کد خبر: ۷۳۲۵
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۳
مهندس بید خام در گفت‌و با ایرنا: 

فعال بودن سرویس رومینگ در داخل کشور هیچ هزینه‌ای ندارد

مدیر کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران درباره خبر منتشر شده در خصوص دریافت هزینه رومینگ از سوی اپراتورها، ضمن تکذیب این موضوع، گفت: فعال بودن سرویس رومینگ در داخل کشور هیچ هزینه‌ای ندارد.
فعال بودن سرویس رومینگ در داخل کشور هیچ هزینه‌ای ندارد
به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از ایرنا، پیامکی با این مضمون که سرویس رومینگ از سوی شرکت مخابرات برای اپراتور‌ها فعال شده و بابت آن از مردم هزینه ۶ هزار تومانی دریافت می‌شود، دست به دست می‌چرخد. سخنگوی شرکت مخابرات این مسئله را که در سال‌های گذشته نیز به همین شکل منتشر شده بود، را تکذیب کرد.
فعال بودن سرویس رومینگ در داخل کشور هیچ هزینه‌ای ندارد

«محمدرضا بیدخام» مدیر کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران در این باره به ایرنا گفت: سرویس رومینگ در شرایط عادی برای همه کاربران تلفن همراه فعال است و این فعال بودن هزینه‌ای برای آن‌ها ندارد.

وی افزود: اگر فردی قصد خروج از کشور و استفاده از خط تلفن همراه خود را داشته باشد، باید مطمئن شود که این گزینه برای او فعال است تا پس از بازگشت با هزینه زیادی مواجه نشود.

مهندس بیدخام تصریح کرد: فعال بودن سرویس رومینگ در داخل کشور هیچ هزینه‌ای برای فرد ندارد و صرفا زمانی این هزینه منظور می‌شود که کاربر در خارج از کشور قصد استفاده از تلفن همراه خود را داشته باشد که در این صورت نیز از سوی اپراتور‌ها بسته‌های مختلفی برای این کار در نظر گرفته شده تا استفاده از این سرویس به صرفه باشد.

به گزارش ایرنا، اپراتور‌های داخلی کشور برای اینکه کاربرانشان در سفر‌های خارجی خود بتوانند از امکانات آن‌ها استفاده کند، با اپراتور‌های مطرح هر کشور وارد مذاکره شده و با آن‌ها قرارداد می‌بندند. بر اساس این تفاهم می‌توان از خدمات اپراتور داخلی در کشور‌های دیگر استفاده کرد و برای آن هزینه پرداخت.
برچسب ها: مخابرات ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
برگزیده
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
صفحه خبر بالای تصاویر