کد خبر: ۷۳۷۱
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۳

معاون اول قوه‌ قضاییه: انبارهای کالاهای متروکه از حالت راکد خارج شده‌اند

معاون اول قوه قضاییه گفت: با توجه به گزارش‌های دریافتی انبارهای مربوط به کالاهای متروکه از حالت ثابت و رکود خارج شده است.
معاون اول قوه‌ قضاییه: انبارهای کالاهای متروکه از حالت راکد خارج شده‌اند

مخاطب۲۴- نشست پیگیری اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی و رفع موانع آن و بررسی مشکلات و چالش های حقوقی و قضایی گمرک جمهوری اسلامی ایران با حضور حجت الاسلام و المسلمین محمد مصدق معاون اول قوه قضاییه، حجت الاسلام و المسلمین منتظری دادستان کل کشور، رئیس گمرک و تعدادی از مسئولان عالی قضایی برگزار شد.

معاون اول قوه‌ قضاییه: انبارهای کالاهای متروکه از حالت راکد خارج شده‌اند

در این نشست حجت الاسلام و المسلمین مصدق معاون اول قوه قضاییه  گفت: جلسه‌ امروز در راستای اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی ابلاغی مقام معظم رهبری برگزار شده است.

معاون اول قوه قضاییه افزود: براساس دستورالعمل مصوب رئیس قوه قضاییه مکلف هستیم جلسات سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی را ماهی یکبار با موضوعات خاص تشکیل دهیم که جلسه به بررسی مشکلات پیش روی گمرکات اختصاص دارد.

وی گفت: گمرکات مشکلات فراوانی دارند که در طول این ۶- ۷ ماه اخیر کارهای بسیار خوبی در خصوص تعیین تکلیف کالاهای قاچاق و متروکه در سازمان اموال تملیکی و آنچه که مربوط به آن است از سوی قوه قضاییه و دولت انجام شده است.

وی ادامه داد: با توجه به گزارش‌های دریافتی انبارهای مربوط به کالاهای متروکه از حالت ثابت و رکود خارج شده است و در حال حاضر علاوه بر اینکه کالاهای زیادی تعیین تکلیف شده است دنبال این هستیم که انبارهایی با استانداردهای بین‌المللی تشکیل شود تا در آینده دیگر شاهد این مسائل نباشیم که کالاها مدت زمان طولانی در انبارها دپو شوند.

وی گفت: با دستور رئیس قوه قضاییه به صورت ویژه به پرونده های مرتبط با گمرکات رسیدگی شده است و امروز هیچ پرونده معوقه‌ای نداریم.

معاون اول قوه قضاییه ادامه داد: به کارگیری سامانه های الکترونیکی در این زمینه در اولویت قرار دارد و موضوع هوشمندسازی انبارها حتما باید پیگیری شود حتی اگر لازم باشد با شخص رئیس جمهور و وزیر اقتصاد صحبت می کنیم و اگر نیاز به بودجه وجود داشته باشد، باید تامین شود.

مصدق بیان کرد: در پایان سال باید بررسی شود که چه میزان از مصوبات جلسات پیگیری سیاست های اقتصاد مقاومتی اجرا شده است.

وی گفت: اگر با پیگیری نهادهای متولی با گمرکات، هوشمندسازی انجام شود اتفاق بزرگی در کشور رخ خواهد داد. در پرونده‌های سازمان تعزیرات با متولیان امر باید جلسه ای برگزار شود تا این مشکلات جزیی حل شده و گزارش آن به ستاد اقتصاد مقاومتی ارسال شود.

در این جلسه رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران و معاونین وی گزارشی در خصوص وضعیت انبارهای گمرکات و چالش های قضایی و تقنینی در حوزه ترخیص کالاها ارائه کردند.

رئیس کل گمرک برای پیگیری و حل و فصل موضوعات مامور شد و مقرر شد در کارگروه تخصصی ثابت دبیرخانه اقتصاد مقاومتی مباحث مربوط به گمرک پیگیری شود.

برچسب ها: اقتصاد مقاومتی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در سخنرانی خود در پارلمان اسرائیل (کنست) خطاب به ایران گفت: تهران باید دست از تهدید همسایگان، حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی و انکار موجودیت اسرائیل بردارد و مسیر صلح را انتخاب کند.
صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس
با صدور مجوز و کارت بازی سرژ اوریه، مدافع ساحل عاجی پرسپولیس رسماً مجاز به حضور در رقابت‌های لیگ برتر خلیج فارس شد و پس از بهبودی کامل، آماده همراهی سرخ‌پوشان است.
ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به پرسش خبرنگاران، پایان رسمی جنگ غزه را تأیید کرد و گفت: «بله، جنگ اکنون رسماً به پایان رسیده است.»
بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به دعوت رسمی رئیس‌جمهور مصر از آقای پزشکیان برای حضور در نشست شرم‌الشیخ گفت: تمامی ابعاد موضوع در جلسات کارشناسی بررسی شد و تصمیم نهایی با هدف تأمین منافع ملی اتخاذ گردید.
ترامپ: گام بعدی ما صلح با ایران و برقراری آرامش در خاورمیانه است ترامپ: گام بعدی ما صلح با ایران و برقراری آرامش در خاورمیانه است
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، در گفت‌و‌گو با شبکه بلومبرگ اعلام کرد در صورت بازگشت به کاخ سفید، برنامه بعدی دولتش تحقق صلح با ایران و برقراری آرامش پایدار در خاورمیانه خواهد بود.
هواپیمای ترامپ در فلسطین اشغالی فرود آمد+ فیلم هواپیمای ترامپ در فلسطین اشغالی فرود آمد+ فیلم
هواپیمای رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، دقایقی پیش در فلسطین اشغالی فرود آمد؛ این سفر در ادامه تحرکات اخیر واشنگتن برای پیگیری روند آزادی گروگان‌ها و بررسی اوضاع منطقه انجام می‌شود.
برگزیده
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
صفحه خبر بالای تصاویر