کد خبر: ۷۶۹۴
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۱ - ۰۸:۱۷

بازگشت نفت به ۹۰ دلار

قیمت نفت در معاملات روز سه شنبه با آماده شدن بازار برای بزرگترین کاهش تولید اوپک پلاس از زمان بحران کووید در سال ۲۰۲۰ و افت ارزش دلار، افزایش بیشتری پیدا کرد.
بازگشت نفت به ۹۰ دلار

به گزارش مخاطب ۲۴، بهای معاملات نفت برنت با ۰.۶ درصد افزایش، به ۸۹ دلار و ۲۸ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۰.۲ درصد افزایش، به ۸۳ دلار و ۸۲ سنت در هر بشکه رسید. هر دو شاخص روز دوشنبه در پی انتشار گزارش‌هایی از مذاکرات تولیدکنندگان اوپک پلاس برای کاهش تولید جمعی به میزان حداکثر یک میلیون بشکه در روز، چهار دلار افزایش پیدا کرده بودند.

بازگشت نفت به ۹۰ دلار

چنین اقدامی، بزرگترین کاهش تولید اوپک پلاس از زمان بحران کووید ۱۹ در سال ۲۰۲۰ خواهد بود و در پی افت چشمگیر قیمت‌های نفت صورت می گیرد.

اوپک قرار است برای نخستین بار از سال ۲۰۲۰، روز چهارشنبه جلسه حضوری وزیران را در وین برگزار کند و در این جلسه، درباره کاهش تولید تصمیم گرفته می‌شود. چندین عضو این گروه پیش از این هشدار داده بودند که تولید نفت برای پشتیبانی از قیمت‌ها که به پایینترین حد هشت ماه گذشته نزول کرده اند، کاهش داده خواهد شد.

قیمت‌های نفت در پی نگرانی‌ها نسبت به ضعیف شدن تقاضا که محدودیت عرضه روسیه پس از جنگ در اوکراین، را تحت الشعاع قرار داده است، از بالاترین رکورد ۱۴ سال اخیر که امسال به ثبت رسانده بودند، عقب نشینی کرده اند. افزایش نرخهای بهره، تورم و نشانه های ضعف فعالیت اقتصاد جهانی، بزرگترین عوامل تاثیرگذار بر کاهش قیمت نفت در سال میلادی جاری بوده‌اند. برداشت نفت از ذخایر نفت استراتژیک آمریکا هم میزان عرضه را افزایش داده و قیمت‌ها را پایین آورده است.

رشد ارزش دلار آمریکا هم عامل دیگری بود که روی قیمت نفت تاثیر گذاشت. ارزش دلار به بالاترین رکورد ۲۰ سال اخیر صعود کرده و با گران کردن نفت برای خریدارانی که از ارزهای دیگر استفاده می کنند، باعث تقاضای کمتر شده بود. اما پس از این که کندی فعالیت اقتصادی، انتظارات برای آهسته شدن روند افزایش نرخهای بهره از سوی بانک مرکزی آمریکا را بالا برد، قیمت نفت از افت ارزش دلار سود برد. با این حال، کندی فعالیت اقتصادی به نفع قیمت‌های نفت نیست زیرا تقاضا برای سوخت را ضعیف می کند.

 

 

 

بر اساس گزارش اینوستینگ، معامله گرانی که نفت را خریداری می‌کنند، اکنون انتظار دارند زمستان سخت در اروپا، کاهش تولید اوپک و تسهیل محدودیت‌های کرونا در چین، از قیمت‌ها در سه ماهه چهارم پشتیبانی کند. اما فروشندگان بازار انتظار دارند سیگنالهای افزایش نرخ‌ها از سوی بانک‌های مرکزی بزرگ جهان و سیگنال‌های تقاضای ضعیفتر، قیمت‌ها را پایین‌تر ببرد.

برچسب ها: نفت نفت برنت
captcha
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.