کد خبر: ۷۵۹
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۴

تولید محصولات جدید ایران خودرو در سوریه

در پی فعال شدن سایت ایران خودرو در کشور سوریه، این شرکت قصد دارد محصولات جدید خود از جمله دنا، رانا و سورن را به زودی در این سایت به تولید برساند.
سايت تدابير به نقل از ایکوپرس، سعید تفضلی، معاون صادرات گروه صنعتی ایران خودرو ضمن اعلام این خبر افزود: ایران خودرو دومین محموله از قطعات برای تولید نزدیک به 90 دستگاه از محصولات جدید خود را در هفته جاری به سایت سیامکو در این کشور ارسال خواهد کرد.

وی با اشاره به این که چندی پیش اولین محموله ایران خودرو برای تولید 100 دستگاه سمند به سوریه ارسال و در این سایت تولید شد، خاطر نشان کرد: در حال حاضر تولید محصولات جدید ایران خودرو و ارسال محموله دوم در دستور کار قرار گرفته است.

تفضلی در ادامه گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام گرفته، قرار است که طی سال جاری در سایت سیامکو حدود یک هزار دستگاه از محصولات جدید ایران خودرو به تولید رسیده و وارد بازار این کشور شوند.

معاون صادرات گروه صنعتی ایران خودرو، استراتژی این گروه صنعتی برای تنوع محصول در بازار سوریه را، یکی از اهداف صادراتی ایران خودرو در این کشور برشمرد و گفت: برای سال آینده نیز تولید 2 هزار دستگاه از محصولات ایران خودرو در سایت سیامکو برنامه ریزی شده است.

 گروه صنعتی ایران خودرو اخیرا حدود 100 دستگاه خودرو به سوریه صادر کرده و با شریک سوری خود توافق کرده است که محصولات جدید از جمله سورن، رانا و حتی دنا وارد خط تولید شوند.

سیامکو، بزرگترین سایت تولیدی ایران خودرو در خارج از کشوراست که انواع سمند با نام «شام» را تولید می کرد.
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
معده درد یکی از ۵ ناراحتی آزاردهنده جهان معده درد یکی از ۵ ناراحتی آزاردهنده جهان
معده‌درد یکی از شای‌ترین بیماری‌های دستگاه گوارش است که عوامل بسیاری از مسمومیت غذایی تا وجود باکتری در بروز آن اثرگذار هستند. در اغلب موارد سایر بیماری‌ها مانند سکته قلبی یا استرس و اضطراب می‌توانند باعث ایجاد علائم معده درد شدید و ناگهانی شوند.
راز مرگ بروس‌لی فاش شد راز مرگ بروس‌لی فاش شد
علت مرگ بروس لی، که در سن ۳۲ سالگی در سال ۱۹۷۳ درگذشت، تا امروز به‌طور رسمی «ضایعه مغزی حاد» ثبت شده است.
مهاجم جدید استقلال از هاییتی مهاجم جدید استقلال از هاییتی
رسانه ترکیه‌ای از انعقاد قرارداد ستاره اهل هاییتی کایسری اسپور با باشگاه استقلال خبر داد.
محدودیت‌های جدید گوگل برای کاربران زیر ۱۸ سال محدودیت‌های جدید گوگل برای کاربران زیر ۱۸ سال
گوگل به‌زودی با استفاده از فناوری تخمین سن خود که مبتنی بر هوش مصنوعی است، کاربران کم سن و سال را شناسایی و آنها را محدود خواهد کرد.
شناسنامه الکترونیک جایگزین شناسنامه کاغذی خواهد شد شناسنامه الکترونیک جایگزین شناسنامه کاغذی خواهد شد
رئیس سازمان ثبت‌احوال کشور با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه هویت دیجیتال، از آغاز فرآیند صدور شناسنامه الکترونیک خبر داد و گفت: گام‌های اولیه برای صدور این نوع شناسنامه برداشته شده و در آینده‌ای نزدیک، شناسنامه الکترونیک جایگزین شناسنامه‌های کاغذی خواهد شد.
جزئیات ملاقات یک و نیم ساعته نماینده رییس جمهور با میرحسین موسوی جزئیات ملاقات یک و نیم ساعته نماینده رییس جمهور با میرحسین موسوی
معاون اجرایی رئیس جمهور پزشکیان گفت: ملاقات این عضو دولت با آقای موسوی یک ساعت و نیم به طول کشید. این ملاقات و همینطور دیدار اخیر دوستان میرحسین با او نشانگر این است که رئیس جمهور در پی رفع حصر به عنوان خواسته‌ی بخشی از مردم است.
درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو
۶۵ نماینده مجلس شورای اسلامی طرح استیضاح عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو را امضا کرده‌اند.
برگزیده
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو
۶۵ نماینده مجلس شورای اسلامی طرح استیضاح عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو را امضا کرده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر