کد خبر: ۷۵۸۱
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۴

علی القاصی: ادعا‌های طرح‌شده از سوی متهمان اغتشاشات اخیر مورد بررسی قرار می‌گیرد

علی القاصی گفت: بررسی وضعیت متهمان دستگیرشده در اغتشاشات اخیر با انجام بازدید‌های متعدد از زندان‌ها و بازداشتگاه‌های مختلف در حال انجام است.
علی القاصی: ادعا‌های طرح‌شده از سوی متهمان اغتشاشات اخیر مورد بررسی قرار می‌گیرد

مخاطب۲۴- در راستای عملیاتی‌سازی توصیه‌ها و دستورات ریاست قوه قضاییه در خصوص رسیدگی به پرونده‌های قضایی اغتشاشگران، علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران و علی صالحی دادستان تهران در راس یک هیئت قضایی پس از بازدید از محل نگهداری متهمان اغتشاشات اخیر در ندامتگاه تهران بزرگ، از محل نگهداری متهمان دستگیر شده در جریان اغتشاشات اخیر در ندامتگاه نسوان استان تهران بازدید به‌عمل آوردند.

علی القاصی: ادعا‌های طرح‌شده از سوی متهمان اغتشاشات اخیر مورد بررسی قرار می‌گیرد

رئیس کل دادگستری استان تهران در جریان این بازدید، به‌صورت چهره به چهره با تعدادی از متهمان فوق‌الذکر ملاقات کرد و ضمن استماع ادعا‌های مطروحه از جانب این افراد، دستورات لازم را به‌منظور صحت‌سنجی ادعا‌های طرح شده، صادر کرد.

القاصی در حاشیه این بازدید با بیان اینکه بررسی وضعیت متهمان دستگیرشده در اغتشاشات اخیر با انجام سرکشی‌های متعدد از زندان‌ها و بازداشتگاه‌های مختلف در حال انجام است، گفت: هدف از انجام این بازدید‌ها این است که هم وضعیت متهم از حیث محل نگهداری، دسترسی به امکانات و نیازمندی‌ها مورد بررسی قرار گیرد و هم از این جهت که ادعا‌ها و اظهارات این افراد مورد استماع و بررسی قرار گیرد.

رئیس کل دادگستری استان تهران تصریح کرد: هدف نهایی این است که در خصوص پرونده‌های متناظر بر اغتشاشات بررسی‌ها به‌طور کامل و همه‌جانبه انجام گیرد تا در خصوص این افراد و قرار تامین مرتبط با آن‌ها تصمیم‌گیری شود.

وی با تاکید بر این گزاره که در تعیین مسئولیت کیفری به نقش اشخاص حتما توجه خواهد شد، گفت: اگر بررسی‌های قضایی حکایت از کم‌تقصیر و یا بی‌تقصیر بودن برخی از متهمان داشته باشد، آزاد و یا با قرار تامین مناسب تعیین تکلیف خواهند شد.

 

 

 

لازم به ذکر است؛ رئیس کل دادگستری استان تهران و دادستان تهران صبح امروز نیز در معیت دادستان کل کشور از محل نگهداری متهمان اغتشاشات اخیر در ندامتگاه تهران بزرگ بازدید به‌عمل آوردند و دستورات لازم را صادر کردند.

اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟ هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:­ هموطنان دهک دهم درآمدی که هنوز کالابرگ آنها شارژ نشده، باید ابتدا­ درخواست‌شان را در ­ثبت احوال ثبت کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر