کد خبر: ۷۴۶۵
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۴
در جریان حضور در مقر فرماندهی یگان امداد فراجا مطرح شد؛

تقدیر رئیس قوه قضائیه از زحمات فرماندهی انتظامی کشور

رئیس عدلیه با چند تن از نیروهای فراجا که طی روزهای اخیر به صورت شبانه‌روزی در راستای تأمین امنیت شهروندان فعالیت کرده‌اند، گفت و گو کرد.
تقدیر رئیس قوه قضائیه از زحمات فرماندهی انتظامی کشور

مخاطب۲۴- حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ ای، روز یکشنبه (سوم مهر) با حضور سرزده در مقر فرماندهی یگان امداد فراجا، از زحمات و خدمات نیروهای این یگان و کلیه اعضا و پرسنل فرماندهی انتظامی کشور که در روزهای اخیر، با جانفشانی و اقتدار، از امنیت و آرامش شهروندان حفاظت و صیانت کردند، قدردانی به عمل آورد.

رئیس قوه قضائیه در جریان حضور سرزده در مقر یگان امداد فراجا، ضمن برقراری تماس تلفنی با سردار رحیمی فرمانده انتظامی تهران، با چند تن از نیروهای فراجا که طی روزهای اخیر به صورت شبانه‌روزی در راستای تأمین امنیت شهروندان فعالیت کرده‌اند به گفت‌وگو پرداخت و از این جهت که همه این نیروها حتی در روز تعطیل نیز به ایفای مأموریت و خدمت به شهروندان مشغولند، به صورت ویژه از آنها قدردانی کرد.

رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه نیروهای فراجا در راستای حفاظت و صیانت از امنیت و اموال مردم در برابر اقدامات اغتشاشگران، حضوری فعال و اثرگذار در میدان دارند، گفت: به مقامات قضائی ذیربط که مسئول رسیدگی و تکمیل پرونده‌های عناصر اغتشاشگر هستند تاکید کرده‌ام که در روند بررسی‌ها و تحقیقات خود، به دقت همه مستندات و ادلّه موجود از جمله موارد و مطالب ارائه شده از ناحیه نیروهای انتظامی و اقاریر و اظهارات افراد دستگیرشده را مورد لحاظ قرار دهند.

رئیس عدلیه تاکید کرد: توصیه می‌کنم مقام قضائی قبل از حکم دادن واقعیات میدانی پرونده را از نزدیک ببیند و اگر خودش از نزدیک و در میدان هم مسائل را مشاهده کند حتماً حکم متقن تری خواهد داد.

رئیس قوه قضائیه در جریان بازدید از مقر فرماندهی انتظامی تهران و یگان امداد فراجا، با اشاره به تلاش دشمنان و پیاده‌نظام آنها برای ایجاد آشوب و اغتشاش در کشور و تهدید و تحدید امنیت شهروندان از این طریق، گفت: نیروهای فراجا به عنوان حافظان امنیت مردم، از ناحیه دشمنان و اذناب آنها، مورد بیشترین هجمه‌ها قرار گرفتند، اما این هجمه‌ها و دروغ‌پراکنی‌ها کوچک‌ترین خللی در اراده نیروهای جان بر کف فراجا در راه تأمین امنیت و آرامش مردم ایران اسلامی ایجاد نکرد.

رئیس دستگاه قضا در جریان بازدید از مقر یگان امداد فراجا بار دیگر بر برخورد قاطعانه و بدون مماشات با عناصر اصلی و حرفه‌ای اغتشاشات تاکید کرد و گفت: قوه قضائیه در کنار سایر دستگاه‌ها از جمله نیروهای فراجا به هیچ وجه اجازه نخواهد داد، روند زندگی روزمره مردم و شهروندان بازیچه دست عناصر اغتشاشگر و آشوب‌طلب شود.

رئیس قوه قضائیه در ادامه بازدید امروز از یکی از بازداشتگاه‌های تهران که تفهیم اتهام تعدادی از بازداشت شدگان وقایع اخیر نیز انجام می‌شود بازدید کرد و با تعدادی از متهمان به صورت چهره به چهره گفتگو کرد و در جریان مسائل و پرونده آن‌ها از نزدیک قرار گرفت.

برچسب ها: فراحا اژه ای
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.
فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند! فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند!
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز یکشنبه (۶ اردیبهشت ماه) خبر داد.