کد خبر: ۷۳۲۶
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۸
مدیرعامل پست بانک ایران خبر داد:

فروش بیش از ۷۴۳ هزار دلار ارز اربعین به ۷ هزار و ۷۹۵ زائر

  مدیرعامل پست بانک ایران از فروش معادل ۷۴۳ هزار ۲۰۰ دلار برابر با ۲۱۹ میلیارد ریال ارز زیارتی به زائرین اربعین حسینی در مدت ۱۰ روز خبر داد و گفت: از ۱۴ تا ۲۵ شهریور ماه  ارز اربعین به ۷ هزار و ۷۹۵ زائر در ۵۰ شعبه و باجه بانکی روستایی فروخته شده است.
فروش بیش از ۷۴۳ هزار دلار ارز اربعین به ۷ هزار و ۷۹۵ زائر
 

به‌گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از اداره کل روابط عمومی پست بانک ایران، بهزاد شیری مدیرعامل بانک با اعلام این خبر افزود: از روز ۱۴ شهریور ماه که بانک مرکزی ج. ا. ا مجوز فروش ارز زیارتی را به پست بانک ایران ابلاغ کرد، تا پایان روز ۲۵ شهریور، در مجموع معادل ۷۴۳ هزار و ۲۰۳ دلار ارز در شعب بانک به زوار فروخته شده که مبلغ ۶۱۹ هزار و ۷۰۰  آن دلار و مبلغ ۱۸۵ میلیون و ۲۵۵ هزار و ۱۰۰ دینار عراق بوده است.

فروش بیش از ۷۴۳ هزار دلار ارز اربعین به ۷ هزار و ۷۹۵ زائر
شیری با اشاره به اینکه پست بانک ایران در ۱۱ استان خدمات ارزی به زائرین ارائه کرده است، تصریح کرد: تمرکز شعب و باجه‌های بانکی فروش ارز زیارتی در پنج استان خوزستان، ایلام، آذربایجان غربی، کرمانشاه و کردستان که در مسیر زائرین بود قرار داشت.
وی افزود: ۳۱ شعبه در تهران، کلان شهر‌ها و شهر‌های مرزی و در مسیر پایانه‌های خروجی و ۱۹ باجه بانکی روستایی در شش مرز خروجی تمرچین، باشماق، مهران، خسروی، چذابه و شلمچه به زوار حسینی خدمات ارزی ارائه دادند.

برچسب ها: پست بانک ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر