کد خبر: ۷۵۸۶
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۸

افشاگری فرمانده سپاه درباره شنود مهمی علیه ایران

فرمانده سپاه تهران بزرگ با اشاره به یک شنود گفت: در آمریکا به این جمع‌بندی رسیدند که فشار حداکثری نمی‌تواند آن‌ها را مقابل ایران به پیروزی برساند.
افشاگری فرمانده سپاه درباره شنود مهمی علیه ایران

مخاطب۲۴- فرمانده سپاه تهران بزرگ با اشاره به یک شنود گفت: در آمریکا به این جمع‌بندی رسیدند که فشار حداکثری نمی‌تواند آن‌ها را مقابل ایران به پیروزی برساند.

افشاگری فرمانده سپاه درباره شنود مهمی علیه ایران

همشهری آنلاین: سردار سرتیپ پاسدار حسن حسن‌زاده فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ گفت: دشمنان به واسطه فتنه‌ای که ایجاد کردند، نگذاشتند که دستاوردهای پیوستن ایران به معاهده شانگهای به درستی بیان شود؛ آن‌ها برای انجام این اقدام خود، نفراتی را برای ایجاد اغتشاش فرستادند که تعدادی را دستگیر کردیم و تعدادی هم در حال شناسایی برای دستگیری هستند؛ آن‌ها در هر عرصه‌ای که مقابل جمهوری اسلامی ایران اقدام کردند با شکست مواجه شدند؛ به‌عنوان مثال ۳۰ سال تهاجم فرهنگی کردند، اما حججی‌ها و شهدای مدافع حرم مقابل آن‌ها ایستادند.

فرمانده سپاه تهران بزرگ افزود: دو هفته پیش در یکی از شنودها یکی از افرادی که سِمتی هم در آمریکا دارد، عنوان کرد که در آمریکا به این جمع‌بندی رسیدند که فشار حداکثری نمی‌تواند آن‌ها را مقابل ایران به پیروزی برساند؛ از این روی تنها راه این است که به بهانه فشار اقتصادی، مردم را به خیابان‌ها بکشانیم و به واسطه آن شاید بتوانیم به پیروزی برسیم؛ لذا دیدید که در این‌حادثه اخیر علی‌رغم اینکه همه متأثر شدند، اما دشمنان به همین بهانه، عده‌ای را به خیابان‌ها آوردند و خسارت‌هایی را به بار آوردند.

وی ادامه داد: ما از درون و از میان فتنه‌های مختلف عبور کردیم؛ زیرا دشمنان از همان‌ماه‌های اول پیروزی انقلاب اسلامی سعی در نابودی انقلاب داشتند؛ بنابر این در همان روزهای اول پیروزی انقلاب، دشمنان ما متوجه شدند که چنانچه جلوی این انقلاب را نگیرند، باید روزی بساط خود را از منطقه جمع کنند؛ به همین علت غائله‌هایی همچون حوادث کردستان، گنبد،؛ سیستان و بلوچستان و خوزستان را به‌وجود آوردند.

 

 

سردار حسن زاده خاطرنشان کرد: زمانی که انقلاب اسلامی در کشورمان به پیروزی رسید، دشمن تصمیم گرفت که جنگ تمام‌عیاری را در ابعاد مختلف علیه این انقلاب به راه بیاندازد؛ آن‌ها تصور می‌کردند که چون در بخش‌های مختلف از جمله در حوزه نظامی، کشوری به شدت وابسته بودیم که حتی آمریکایی‌ها اجازه گریس‌کاری قطعات تسلیحات نظامی را به کارکنان ارتش کشورمان نمی‌دادند، لذا در کوتاه‌ترین زمان ممکن این انقلاب سقوط خواهد کرد؛ به همین علت در اولین روزهای پس از پیروزی انقلاب، همان‌گونه که عنوان شد با راه‌اندازی غائله‌های مورد اشاره سعی کردند که مانع از قدرت گرفتن نظام جمهوری اسلامی در ایران شوند.

فرمانده سپاه تهران بزرگ اضافه کرد: فتنه‌های امروز فتنه‌های جهانی است که با هوشمندی مردم مهار شد؛ همانند جنگ تحمیلی که جنگی جهانی بود، ولی به واسطه حضور مردم در صحنه، این جنگ بین‌المللی را با پیروزی به پایان بردیم.

وی با تأکید بر اینکه در کنار عاطفی بودن، بصیرت حسینی و زینبی هم داریم، عنوان کرد: دشمنان ما به واسطه مشکل معیشتی مردم، عملکردی شتاب‌زده را در پیش گرفتند و برای اینکه نظام اسلامی را از تعادل خارج کنند با ایجاد اغتشاش سعی کردند که به نتیجه مورد نظرشان دست یابند؛ به همین جهت اقدام به آتش زدن وسایل عمومی و خودروهای پلیس، جوسازی علیه سیستم امنیتی کشور و خشونت و کشته‌سازی کردند.

فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) ادامه داد: علی‌رغم همه تلاش‌های دشمنان، مردم راه غلط آن‌ها را تشخیص دادند و با اغتشاشگران همراهی نکردند؛ زیرا این ملت هرچند مشکل معیشتی و مسکن دارد، اما میزان بصیرت و دشمن‌شناسی مردم از این‌ مشکلات بالاتر است و این همان عاملی است که موجب پیروزی نظام اسلامی و ملت ایران می‌شود.

سردار حسن‌زاده خاطرنشان کرد: مردم ما همان‌هایی هستند که در موشک‌باران شهرها هم دست از این نظام نکشیدند، امروز از آتش زدن سطل زباله توسط عده‌ای اغتشاشگر هراسی ندارند و از پشتیبانی نظام دست برنمی‌دارند؛ البته آن‌ها سعی دارند با انجام عملیات روانی، به جوانان القا کنند که این‌کشور آینده‌ای ندارد؛ اما این‌ تلاش هم نتیجه‌ای برای دشمنان نخواهد داشت.

برچسب ها: سپاه
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۱ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۶
0
1
comments icon زنده و پیروز باد ایران وطنم.پاره تنم
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
برگزیده
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن، تاکید کرد عربستان با نظارت آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود
پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد! پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد!
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فرود سالم یک فروند پهپاد آمریکایی MQM-۱۷۰ در غرب تنگه هرمز با استفاده از توان جنگ الکترونیک خبر داد و اعلام کرد این پهپاد مأموریت شناسایی سامانه‌های پدافند هوایی ایران در سواحل خلیج فارس و تنگه هرمز را بر عهده داشته است.