کد خبر: ۷۳۳۵
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۸

آخرین مهلت شرکت در جشنواره حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز بانک سینا

برای شرکت در ششمین جشنواره حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز بانک سینا تنها تا پایان وقت اداری روز پنج‍شنبه ۳۱ شهریور ماه سال جاری فرصت باقی است
آخرین مهلت شرکت در جشنواره حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز بانک سینا

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک سینا، با هدف ایجاد بستر‌های مشارکت بیشتر هموطنان در امور عام‌المنفعه و ترویج فرهنگ پسندیده قرض‌الحسنه، ششمین جشنواره حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز این بانک با میلیارد‌ها ریال جوایز نقدی برگزار می‌شود.

آخرین مهلت شرکت در جشنواره حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز بانک سینا
هموطنان می‌توانند تا پایان شهریور ماه سال جاری با مراجعه به تمام شعب بانک سینا در سراسر کشور ضمن افتتاح حساب یا تکمیل موجودی در این جشنواره شرکت و فرصت بهره‌مندی از جوایز این دوره را برای خود فراهم کنند.

جوایز ششمین جشنواره حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز بانک سینا شامل ۳۷ جایزه کمک هزینه خرید خودرو ایرانی هر یک به ارزش یک میلیارد ریال، ۳۷ کمک هزینه خرید کالای ایرانی هر یک به مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال، ۱۳۷ کمک هزینه سفر به عتبات عالیات هر یک به مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال، چهار هزار و ۵۳۷ جایزه ۱۰ میلیون ریالی و ۲۲ هزار و ۶۳۷ جایزه ۵ میلیون ریالی است.
حداقل موجودی برای شرکت در جشنواره حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز بانک سینا یک میلیون ریال است و به ازای هر ۵۰۰ هزار ریال در پایان هر روز یک امتیاز برای صاحب حساب منظور می‌شود.

برچسب ها: بانک سینا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو
با رشد اقتصادی، ملی‌گرایی و تنش‌های منطقه‌ای، چین با فرصت‌ها و محدودیت‌های سیاسی و اقتصادی در آسیا روبروست و آینده‌اش به تعادل پیچیده‌ای میان کنترل داخلی و روابط بین‌المللی بستگی دارد.
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر