کد خبر: ۷۳۶۴
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۴

رهبر انقلاب: دفاع مقدس برای دیروز، امروز و فردا دارای اثر است

سخنرانی رهبری انقلاب در دیدار با جمعی از پیشکسوتان و فرماندهان دفاع مقدس که به صورت زنده از شبکه‌های صداوسیما پخش می‌شود، دقایقی پیش آغاز شد.
رهبر انقلاب: دفاع مقدس برای دیروز، امروز و فردا دارای اثر است

مخاطب۲۴- در این دیدار که در آستانه هفته دفاع مقدس انجام می‌شود، جمعی از فرماندهان و رزمندگان دفاع مقدس و خانواده‌های شهدا، با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با رهبری انقلاب اسلامی، دیدار کردند.

آغاز سخنرانی رهبری در دیدار با جمعی از پیشکسوتان و فرماندهان دفاع مقدس

علاوه بر حضور برخی از پیشکسوتان و فرماندهان دفاع مقدس در حسینیه امام خمینی (ره) جمع دیگری از آنان نیز از طریق ارتباط تصویری با همه مراکز استان‌ها در این دیدار حضور خواهند داشت.

در ابتدای این دیدار پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم، حاج صادق آهنگران به مدیحه‌ثرایی پرداخت.

سخنرانی مقام معظم رهبری نیز در این دیدار که به صورت زنده از رسانه KHAMENEI.IR و شبکه‌های صدا و سیما پخش می‌شود، آغاز شد.

مهمترین محورهای سخنان ایشان بدین شرح است:

- این جلسه یکی از بهترین، مفیدترین جلساتی است که در این حسینه تشکیل می‌شود. تمجید از پیشکسوتان وظیفه همه است؛ دفاع مقدس دوران پرهیجان، پرحادثه و پرمعنا و پرفایده ست و از جمله حوادثی است که برای دیروز، امروز و فردا دارای اثر است.

- هر چه بگذرد و کارها خوب و کامل انجام شود و توجه به خروجی‌ها باشد، باز این معرف و آگاهی بیشتر خواهد شد و دفاع مقدس بیشتر شناخته خواهد شد.

-شما همان طور که قضایای دفاع مقدس را می‌دانید، نسل امروز هم باید آن حادثه را بشناسد. این توقعی است که دارم. حقایق دفاع مقدس باید به گوش آنها برسد.

برچسب ها: رهبری دفاع مقدس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر