کد خبر: ۷۶۰۲
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۲

واکنش آمریکا به حمله سپاه به مواضع تروریست‌ها در کردستان عراق

معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در پاسخ به سوالی درباره عملیات انهدام مواضع و محل استقرار گروهک‌های تروریستی و ضد ایرانی در اقلیم شمال عراق توسط نیروی زمینی سپاه پاسداران، با مطرح کردن ادعا‌هایی گفت: مایلم تکرار کنم که ما نقض استقلال و تمامیت ارضی عراق توسط ایران را محکوم می‌کنیم. تایید می‌کنیم که یک شهروند آمریکایی، دیروز در نتیجه حمله‌ای موشکی به کردستان عراق کشته شده است، اما به خاطر ملاحظاتی نمی‌توانم جزئیات بیشتری ارائه بدهم.
واکنش آمریکا به حمله سپاه به مواضع تروریست‌ها در کردستان عراق

مخاطب۲۴-  معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در یک کنفرانس خبری با مطرح کردن ادعا‌هایی علیه ایران به سوالی درباره حمله سپاه پاسداران به مواضع تروریست‌ها در اقلیم شمال عراق پاسخ داد.

واکنش آمریکا به حمله سپاه به مواضع تروریست‌ها در کردستان عراق

به گزارش ایسنا، ودانت پاتل، معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در کنفرانسی خبری که مشروح آن در وبگاه وزارت امور خارجه آمریکا منتشر شده است، در پاسخ به سوالی درباره عملیات انهدام مواضع و محل استقرار گروهک‌های تروریستی و ضد ایرانی در اقلیم شمال عراق توسط نیروی زمینی سپاه پاسداران، با مطرح کردن ادعا‌هایی گفت: مایلم تکرار کنم که ما نقض استقلال و تمامیت ارضی عراق توسط ایران را محکوم می‌کنیم. تایید می‌کنیم که یک شهروند آمریکایی، دیروز در نتیجه حمله‌ای موشکی به کردستان عراق کشته شده است، اما به خاطر ملاحظاتی نمی‌توانم جزئیات بیشتری ارائه بدهم.

او در بخش دیگری از اظهاراتش در این باره گفت: ابزار‌ها و خط مشی‌هایی برای پاسخگو کردن ایران به خاطر اقدامات ثبات‌زدایش در منطقه پیش روی آمریکا قرار دارد که ما این خط مشی را دنبال خواهیم کرد. از اینجا چیزی را تشریح نمی‌کنم، اما این گزینه‌ها روی میز قرار دارند.

ادعا‌های این مقام وزارت امور خارجه در پی این مطرح می‌شود که سپاه نیوز روز شنبه نوشت؛ روابط عمومی نیروی زمینی سپاه در اطلاعیه‌ای از آغاز عملیات یگان‌های قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) این نیرو برای انهدام مواضع گروهک‌های تروریستی و ضد ایرانی وابسته به استکبار جهانی در اقلیم شمال عراق که در روز‌های اخیر با عبور از مرز‌های جمهوری اسلامی ایران در شمال غرب کشور برخی پایگاه‌های مرزی کشورمان را مورد حمله قرار داده اند، خبر داد.

در این اطلاعیه آمده است: در پی تعرضات روز‌های گذشته عوامل گروهک‌های تروریستی و ضد انقلاب وابسته به استکبار جهانی و لانه کرده در اقلیم شمال عراق مبنی بر عبور از مرز‌های جمهوری اسلامی ایران و مورد حمله قرار دادن برخی پایگاه‌های مرزی کشورمان که با پاسخ قاطع رزمندگان اسلام همراه و با برجا گذاردن تلفات، منجر به فرار تروریست‌های مهاجم شده است.

این اطلاعیه می‌افزاید: به رغم تذکرات و هشدار‌های متعدد به مقامات اقلیم در خصوص جلوگیری از استقرار و فعالیت گروهک‌ها و تروریست‌های مزدور و اجیر شده ضد انقلاب علیه جمهوری اسلامی و قصور و بی توجهی آنان نسبت به اقدامات در خور و پیشگیرانه؛ نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با به کارگیری یگان‌های عملیاتی قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) امروز (شنبه) انهدام مقر‌ها و مراکز استقرار، طراحی و توطئه چینی گروهک‌های متجاوز تروریستی و ضد انقلاب در آن سوی مرز‌های کشور در اقلیم شمال عراق را با عملیات آتشباری و حملات توپخانه‌ای آغاز کردند.

علاوه بر این، سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مرکز هدایت عملیات ضد تروریست‌های ضدایرانی مستقر در اقلیم شمال عراق، با اشاره به عملیات چهارشنبه گذشته رزمندگان قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) گفت: در این عملیات که در عمق اقلیم شمال عراق مورد اصابت قرار گرفت تاکنون ۷۳ فروند موشک بالستیک زمین‌به‌زمین و ده‌ها فروند پهباد انهدامی به‌طور دقیق به مواضع و اهداف مورد نظر در محل استقرار و فعالیت تروریست‌ها اصابت و منجر به انهدام کامل آن‌ها شده‌است.

 

 



وی افزود: در مرحله جدید عملیات این اهداف که در ۴۲ نقطه پراکنده و در مواردی از همدیگر ۴۰۰ کیلومتر فاصله داشته‌اند بطور قطعی متعلق به گروهک‌های تروریستی ضدایرانی بوده‌است.

فرمانده نیروی زمینی سپاه در پایان با اشاره به لزوم تصمیم‌گیری مقامات اقلیم شمال عراق برای جمع‌آوری بساط گروهک‌های تروریستی ضدانقلاب و توطئه‌گر علیه جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد: عملیات رزمندگان اسلام تا خلع سلاح کامل گروهک‌های ضدانقلاب و تروریستی تجزیه‌طلب لانه کرده در اقلیم شمال عراق ادامه دارد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چرا تزریق واکسنی که در دستور وزارت بهداشت نیست مهم شده است؟ چرا تزریق واکسنی که در دستور وزارت بهداشت نیست مهم شده است؟
اوایل دهه ۸۰ شمسی، رسانه و صدا و سیما به یکباره به سمت اطلاع‌رسانی درباره ویروس اچ‌آی‌وی و ایدز رفت، آن زمان ابتلا به این ویروس یک گناه نابخشوده بود، حالا که بیش از ۲۰ سال از آن روز‌ها می‌گذرد، رسانه و جامعه دست روی یک ویروس دیگر گذاشته است که کمی شبیه به ویروس اچ‌آی‌وی است، تابو‌ها درباره این ویروس هم وجود دارد و یکی از راه‌های ابتلایش هم با ویروس اچ‌آی‌وی مشترک است
رامینا ترابی ایرانی که جشنواره کن را به هم ریخت کیست؟ رامینا ترابی ایرانی که جشنواره کن را به هم ریخت کیست؟
امسال که حضور یک چهره ایرانی با لباسی خاص، حاوی نماد‌هایی از هویت تاریخی کشور، موجی از واکنش‌ها را در فضای رسانه‌ای و اجتماعی به راه انداخت
نماینده مدرک رو می‌کند و خانم وزیر قبول ندارد! کیش با پول بیت المال؟ نماینده مدرک رو می‌کند و خانم وزیر قبول ندارد! کیش با پول بیت المال؟
کار ثابتی در افشای این سند، ستودنی و مصداقی از عمل به وظایف نمایندگی است.
عکسی زیرخاکی از بازیگر خانم ساعت خوش! عکسی زیرخاکی از بازیگر خانم ساعت خوش!
نعیمه نظام دوست فاطمه هاشمی و معصومه کریمی، روز‌های تصویربرداری مجموعه تلویزیونی «ساعت خوش».
طرز تهیه دسر بیسکوییت طالبی سه سوته! طرز تهیه دسر بیسکوییت طالبی سه سوته!
دسر بیسکوییت و طالبی نوعی دسر بسیار خوشمزه و خنک تابستانی است که می‌توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید.
ماجرا‌های ایتالیایی‌ها و طارمی! ماجرا‌های ایتالیایی‌ها و طارمی!
منطقه امن مهدی طارمی در اردوگاه اینتر از زبان تیز رسانه‌های ایتالیا ۳ بازی بیشتر طول نکشید تا شاهد ضدحمله ۳ رسانه ایتالیایی به مهاجم ایرانی باشیم.
نرخ ارز کالا‌های اساسی به ۲۸۵۰۰ تومان برگشت نرخ ارز کالا‌های اساسی به ۲۸۵۰۰ تومان برگشت
معاون وزیر جهاد‌کشاورزی اعلام کرد که نرخ ارز کالا‌های اساسی به ۲۸،۵۰۰ تومان بازگشته است.
برگزیده
نماینده مدرک رو می‌کند و خانم وزیر قبول ندارد! کیش با پول بیت المال؟ نماینده مدرک رو می‌کند و خانم وزیر قبول ندارد! کیش با پول بیت المال؟
کار ثابتی در افشای این سند، ستودنی و مصداقی از عمل به وظایف نمایندگی است.
ترامپ به پوتین گفت: پس از پایان حمام خون فاجعه‌بار، تجارت گسترده‌ای با ایالات متحده داشته باشد ترامپ به پوتین گفت: پس از پایان حمام خون فاجعه‌بار، تجارت گسترده‌ای با ایالات متحده داشته باشد
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا اعلام کرد که مذاکرات آتش‌بس میان روسیه و اوکراین «بلافاصله» پس از تماس تلفنی با ولادیمیر پوتین، رهبر روسیه، آغاز خواهد شد.
مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین! مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین!
یک شبکه روسی جزئیات عجیب و خواندنی از گفتگوی ترامپ و پوتین را منتشر کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر