کد خبر: ۷۳۷۱
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۳

معاون اول قوه‌ قضاییه: انبارهای کالاهای متروکه از حالت راکد خارج شده‌اند

معاون اول قوه قضاییه گفت: با توجه به گزارش‌های دریافتی انبارهای مربوط به کالاهای متروکه از حالت ثابت و رکود خارج شده است.
معاون اول قوه‌ قضاییه: انبارهای کالاهای متروکه از حالت راکد خارج شده‌اند

مخاطب۲۴- نشست پیگیری اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی و رفع موانع آن و بررسی مشکلات و چالش های حقوقی و قضایی گمرک جمهوری اسلامی ایران با حضور حجت الاسلام و المسلمین محمد مصدق معاون اول قوه قضاییه، حجت الاسلام و المسلمین منتظری دادستان کل کشور، رئیس گمرک و تعدادی از مسئولان عالی قضایی برگزار شد.

معاون اول قوه‌ قضاییه: انبارهای کالاهای متروکه از حالت راکد خارج شده‌اند

در این نشست حجت الاسلام و المسلمین مصدق معاون اول قوه قضاییه  گفت: جلسه‌ امروز در راستای اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی ابلاغی مقام معظم رهبری برگزار شده است.

معاون اول قوه قضاییه افزود: براساس دستورالعمل مصوب رئیس قوه قضاییه مکلف هستیم جلسات سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی را ماهی یکبار با موضوعات خاص تشکیل دهیم که جلسه به بررسی مشکلات پیش روی گمرکات اختصاص دارد.

وی گفت: گمرکات مشکلات فراوانی دارند که در طول این ۶- ۷ ماه اخیر کارهای بسیار خوبی در خصوص تعیین تکلیف کالاهای قاچاق و متروکه در سازمان اموال تملیکی و آنچه که مربوط به آن است از سوی قوه قضاییه و دولت انجام شده است.

وی ادامه داد: با توجه به گزارش‌های دریافتی انبارهای مربوط به کالاهای متروکه از حالت ثابت و رکود خارج شده است و در حال حاضر علاوه بر اینکه کالاهای زیادی تعیین تکلیف شده است دنبال این هستیم که انبارهایی با استانداردهای بین‌المللی تشکیل شود تا در آینده دیگر شاهد این مسائل نباشیم که کالاها مدت زمان طولانی در انبارها دپو شوند.

وی گفت: با دستور رئیس قوه قضاییه به صورت ویژه به پرونده های مرتبط با گمرکات رسیدگی شده است و امروز هیچ پرونده معوقه‌ای نداریم.

معاون اول قوه قضاییه ادامه داد: به کارگیری سامانه های الکترونیکی در این زمینه در اولویت قرار دارد و موضوع هوشمندسازی انبارها حتما باید پیگیری شود حتی اگر لازم باشد با شخص رئیس جمهور و وزیر اقتصاد صحبت می کنیم و اگر نیاز به بودجه وجود داشته باشد، باید تامین شود.

مصدق بیان کرد: در پایان سال باید بررسی شود که چه میزان از مصوبات جلسات پیگیری سیاست های اقتصاد مقاومتی اجرا شده است.

وی گفت: اگر با پیگیری نهادهای متولی با گمرکات، هوشمندسازی انجام شود اتفاق بزرگی در کشور رخ خواهد داد. در پرونده‌های سازمان تعزیرات با متولیان امر باید جلسه ای برگزار شود تا این مشکلات جزیی حل شده و گزارش آن به ستاد اقتصاد مقاومتی ارسال شود.

در این جلسه رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران و معاونین وی گزارشی در خصوص وضعیت انبارهای گمرکات و چالش های قضایی و تقنینی در حوزه ترخیص کالاها ارائه کردند.

رئیس کل گمرک برای پیگیری و حل و فصل موضوعات مامور شد و مقرر شد در کارگروه تخصصی ثابت دبیرخانه اقتصاد مقاومتی مباحث مربوط به گمرک پیگیری شود.

برچسب ها: اقتصاد مقاومتی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بالاخره درویش استعفا کرد! بالاخره درویش استعفا کرد!
رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، با ارسال نامه‌ای رسمی به هیئت مدیره، استعفای خود را اعلام کرد تا دوران مدیریتی‌اش در این باشگاه پرطرفدار به پایان برسد.
حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ
کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ به دلیل داشتن رنگ‌های مشابه پرچم روسیه، واکنش‌های گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های غربی برانگیخت.
حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت
در پی حملات هوایی ارتش پاکستان به مناطق مرزی ولایت پکتیکا، هشت بازیکن تیم‌های محلی کریکت افغانستان کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.
صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد
صابر کاظمی، ملی‌پوش سابق والیبال ایران و بازیکن تیم الریان قطر، به دلیل عارضه مغزی بامداد شنبه به کما رفت و هم‌اکنون در بیمارستانی در دوحه بستری است.
پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد
وزارت خارجه ایران با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام در ۲۶ مهر ۱۴۰۴، موضوع هسته‌ای ایران باید از دستور کار شورای امنیت حذف شود.
توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده
مدیرعامل مؤسسه جهاد استقلال از آغاز توزیع گوشت گرم گوساله وارداتی با قیمت کمتر از ۷۰۰ هزار تومان از هفته آینده خبر داد و هدف این طرح را کنترل بازار عنوان کرد.
دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران
سخنگوی کمیته نجوم آماتوری انجمن نجوم ایران اعلام کرد دنباله‌دار «لمون» در روز‌های پایانی مهر و نیمه نخست آبان، به اوج درخشش خود می‌رسد و با چشم غیرمسلح در آسمان ایران دیده می‌شود.
برگزیده
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
صفحه خبر بالای تصاویر