در بخش خسارت، سهم رشته‌های غیرزندگی ۸۶.۱ درصد و بیمه‌های زندگی ۱۳.۹ درصد از کل خسارت‌های پرداختی بوده است.

مدیر طرح و برنامه شرکت گفت: با همت و تلاش معاونان، مدیران و کارکنان در ستاد و سرپرستی‌ها و نیز نمایندگان حقیقی و حقوقی تاکنون ۵۷ درصد از برنامه‌های پیش‌بینی شده در سال‌جاری تحقق یافته است.

برچسب ها: بیمه کوثر
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.