کد خبر: ۷۳۸۸
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۰
وزیر امور خارجه ایرلند در دیدار با امیرعبداللهیان تاکید کرد؛

تمایل ایرلند برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی با ایران

وزیر امور خارجه ایرلند به علاقه مندی کشورش برای تعمیق روابط با جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد، و با اشاره به تحولات جاری در اروپا گفت: تمایل زیادی برای روابط تجاری و اقتصادی وجود دارد.
تمایل ایرلند برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی با ایران

مخاطب۲۴-  سیمون کاونی وزیر امور خارجه ایرلند روز چهارشنبه سی ام شهریورماه با دکتر امیرعبداللهیان در محل اقامت ایشان ملاقات و گفتگو کرد.

تمایل ایرلند برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی با ایران
در این دیدار درباره آخرین تحولات مربوط به روابط دوجانبه و راههای گسترش مناسبات در حوزه‌های مختلف تجاری، اقتصادی و سیاسی، رویدادهای جهانی و مذاکره برای لغو تحریم‌ها گفتگو بعمل آمد.

وزیر امور خارجه ایرلند به علاقه مندی کشورش برای تعمیق روابط با جمهوری اسلامی ایران تاکید نمود، و با اشاره به تحولات جاری در اروپا گفت تمایل زیادی برای تنوع بخشی در روابط تجاری و اقتصادی وجود دارد.

وزیر خارجه ایرلند اظهار آمادگی کرد برای رسیدن به توافق از هیچ کوششی فروگذار نکرده و دستیابی به توافق را فرصت مناسبی برای همه طرف‌ها و نیز جامعه بین المللی دانست.

دکتر امیرعبداللهیان نیز در این ملاقات ضمن ابراز رضایت از سطح تماسهای انجام شده میان مقامات دو کشور، ظرفیت‌های فراوان موجود برای بسط و گسترش روابط میان دو کشور را مورد اشاره قرار داد.

وزیر امور خارجه کشورمان اضافه کرد هیچ مانعی برای ارتقای همه جانبه روابط میان دو کشور وجود ندارد و لازم است از طریق تماس‌های دیپلماتیک، پارلمانی و اقتصادی، روابط دوجانبه را بیش از پیش گسترش داد.

دکتر امیرعبداللهیان در خصوص مذاکره لغو تحریم‌ها تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران جهت رسیدن به توافق خوب و پایدار آمادگی دارد، لکن این امر مستلزم حسن نیت، واقع بینی و اراده لازم از طرف آمریکا و سه دولت اروپایی می‌باشد.

وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد در پرتو توافق هسته‌ای باید تحریم‌های یکجانبه علیه ایران برطرف شده و پرونده اتهامی هسته‌ای ایران در آژانس بین المللی انرژی هسته‌ای بسته شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مراسم «یکشنبه نخل» مراسم «یکشنبه نخل»
مراسم «یکشنبه نخل» یا «عید شعانین»، عصر یکشنبه (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) در کلیسای گریگور مقدس تهران برگزار شد.
با توجه به این ۸ راهکار وزن خود را مدیریت کنید با توجه به این ۸ راهکار وزن خود را مدیریت کنید
مدیریت وزن به صورت سالم یکی از چالش‌های بزرگ در دنیای امروز است. با افزایش شیوع چاقی و بیماری‌های مرتبط با آن، اهمیت داش یک رویکرد سالم و پایدار برای کاهش یا حفظ وزن بیش از پیش احساس می‌شود.
آرزوی شهاب حسینی آرزوی شهاب حسینی
شهاب حسینی گفت؛ یکی از آرزو‌های من این است که در سینمای ایران عنوانی همچون پروانه ساخت نداشته باشیم
یک بانوی ایرانی به مریخ می‌رود! یک بانوی ایرانی به مریخ می‌رود!
یاسمن مقبلی، فضانورد ایرانی‌تبار از سال ۲۰۱۷ برای انجام ماموریت آرتمیس (سفر به ماه) تحت آموزش قرار گرفته بود در سال ۱۳۹۸ در جمع ۱۳ فضانورد نامزد معرفی شده از سوی ناسا برای قرار گرفتن در نوبت سفر به‌ماه و مریخ است.
قم قابلمه به قهرمان داد! قم قابلمه به قهرمان داد!
تقدیر با قابلمه از قهرمان کشتی جهان در قم
عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران! عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران!
عملیات H-۳؛ روایتی از یکی از پیچیده‌ترین عملیات‌های هوایی دنیا که با درایت خلبانان ایرانی، ستون‌فقرات نیروی هوایی عراق را شکست.
گفتگوی ترامپ با سلطان عمان بر سر مذاکرات ایران گفتگوی ترامپ با سلطان عمان بر سر مذاکرات ایران
رئیس‌جمهور آمریکا و سلطان عمان طی تماسی تلفنی درباره مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط گفت‌و‌گو کردند
برگزیده
عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران! عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران!
عملیات H-۳؛ روایتی از یکی از پیچیده‌ترین عملیات‌های هوایی دنیا که با درایت خلبانان ایرانی، ستون‌فقرات نیروی هوایی عراق را شکست.
گفتگوی ترامپ با سلطان عمان بر سر مذاکرات ایران گفتگوی ترامپ با سلطان عمان بر سر مذاکرات ایران
رئیس‌جمهور آمریکا و سلطان عمان طی تماسی تلفنی درباره مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط گفت‌و‌گو کردند
نامه ۱۵۰ نماینده به آملی لاریجانی برای رد سی‌اف‌تی و پالرمو نامه ۱۵۰ نماینده به آملی لاریجانی برای رد سی‌اف‌تی و پالرمو
بیش از نامه ۱۵۰ نماینده مجلس در نامه‌ای به آملی لاریجانی تاکید کردند که تا زمان رفع کامل تهدید فعال‌سازی مکانیسم ماشه، مجمع تشخیص مصلحت نظام از هرگونه اعلام موافقت با الحاق ایران به کنوانسیون‌های سی‌اف‌تی و پالرمو مذکور امتناع ورزد.
صفحه خبر بالای تصاویر