کد خبر: ۷۵۱۱
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۴۰۱ - ۰۷:۵۲
مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی:

درباره شفاف‌سازی مسائل پادمانی باقی‌مانده با ایران گفتگو شد

مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی از دیدار و گفتگوی خود با مدیر سازمان انرژی اتمی ایران خبر داد.
درباره شفاف‌سازی مسائل پادمانی باقی‌مانده با ایران گفتگو شد

مخاطب۲۴- «رافائل گروسی»، مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی از دیدار و گفتگوی خود با مدیر سازمان انرژی اتمی ایران خبر داد.

درباره شفاف‌سازی مسائل پادمانی باقی‌مانده با ایران گفتگو شد

گروسی با اعلام این خبر در حساب توئیتری خود، افزود: در جریان دیدار با محمد اسلامی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در خصوص شفاف‌سازی مسائل پادمانی باقی‌مانده گفتگو شد.

شصت و ششمین کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با حضور محمد اسلامی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، محسن نذیری اصل، سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان‌های بین المللی در وین، بهروز کمالوندی معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس و سخنگوی سازمان انرژی اتمی و جمعی از هیئت همراه پیش از ظهر دیروز در وین آغاز شد.

اسلامی با حضور در مقر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در سخنرانی خود در این اجلاس به روشنگری درباره مواضع کشور و برنامه‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران پرداخت و اظهار کرد: جناب آقای رئیس، آقای مدیرکل؛ عالیجنابان؛ خانم‌ها و آقایان؛ سلام علیکم. آقای رئیس در ابتدا مایل هستم انتخاب جنابعالی را به ریاست کنفرانس عمومی تبریک عرض کرده و از حمایت و همکاری هیأت خود، شما را مطمئن کنم.

وی ادامه داد: برنامه‌های توسعه‌ای جمهوری اسلامی ایران در راستای پیشرفت و گسترش عدالت با هدف دستیابی به توسعه پایدار است؛ سند جامع راهبردی توسعه صنعت هسته‌ای برای افق ۲۰ ساله در سطح ملی به تصویب رسیده و در دستور کار سازمان انرژی اتمی ایران قرار گرفته است.

رئیس سازمان انرژی اتمی بیان کرد: بر اساس این سند؛ سهم برق هسته‌ای در سبد انرژی کشور به حداقل ۲۰ درصد از کل برق کشور افزایش می‌یابد و در این راستا احداث ۱۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای جدید برای سال‌های آتی پیش‌بینی شده است.

اسلامی گفت: در این سند همچنین توسعه تولید و کاربرد رادیوایزوتوپ‌ها، کاربرد گسترده پرتو در زمینه‌های سلامت، کشاورزی، محیط زیست و صنعت پیش‌بینی شده است. وی اضافه کرد: در این رابطه جمهوری اسلامی ایران از ابتکار پرتوهای امید که موضوع اصلی مجمع سال ۲۰۲۲ است، استقبال می‌کند.

برچسب ها: انرژی اتمی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر