کد خبر: ۷۳۸۸
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۰
وزیر امور خارجه ایرلند در دیدار با امیرعبداللهیان تاکید کرد؛

تمایل ایرلند برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی با ایران

وزیر امور خارجه ایرلند به علاقه مندی کشورش برای تعمیق روابط با جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد، و با اشاره به تحولات جاری در اروپا گفت: تمایل زیادی برای روابط تجاری و اقتصادی وجود دارد.
تمایل ایرلند برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی با ایران

مخاطب۲۴-  سیمون کاونی وزیر امور خارجه ایرلند روز چهارشنبه سی ام شهریورماه با دکتر امیرعبداللهیان در محل اقامت ایشان ملاقات و گفتگو کرد.

تمایل ایرلند برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی با ایران
در این دیدار درباره آخرین تحولات مربوط به روابط دوجانبه و راههای گسترش مناسبات در حوزه‌های مختلف تجاری، اقتصادی و سیاسی، رویدادهای جهانی و مذاکره برای لغو تحریم‌ها گفتگو بعمل آمد.

وزیر امور خارجه ایرلند به علاقه مندی کشورش برای تعمیق روابط با جمهوری اسلامی ایران تاکید نمود، و با اشاره به تحولات جاری در اروپا گفت تمایل زیادی برای تنوع بخشی در روابط تجاری و اقتصادی وجود دارد.

وزیر خارجه ایرلند اظهار آمادگی کرد برای رسیدن به توافق از هیچ کوششی فروگذار نکرده و دستیابی به توافق را فرصت مناسبی برای همه طرف‌ها و نیز جامعه بین المللی دانست.

دکتر امیرعبداللهیان نیز در این ملاقات ضمن ابراز رضایت از سطح تماسهای انجام شده میان مقامات دو کشور، ظرفیت‌های فراوان موجود برای بسط و گسترش روابط میان دو کشور را مورد اشاره قرار داد.

وزیر امور خارجه کشورمان اضافه کرد هیچ مانعی برای ارتقای همه جانبه روابط میان دو کشور وجود ندارد و لازم است از طریق تماس‌های دیپلماتیک، پارلمانی و اقتصادی، روابط دوجانبه را بیش از پیش گسترش داد.

دکتر امیرعبداللهیان در خصوص مذاکره لغو تحریم‌ها تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران جهت رسیدن به توافق خوب و پایدار آمادگی دارد، لکن این امر مستلزم حسن نیت، واقع بینی و اراده لازم از طرف آمریکا و سه دولت اروپایی می‌باشد.

وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد در پرتو توافق هسته‌ای باید تحریم‌های یکجانبه علیه ایران برطرف شده و پرونده اتهامی هسته‌ای ایران در آژانس بین المللی انرژی هسته‌ای بسته شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
امثال شفقتیان جوانی خود را برای فوتبال گذاشتند! امثال شفقتیان جوانی خود را برای فوتبال گذاشتند!
حمید درخشان با حضور در استودیو گروه ورزش رسانه مخاطب۲۴، در خصوص وضعیت پیشکسوتان پرسپولیس اظهار نظر کرد
دولت وفاق؛ تکرار چهره‌ها و سردرگمی در عمل دولت وفاق؛ تکرار چهره‌ها و سردرگمی در عمل
دکتر پزشکیان با شعار وفاق ملی روی کار آمد، اما ترکیب دولت و تصمیماتش نشانی از تغییر ندارد. وعده‌هایی، چون رفع فیلترینگ و بهره‌گیری از نیرو‌های متخصص محقق نشده‌اند و این امر نارضایتی ها را افزایش داده است.
بازداشتگاه اوین دانشگاه می‌شود بازداشتگاه اوین دانشگاه می‌شود
سخنگوی قوه قضاییه اعلام کرد انتقال زندان‌ها به خارج شهر ادامه دارد و تغییر کاربری زندان اوین به دانشگاه نیازمند بررسی دقیق است.
ارتش آمریکا آماده حمله به ونزوئلا شد ارتش آمریکا آماده حمله به ونزوئلا شد
شبکه سی‌ان‌ان گزارش داد که ارتش ایالات متحده مجوز‌های لازم برای انجام عملیات زمینی علیه ونزوئلا را دریافت کرده و برنامه‌ریزی‌های اولیه آغاز شده است.
جنجال فریبا نادری ادامه دارد! جنجال فریبا نادری ادامه دارد!
ماجرا از یک گفت‌وگوی اینترنتی آغاز شد، اما به بحثی گسترده درباره جامعه امروز ایران انجامید. اظهارات فریبا نادری درباره طبقه اجتماعی خود، نه‌فقط واکنشی مجازی، که بازتاب نارضایتی در میان مردم بود و این پرسش را ایجاد کرد که آیا جامعه با شکاف و گسست مواجه شده است؟
کاهش شدید قیمت جهانی طلا کاهش شدید قیمت جهانی طلا
اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد توافق اولیه تجاری با چین در راه است؛ این موضوع می‌تواند فشار نزولی قابل توجهی بر قیمت جهانی طلا وارد کند.
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری ۱۴۰۵ تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری ۱۴۰۵
ثبت‌نام آزمون ورودی مقطع دکتری سال ۱۴۰۵ تا روز یکشنبه ۱۱ آبان ادامه دارد. در این دوره، سه نوع سهمیه برای داوطلبان ایثارگر، مربیان دانشگاهی و استعداد‌های درخشان در نظر گرفته شده است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر