کد خبر: ۷۵۴
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۱

زمان امضای قرارداد «سایپا» و «سیتروئن» اعلام شد

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در مورد همکاری با شرکت خودروسازی سیتروئن گفت: قرارداد همکاری با سیتروئن خردادماه امسال امضاء می شود؛ همچنین سایت سایپاکاشان بعنوان محل اجرای همکاری دو شرکت نهایی شده است.

src="/files/fa/news/سايت تدابير به نقل از سایپا نیوز مهدی جمالی با اعلام این خبر گفت: همکاری های بین المللی سایپا در مراحل خوبی قرار دارد و این شرکت با آرامش مذاکرات خود را ادامه می دهد.
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا گفت: براساس سیاست های دولت، به طور حتم باید طرف خارجی نیز سرمایه گذاری و صادرات داشته باشد.
وی همچنین از آغاز بهره برداری خط تولید سایپا در کشور الجزایر از پایان امسال خبر داد و افزود: پروژه الجزایر در راستای توسعه صادرات و برای برخورداری از حمایت های ناشی از تولید در آن کشور از سال گذشته آغاز شده است.
جمالی با بیان اینکه الجزایر دومین بازار بزرگ خودروی قاره آفریقا بعد از آفریقای جنوبی است، گفت: میزان سرمایه گذاری در این پروژه در مرحله نخست 16 میلیون دلار است که علاوه بر آن، به 33میلیون دلار سرمایه در گردش 33 نیاز است؛ در کل حجم سرمایه گذاری حدود 50 میلیون دلار برآورد می شود.
مدیرعامل سایپا ادامه داد: در مراحل بعدی و با توسعه پروژه و دستیابی به ظرفیت تولید 20 هزار دستگاه بصورت سالیانه، این مبلغ به 300 میلیون دلار افزایش خواهد یافت.
وی سهم شرکت سایپا در این همکاری را 25 درصد و سهم طرف الجزایری را 75 درصد ذکر کرد.
مدیر عامل سایپا افزود: محصولات مورد توافق برای تولید در الجزایر شامل پنج مدل خودرو سواری (تیبا، تیبا 2، ساینا، سایپا 111 و سایپا 131) و سه مدل وانت (پادرا، سایپا 151 و ریچ) و یک مدل خودروی تجاری است.
جمالی گفت: این پروژه در چهار فاز اجرا می شود؛ ابتدا با مونتاژ ساده در سطح اس.کی دی(SKD2 - قطعات نیمه کامل Semi Knocked Down) آغاز خواهد شد که تاکنون 100 دستگاه به همین منظور ارسال شده است و در فاز بعدی در سطح SKD خواهد بود؛ بدنه رنگ شده ارسال می شود و سایر قطعات در خط الجزایر تولید می شود.
وی ادامه داد: در فاز سوم برخی از قطعات، داخلی سازی خواهند شد و در فاز چهارم مونتاز در سطح سی.کی.دی (CKD - قطعات کاملا منفصل Complete Knocked Down) انجام می شود؛ بدنه در الجزایر مونتاژ و رنگ می شود و مونتاژ خودرو نیز در آن کشور صورت می گیرد.
جمالی گفت: قراردادهای ساخت داخل قطعات در الجزایر توسط شرکت های قطعه ساز گروه سایپا و همچنین خارج از گروه سایپا لحاظ شده است.
وی اضافه کرد: به واسطه راه اندازی خطوط تولید، در کنار صادرات قطعات منفصه، صادرات خدمات فنی و مهندسی به عنوان مقوله متفاوت در صادرات شکل می گیرد که زمینه جدیدی از فعالیت های صادراتی را با ارزش افزوده فوق العاده بالا مهیا می کند.
جمالی گفت: شرکت سایپا با هدف افزایش میزان صادرات و به منظور برخورداری از منافع پیمان های منطقه ای و تعرفه های ترجیحی بین کشورها، اقدام به تاسیس خطوط تولید در کشورهای سوریه، ونزوئلا، عراق و سودان کرده است؛ صادرات قطعات منفصله که پس از راه اندازی خطوط تولید صورت می گیرد از ثبات و استمرار بیشتری نسبت به صادرات خودروی کامل برخوردار است.
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا ادامه داد: مناطق دارای اولولیت برای صادرات محصولات شرکت سایپا به ترتیب خاورمیانه، آفریقا، کشورهای سی.آی.اس (CIS- کشورهای همسود) و آمریکای لاتین است.
وی گفت: طبق برنامه پیش بینی شده برای صادرات سایپا در سال 95، تعداد 34 هزار دستگاه از تولیدات صادر می شود که این امر با ورود محصول جدید ساینا به سبد محصولات صادراتی و ارتقای محصولات کنونی برای تطابق با استانداردهای بین المللی و گشایش بازارهای جدید صادراتی محقق می شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار بمب در پاکستان جان ۶ نظامی را گرفت انفجار بمب در پاکستان جان ۶ نظامی را گرفت
یک بمب خودرو نیرو‌های امنیتی پاکستان را در منطقه کرم هدف گرفت؛ در این حمله ۶ نفر کشته و ۱۴ نفر دیگر زخمی شدند.
عملیات ویژه پلیس برزیل با ۶۴ کشته+ فیلم عملیات ویژه پلیس برزیل با ۶۴ کشته+ فیلم
پلیس برزیل در بزرگ‌ترین عملیات تاریخ ریودوژانیرو علیه باند تبهکاری «فرمان سرخ» دست‌کم ۶۴ نفر را کشت و ۸۱ مظنون را پس از یک سال تحقیقات بازداشت کرد.
آغاز توزیع کارت آزمون کارآموزی وکالت آغاز توزیع کارت آزمون کارآموزی وکالت
سازمان سنجش اعلام کرد کارت ورود به جلسه آزمون کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ از ۱۲ آبان منتشر می‌شود و آزمون در روز ۱۵ آبان در ۳۶ شهرستان برگزار خواهد شد.
تهدید وزیر دفاع پاکستان به افغانستان تهدید وزیر دفاع پاکستان به افغانستان
وزیر دفاع پاکستان در واکنش تند به اظهارات مقامات کابل گفت، اگر افغانستان نگاه خصمانه‌ای به اسلام‌آباد داشته باشد، با پاسخ قاطع روبه‌رو خواهد شد.
تشکیل پرونده قضایی برای فائزه هاشمی تشکیل پرونده قضایی برای فائزه هاشمی
فائزه هاشمی به‌دلیل طرح ادعا‌های غیرمستند درباره چگونگی درگذشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، با تشکیل پرونده قضایی مواجه شده و به دادگاه احضار شده است.
انتقاد پزشکیان از شیوه پرداخت حقوق+ فیلم انتقاد پزشکیان از شیوه پرداخت حقوق+ فیلم
رئیس‌جمهور با انتقاد از نظام پرداخت حقوق در کشور گفت که مدیران بالادستی بیشتر به منافع خود توجه دارند و برای کارکنان زیرمجموعه موانع ایجاد می‌کنند.
خروج از لیست سیاه FATF زمان‌بر است خروج از لیست سیاه FATF زمان‌بر است
سخنگوی دولت اعلام کرد با وجود تصویب CFT و پالرمو، فرآیند خروج ایران از فهرست سیاه FATF نیازمند زمان و طی مراحل فنی و بین‌المللی است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر