کد خبر: ۷۴۱۲
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۶

آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو و سایپا امروز یکم مهرماه 1401

بررسی نوسانات قیمتی در بازار خودرو در یک هفته گذشته حاکی از افزیش قیمت خودروهای تیبا و کاهش قیمت خودروهای پژو و دنا است.
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو و سایپا امروز یکم مهرماه 1401

مخاطب۲۴- بررسی نوسانات قیمتی در بازار خودرو در هفته گذشته حاکی از نزولی بودن روند قیمتی خودروهای پژو است؛ خودروهای پژو پارس مدل ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ در یک هفته گذشته یک میلیون تومان ارزان شدند و به ترتیب ۳۵۹و ۳۶۰ میلیون تومان قیمت خوردند.

آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو و سایپا امروز یکم مهرماه 1401

این کاهش قیمت‌ها در بین خودروها دنا نیز رخ داد به طوری که دنا توربو پلس دنده‌ای مدل ۱۴۰۰ از ۳۸۲ میلیون تمان در ابتدای هفته امروز به ۳۸۰ میلیون تمان رسیده است.

در میان این کاهش قیمت‌ها خودروهای تیبا در یک هفته گذشته گران شدند، به طوری که تیبا ۲ مدل ۱۴۰۱ از ۲۰۵ میلیون تومان در ابتدای هفته امروز به ۲۰۷ میلیون تومان رسیده است و تیب صندوقدار مدل ۱۳۹۹ نیز در این مدت دو میلیون تومان گران شده است و در حال حاضر ۱۹۸ میلیون تومان قیمت خورده است.

قیمت روز خودرو در جدول زیر آمده است:

تیبا گران شد؛ پژو و دنا ریخت/ آخرین قیمت پراید، سمند، کوییک و رانا

برچسب ها: خودرو
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم
مقام‌های محلی کنگو اعلام کردند فرو ریختن پل موقت در معدن کبالت کالاندو در ایالت لوالابا جان دست‌کم ۳۲ کارگر معدن را گرفت.
جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی
استاندار هرمزگان اعلام کرد حادثه ۶ اردیبهشت در بندر شهید رجایی ۵۸ جان‌باخته، هزاران مصدوم و میلیارد‌ها تومان خسارت برجای گذاشته است.
شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی
کارشناسان حقوقی می‌گویند شکایت ترامپ از بی‌بی‌سی بابت انتشار ویدئوی دستکاری‌شده شانسی برای موفقیت ندارد و احتمال پیروزی او «تقریباً صفر» است.
پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند
رئیس‌جمهور با انتقاد از مدرک‌محوری در دانشگاه‌ها تأکید کرد رویکرد دولت بازگرداندن آموزش عالی به سمت مهارت‌آفرینی، حل مسئله و جلوگیری از هدررفت منابع است.
عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در نشست نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای و انجام رایزنی‌های دوجانبه، امروز وارد مسکو شد.
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر