کد خبر: ۷۵۴۵
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۳

محمد رضا شریفی سرپرستی مدیریت شعب بانک توسعه تعاون در خراسان شمالی را بر عهده گرفت

با حضور عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون، حکم سرپرستی مدیریت شعب خراسان شمالی به محمد رضا شریفی تقدیم گردید.
محمد رضا شریفی سرپرستی مدیریت شعب بانک توسعه تعاون در خراسان شمالی را بر عهده گرفت

مخاطب۲۴- محمد رضا شریفی سرپرستی مدیریت شعب بانک توسعه تعاون در خراسان شمالی را بر عهده گرفت با حضور عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون، حکم سرپرستی مدیریت شعب خراسان شمالی به محمد رضا شریفی تقدیم گردید.

محمد رضا شریفی سرپرستی مدیریت شعب بانک توسعه تعاون در خراسان شمالی را بر عهده گرفت


محمد جعفر ایرانی عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون در مراسم تکریم مدیر پیشین و سرپرست جدید مدیریت شعب خراسان شمالی اظهار داشت: محصولات متنوع اعتباری و بانکی و سیاست ها و آیین نامه های کاربردی در اختیار واحدهای اجرایی و شعب قرار گرفته است و همکاران استان و روسا و کارکنان شعب می توانند نیاز مالی و بانکی مشتریان و متقاضیان را تامین نمایند.
وی افزود: ۳۲ سال از سابقه اجرایی صندوق و بانک گذشته و در این سال‌ها روند رو به جلوی بانک کاملا مشخص و مشهود بوده است.
ایرانی خاطر نشان کرد: در ابتدای تاسیس بانک، برخی مسئولیت های تخصصی به نیروی انسانی بانک قابل واگذاری نبود، و با گذشت زمان و کسب تجارب لازم، تمامی مسئولیت های مهم به نیروهای بومی بانک سپرده می شود.
این مقام بانکی گفت: باعث مسرت است که امروزه در این بانک هرگونه تغییرات از افراد و همکاران خود بانک انتخاب می شود و این در خصوص سمت های راس بانک گرفته تا پست های پایین تر مصداق پیدا می کند که این یک افتخار بزرگ است.
ایرانی تصریح کرد: نظام بانک امروز تکالیف زیادی بر عهده دارد که از جمله می توان به تکالیف بودجه ای و پرداخت تسهیلات کارآمد و تجهیز مناسب منابع اشاره کرد.
عضو هیات مدیره تاکید کرد: برخی مسائل و چالش ها است که در کل نظام بانکی مصداق پیدا نموده است و بانک ها در تلاش هستند تا با در پی گرفتن برنامه های اثربخش، انضباط مالی و نقدینگی را رعایت نمایند و از ناترازی ها و کسری ها جلوگیری کنند.
در این جلسه محمد جعفر ایرانی با تشکر از زحمات چندین ساله محمد ندری گفت: عملکرد استان موجب گردیده بخش های اقتصادی استان به رشد و ارتقاء مناسبی دست یابند و خصوصا پرداخت تسهیلات تکلیفی که به نتایج خوبی منجر گردیده است.
وی باتبریک وآرزوی موفقیت برای محمد رضا شریفی گفت: ایشان از قدیمی ترین و موفق ترین مدیران استان است که با تجربه مناسب، بعنوان سرپرست مدیریت شعب خراسان شمالی منصوب شده اند.
احمد محمدی سرپرست مدیریت امور اعتباری و سید حسن حسینی مطلق سرپرست دفتر مرکزی حراست بانک نیز در حضور همکاران مدیریت شعب و روسای شعب استان مطالب مهمی را مطرح نمودند.
در این مراسم با اهدای لوح تقدیر به محمد ندری بیابانی، حکم سرپرستی محمد رضا شریفی به امضای شیخ حسینی سرپرست بانک نیز توسط عضو هیات مدیره بانک اهدا شد. شریفی از مدیران با تجربه که در کارنامه خود پیش از این مدیر شعب استان گلستان، معاون مدیریت شعب خراسان رضوی، معاون مدیریت شعب خراسان شمالی و مدیر شعب خراسان شمالی نیز بوده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
عده ای از عدم برگزاری ماراتن کیش منافع مالی می برند عده ای از عدم برگزاری ماراتن کیش منافع مالی می برند
برگزاری مسابقه دو ماراتن کیش در روز جمعه مورخه ۱۴ آذر با استقبال گسترده شرکت‌کنندگان و در ادامه با واکنش هایی نسبت به بی‌حجابی بانوان در این رویداد روبه‌رو شد، بطوریکه ماراتن کیش یکی از پربحث‌ترین موضوعات در میان کاربران ایرانی بوده و همچنان هست، در ادامه صحبتهای شروین وکیلی محقق و جامعه شناس را در این رابطه ببینید
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
عکس: تکمیل شش‌گانه پاری سن ژرمن عکس: تکمیل شش‌گانه پاری سن ژرمن
با برتری پاری سن ژرمن مقابل فلامینگو، شاگردان لوئیز انریکه قهرمان جام بین قاره‌ای ۲۰۲۵ شدند و ششمین جام خود را از ابتدای فصل گذشته جشن گرفتند.  
روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی! روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی!
داستان تایتانیک همیشه از نگاه مسافران آن روایت می‌شود؛ اما بیایید این بار داستان شب آخر را نه از روی عرشه، بلکه از روی میز شام مرور کنیم.
بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟ بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟
پخش تیزر سریال جدید مهران مدیری با عنوان «شیش‌ماهه» گمانه‌زنی‌ها درباره بازگشت او به تلویزیون را تقویت کرده؛ سریالی ۱۷ قسمتی با ترکیبی از بازیگران قدیمی و چهره‌های تازه که احتمال دارد همزمان با شب یلدا یا اوایل دی‌ماه روی آنتن برود.
زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد! زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد!
نمایش زمین بازی تبیین زوال جامعه تئاتر امروز است؛ جماعت تئاتری‌ای که از شهر‌های دیگر به شهر انباشت شده و خودخواه تهران می‌آید تا هنرمند شوند، اما به غیر ازآنکه موی‌اش سپید می‌شود و جامه‌اش سیاه چیزی به دست نمی‌گیرد، خانه‌های اجاره‌ای را باید ترک کرد و رفت پایین و پایین‌تر تا وقتی که فرسودگی آید و حذف ممکن شود!
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
برگزیده
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر