کد خبر: ۷۶۷۹
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۳

ارزیابی عملکرد شش ماهه سه شرکت گروه مالی دی با حضور مدیرعامل بانک دی

در ابتدای این جلسه گزارش عملکرد شش ماهه منتهی به پایان مرداد ماه سه شرکت توسعه دنیا شهر کهن، شرکت عمران و مسکن آباد دی و شرکت توسعه دیدار ایرانیان ارائه شد.
ارزیابی عملکرد شش ماهه سه شرکت گروه مالی دی با حضور مدیرعامل بانک دی

 به نقل از روابط عمومی بانک دی، در ابتدای این جلسه گزارش عملکرد شش ماهه منتهی به پایان مرداد ماه سه شرکت توسعه دنیا شهر کهن، شرکت عمران و مسکن آباد دی و شرکت توسعه دیدار ایرانیان ارائه شد.

 

ارزیابی عملکرد شش ماهه سه شرکت گروه مالی دی با حضور مدیرعامل بانک دی

 مدیرعامل بانک دی در این جلسه بر تعیین تکلیف پرونده های حقوقی و پروژه های نیمه تمام سه شرکت در اسرع وقت، و سرعت گرفتن عملیات های عمرانی و به بهره برداری رسیدن آنها تاکید کرد

قیطاسی همچنین تصریح کرد مطابق قانون رفع موانع تولید و الزام بانک مرکزی به منظور تعیین تکلیف اموال و املاک مازاد بانک دی ادغام سه شرکت بر اساس جدول زمان بندی تا پایان مهرماه باید به نتیجه برسد.

 علیرضا قیطاسی همچنین بر تدوین برنامه زمان بندی مشخص برای به نتیجه رسیدن اقدامات حقوقی و اجرایی در کنار برآورد دقیق هزینه و فایده پروژه هاو تسویه بدهی شرکتها ؛ تاکید و خاطرنشان کرد: زیرمجموعه های بانک دی باید با حداکثر توان به سمت سودآوری حرکت کنند تا آثار آن بر عملکرد نهایی بانک در آینده نزدیک مشخص شود.

برچسب ها: بانک دی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر