کد خبر: ۷۵۴۵
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۳

محمد رضا شریفی سرپرستی مدیریت شعب بانک توسعه تعاون در خراسان شمالی را بر عهده گرفت

با حضور عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون، حکم سرپرستی مدیریت شعب خراسان شمالی به محمد رضا شریفی تقدیم گردید.
محمد رضا شریفی سرپرستی مدیریت شعب بانک توسعه تعاون در خراسان شمالی را بر عهده گرفت

مخاطب۲۴- محمد رضا شریفی سرپرستی مدیریت شعب بانک توسعه تعاون در خراسان شمالی را بر عهده گرفت با حضور عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون، حکم سرپرستی مدیریت شعب خراسان شمالی به محمد رضا شریفی تقدیم گردید.

محمد رضا شریفی سرپرستی مدیریت شعب بانک توسعه تعاون در خراسان شمالی را بر عهده گرفت


محمد جعفر ایرانی عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون در مراسم تکریم مدیر پیشین و سرپرست جدید مدیریت شعب خراسان شمالی اظهار داشت: محصولات متنوع اعتباری و بانکی و سیاست ها و آیین نامه های کاربردی در اختیار واحدهای اجرایی و شعب قرار گرفته است و همکاران استان و روسا و کارکنان شعب می توانند نیاز مالی و بانکی مشتریان و متقاضیان را تامین نمایند.
وی افزود: ۳۲ سال از سابقه اجرایی صندوق و بانک گذشته و در این سال‌ها روند رو به جلوی بانک کاملا مشخص و مشهود بوده است.
ایرانی خاطر نشان کرد: در ابتدای تاسیس بانک، برخی مسئولیت های تخصصی به نیروی انسانی بانک قابل واگذاری نبود، و با گذشت زمان و کسب تجارب لازم، تمامی مسئولیت های مهم به نیروهای بومی بانک سپرده می شود.
این مقام بانکی گفت: باعث مسرت است که امروزه در این بانک هرگونه تغییرات از افراد و همکاران خود بانک انتخاب می شود و این در خصوص سمت های راس بانک گرفته تا پست های پایین تر مصداق پیدا می کند که این یک افتخار بزرگ است.
ایرانی تصریح کرد: نظام بانک امروز تکالیف زیادی بر عهده دارد که از جمله می توان به تکالیف بودجه ای و پرداخت تسهیلات کارآمد و تجهیز مناسب منابع اشاره کرد.
عضو هیات مدیره تاکید کرد: برخی مسائل و چالش ها است که در کل نظام بانکی مصداق پیدا نموده است و بانک ها در تلاش هستند تا با در پی گرفتن برنامه های اثربخش، انضباط مالی و نقدینگی را رعایت نمایند و از ناترازی ها و کسری ها جلوگیری کنند.
در این جلسه محمد جعفر ایرانی با تشکر از زحمات چندین ساله محمد ندری گفت: عملکرد استان موجب گردیده بخش های اقتصادی استان به رشد و ارتقاء مناسبی دست یابند و خصوصا پرداخت تسهیلات تکلیفی که به نتایج خوبی منجر گردیده است.
وی باتبریک وآرزوی موفقیت برای محمد رضا شریفی گفت: ایشان از قدیمی ترین و موفق ترین مدیران استان است که با تجربه مناسب، بعنوان سرپرست مدیریت شعب خراسان شمالی منصوب شده اند.
احمد محمدی سرپرست مدیریت امور اعتباری و سید حسن حسینی مطلق سرپرست دفتر مرکزی حراست بانک نیز در حضور همکاران مدیریت شعب و روسای شعب استان مطالب مهمی را مطرح نمودند.
در این مراسم با اهدای لوح تقدیر به محمد ندری بیابانی، حکم سرپرستی محمد رضا شریفی به امضای شیخ حسینی سرپرست بانک نیز توسط عضو هیات مدیره بانک اهدا شد. شریفی از مدیران با تجربه که در کارنامه خود پیش از این مدیر شعب استان گلستان، معاون مدیریت شعب خراسان رضوی، معاون مدیریت شعب خراسان شمالی و مدیر شعب خراسان شمالی نیز بوده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر