کد خبر: ۷۳۳۹
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۹

اسلامی: پیغام‌های آژانس، نشان دهنده قصد آن‌ها برای بستن پرونده ایران است

معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران اظهار کرد: خدمت به مردم و خدمت به این آب و خاک جزو توفیقات بزرگ است و امیدوارم خداوند متعال عنایت کند تا آن‌چنان که شایسته ملت عزیز و شریف ایران است، بتوانیم خدمات‌رسانی کنیم و آثار آن به‌گونه‌ای باشد که تراز کشور و شرایط کیفی زندگی مردم را تحت تأثیر قرار دهد و متحول‌تر از گذشته کند.
اسلامی: پیغام‌های آژانس، نشان دهنده قصد آن‌ها برای بستن پرونده ایران است

به گزارش مخاطب 24 به نقل ایسنا، محمد اسلامی با بیان این مطلب در برنامه صف اول شبکه خبر درباره دستاوردهای صنعت هسته‌ای در حوزه علمی و پزشکی گفت: در حوزه سلامت و پلاسما درمانی به ‌تازگی بر روی سه بیمار در تهران روند درمانی انجام شد که نتیجه‌ مثبتی داشت.

اسلامی: پیغام‌های آژانس، نشان دهنده قصد آن‌ها برای بستن پرونده ایران است

وی تصریح کرد: به دنبال این هستیم تا جوی که علیه صنعت هسته‌ای کشور به راه افتاده تا مسیر ما را مسدود کنند را با استفاده از دستاوردهای گوناگون و متنوع از بین ببریم.

وی افزود: در حوزه شرکت‌های دانش بنیان نیز در سازمان انرژی اتمی، مرکزی را برای تعامل پژوهشگران و سرمایه‌گذاران فراهم کرده‌ایم.

اسلامی گفت: از ۲۰ سال قبل تاکنون شاهد طرح روایت‌های مختلف از سوی صهیونیست‌ها و غربی‌ها علیه برنامه هسته‌ای هستیم و طرح اتهاماتی علیه صنعت هسته‌ای ما همچنان ادامه دارد.

رییس سازمان انرژی اتمی ایران بیان کرد: از ۲۰ سال پیش جریانی علیه صنعت هسته‌ای کشورمان توسط منافقان و به رهبری صهیونیست‌ها در مسیر سازمان‌های بین‌المللی مانند شورای امنیت و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی آغاز شد که در نهایت منجر به اعمال تحریم‌های سنگین علیه ایران شد.

وی گفت: ۲۰ سال مذاکرات توسط مسئولان مختلف انجام شد و در نهایت به توافق برجام رسید که یک توافق با دو ستون است؛ در یک ستون ما برای شفافیت و اعتمادسازی سرعت خود را کاهش دادیم و آن‌ها نظارت خود را بیشتر کردند و در ستون دیگر قرار بر رفع اتهامات و تحریم‌ها علیه ایران بود که غرب تعهدات خود را اجرا نکرد و از برجام خارج شد، حالا که قصد برگشت به برجام را دارند، می‌گویند این مسائل جدید و غیر از برجام است! درحالی‌که این مسایل از سال ۲۰۰۳ وجود داشته و اکنون و در سال ۲۰۲۲ اتفاق جدیدی رخ نداده است.

اسلامی تاکید کرد: اتهامات علیه ایران را اسراییل مطرح کرد و اکنون رژیم صهیونیستی تبدیل به مرجع تقلید برای آژانس بین‌اللملی انرژی اتمی شده است.

وی ابراز کرد: چگونه می‌شود که یک سازمان بین‌المللی زیر نظر سازمان ملل از منافقان که دستانشان به خون هزاران ایرانی آغشته است، پیروی کند؟

معاون رئیس جمهور اضافه کرد: در مذاکراتی که در دولت قبل انجام شده بود، گفته بودند که اطلاعاتی در دست ما است و برای بازدید از چهار مکان به ما دسترسی بدهید که ما این پرونده را ببندیم البته برای این اتهامات هم سند معتبر نداشتند.

وی با اشاره به توافق سال گذشته با رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی توضیح داد: با گروسی تفاهم کردیم و آن بیانیه منتشر شد و گفتیم شما سوالاتتان را به ما بدهید و ما جواب سوالات را به شرط اینکه پرونده را ببندید، می‌دهیم.

اسلامی بیان کرد: آژانس اعلام کرد که ۲ پرونده از مکان‌های ادعایی را می‌بندد و در مورد ۲ مکان بعدی، ایران باید روشنگری بیشتری انجام دهد اما بعداً از آن دو مکان، یک پرونده‌ را بستند که البته مجدداً پرونده همان مکان را باز کردند!

اسلامی افزود: برای مثال یکی از این اماکن یک معدن متروکه است که بیش از ۳۰ سال استفاده نشده است.

معاون رییس جمهور گفت: در جمهوری اسلامی ایران یک مورد فعالیت هسته‌ای وجود ندارد که به آژانس اعلام نشده باشد یا آژانس از آن بی اطلاع باشد و تمام فعالیت‌ها تحت نظارت آژانس است.

وی بیان کرد: امروز در حدود ۲ درصد از ظرفیت هسته‌ای دنیا مربوط به ایران است، اما حدود ۲۵ درصد از بازرسی‌ها از ایران انجام می‌شود!

وی افزود: آژانس و مدیرکل باید از جایگاه حقوقی آژانس صیانت کنند.

اسلامی تصریح کرد: پیغام‌ها و پیام‌هایی که از طرف آژانس آمده؛ نشان می‌دهد که قصد بستن این پرونده را دارند. امیدواریم صادق باشند و بیش از این وقت خود را تلف نکرده و فکر نکنند که با چنین موردی بتوانند فشار حداکثری خود را اعمال کنند.

وی اضافه کرد: موضوع حائز اهمیت این است که اراده سیاسی باید برای بستن وجود داشته باشد، اراده سیاسی الان برای فشار است درحالی‌که باید اراده سیاسی خود را خرج بستن پرونده کند.

 

رییس سازمان انرژی اتمی درباره برنامه پیشنهادی ایران در مجمع عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی توضیح داد: پیشنهاد قطعی و مشخص ما، طرح موضوع خاورمیانه عاری از سلاح‌های هسته‌ای در مجمع عمومی آژانس بین المللی است.

وی گفت: در نشست اخیر شورای حکام، بسیاری از کشورها برای صدور قطعنامه علیه ایران همکاری نکردند که این مساله دارای پیام خوبی بود؛ فقط یک بیانیه در چهار بند منتشر شد که در بند چهارم آن مواضع اروپایی‌ها آمده بود.

مهندس اسلامی اظهار کرد: صهیونیست‌ها دنبال این هستند که با تغییراتی در NPT بتوانند جای پای خود را باز کنند که هنوز با سایر اعضا به اجماع نرسیده‌اند.

 

رییس سازمان انرژی اتمی در ادامه درباره نیت اروپایی‌ها از توافق با ایران عنوان کرد: علایم و نشانه‌ها که در یک سال گذشته وجود داشت و هنوز هم ادامه دارد، حاکی از این است که اروپایی‌ها اراده کرده‌اند که توافق صورت گیرد اما نیت اصلی آنها انزوای ایران است و به نوعی با توافق هسته‌ای می‌خواهند زمان بخرند که ما را تضعیف کنند.

وی خاطرنشان کرد: اروپایی‌ها با داشتن چرخه سوخت ما مخالف هستند زیرا چرخه سوخت نماد داشتن قدرت است و اروپایی‌ها از قبل از انقلاب نیز موافق این موضوع نبوده‌اند

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر