کد خبر: ۷۴۰۴
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۷

امیر حیدری: نیازی به بیگانگان در تولید انواع تسلیحات راهبردی نداریم

فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: امروز نیروهای مسلح پرتوان جمهوری اسلامی ایران به اوج آمادگی و خودکفایی رسیده‌اند. ما در تولید انواع تسلیحات راهبردی نیازی به بیگانگان نداریم.
امیر حیدری: نیازی به بیگانگان در تولید انواع تسلیحات راهبردی نداریم

مخاطب۲۴- امیر سرتیپ کیومرث حیدری در مراسم رژه نیروهای مسلح استان کردستان که به‌مناسبت هفته دفاع مقدس در بلوار آزادگان این شهر برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و تبریک این ایام خجسته به همه ملت ایران اظهار داشت: اقتدار و عزت دیروز، امروز و فردای انقلاب اسلامی به برکت خون شهدا و رهبری امام راحل و تدابیر حکمیانه امام خامنه‌ای است.

امیر حیدری: نیازی به بیگانگان در تولید انواع تسلیحات راهبردی نداریم

وی افزود: این ایام یادآور اقتدار، عزت، ایثار و رشادت‌های شهدای گرانقدرمان بوده که در هیچ عصر و زمانی امام و اقتدای خود را تنها نگذاشتند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه امروز با رژه نیروهای مسلح برگ زرین دیگری بر افتخارات غرورآفرین کشور و نیروها افزوده می‌شود، تصریح کرد: اگر می‌خواهیم راه را گم نکنیم، باید به شهدا اقتدا کنیم، شهدای گرانقدری که بر تارک کشور اسلامی‌ می‌درخشند و زودتر از ما؛ امام‌، ولی زمان، رهبر و مقتدای خود را شناختند و ولایت فقیه را به عنوان صراط مستقیم تلقی کرده و راه را یافتند و لبیک جانانه گفتند و برای همیشه در نزد خداوند جاودانه خواهند ماند.

امیر سرتیپ حیدری با اشاره به رشادت‌های شهدا و رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس خاطرنشان کرد: صدام که به عنوان یک مدیر اجرایی دستورات ابرقدرت شرق و غرب آن زمان و 43 کشور، تمام توان خود را برای ساقط کردن جمهوری اسلامی پای کار آورده بود، نه تنها موفق نشد بلکه همه برنامه‌های آنها در ماه‌های اولیه جنگ با شکست مواجه شد.

وی با بیان اینکه سه پدیده مکتب رسول‌الله(ص) و نهضت امام حسین(ع)، رهبری خردمندانه و هوشیاری و بصیرت ملت ایران دست به دست هم داده تا امروز با اقتدار در کشور اسلامی تنفس کنیم و با سرفرازی این راه را ادامه دهیم تصریح کرد: نهضت امام حسین(ع) به عنوان مکتب رهایی بخش اجازه نداده که امت تابع آن در مقابل هر گونه زورگویی سر تسلیم فرود آورد.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه ملت ایران در تمام صحنه‌ها، انقلاب و نهضت امام حسین(ع) را مال خود دانسته و با تمام  توان خود برای دفاع از نظام‌ به میدان آمده‌اند عنوان کرد: امروز به برکت این حضور اقتداری آفریده شده که در دنیا سرفراز هستیم.

وی خاطرنشان کرد: در دوران دفاع مقدس علی‌رغم جنگ‌ نفس‌گیر و طولانی نه تنها یک وجب از خاک کشور را به دشمنان ندادیم و امروز یک وجب در ید قدرت هیچ دشمنی نیست بلکه آن دشمنان نیز موجودیت خود را از دست داده اند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش عنوان کرد: ما وارث اقتدار، عزت و امنیت پایداری کنونی هستیم و تکلیف داریم که پرچم شهدا را با  جان و دل به دست همرزمان خود تقدیم کرده و در ادامه راه شهدا و حفظ خاک کشور، جانمان را هدیه کنیم. کما اینکه تاکنون نیز در این راه موفق بوده‌ایم.

امیر سرتیپ حیدری تنها راه حفظ هویت خود را اقتدا و حفظ خون شهدا دانست و اظهار داشت: رهبری بی‌بدیل مقام معظم رهبری(مدظله العالی) پشتیبان خوب و بی‌نظیری برای هدایت جامعه و نیروهای مسلح بوده و اقتدار نیروهای مسلح در دنیا نظیر ندارد.

وی ادامه داد: تفاوت در رهبری و فرماندهی و مشروعیت و مأموریت نیروهای مسلح کشور باعث شده که جایگاه نیروهای مسلح کشور با سراسر دنیا متفاوت باشد. امروز نیروهای مسلح پرتوان جمهوری اسلامی ایران متحد و به اوج آمادگی و خودکفایی رسیده‌اند و به فرموده رهبری دارای قدرت بازدارندگی هستیم.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه در تولید انواع تسلیحات راهبردی نیازی به بیگانگان نداریم تصریح کرد: امروز برخلاف سایر کشورها که کشور خود را به انبار مهمات آمریکا تبدیل کرده‌اند، ایران اسلامی با بهره‌گیری از فکر، تلاش، توان و تخصص دانشمندان بومی تجهیزات دفاعی را خود تامین می‌کند.

امیر سرتیپ حیدری در پایان خاطرنشان کرد: نیروهای مسلح ارتشی و سپاهی یک لشکر الهی و یک روح واحد، هم‌افزا و ولایی در دو جسم فعال و عمل‌کننده هستند، این دو نهاد مدافع نظام بوده و پشت سر ولایت فقیه حرکت خواهیم کرد.

برچسب ها: نیروهای مسلح
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
لغو پرواز‌های چین به ژاپن لغو پرواز‌های چین به ژاپن
شرکت‌های هواپیمایی چین پرواز‌های خود به ژاپن را لغو کردند؛ این اقدام می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر صنعت گردشگری و سفر‌های بین‌المللی ژاپن داشته باشد.
اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است
رئیس‌جمهور ترکیه با تأکید بر صبر حماس در برابر تجاوزات اسرائیل، از ضرورت فشار دیپلماتیک بر تل‌آویو و ارسال کمک‌های انسانی به غزه سخن گفت.
آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران
سی‌وچهارمین اجلاس مجمع عمومی آیمو در لندن آغاز شد و هیأت ایران به ریاست سعید رسولی ضمن حضور فعال، مواضع کشور را در این نشست بین‌المللی تشریح خواهد کرد.
آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد
آتش در جنگل‌های روستای پیشنبور کلاردشت شعله‌ور شده و بنا بر اعلام مدیرکل مدیریت بحران مازندران، تیم‌های امدادی همچنان در حال تلاش برای مهار کامل حریق هستند.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر