کد خبر: ۷۳۲۲
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۲

افزایش ۳۱ درصدی تعداد مسافران ورودی به جزیره کیش

عزت الله محمدی سرپرست شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های منطقه آزاد کیش در مرداد امسال از افزایش ۳۱ درصدی مسافران به جزیره خبر داد.
افزایش ۳۱ درصدی تعداد مسافران ورودی به جزیره کیش
به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، عزت الله محمدی، گفت: در مرداد ماه امسال به صورت میانگین با انجام روزانه ۳۸ پرواز ورودی و خروجی در جزیره کیش و ارائه خدمات به ۱۳۵ هزار و ۲۰۰ نفر مسافر به میزان ۱ میلیون و ۵۴۱ هزار و ۵۰۹ تن بار ارسال و پذیرش شده است.
 
افزایش ۳۱ درصدی تعداد مسافران ورودی به جزیره کیش
محمدی گفت: تعداد ورودی و خروجی از جزیره کیش در مرداد ماه امسال به ترتیب ۵۸۳ و ۵۸۴ پرواز بود که در مقایسه با مدت زمان مشابه در سال گذشته ۷ درصد کاهش یافته است.

وی ادامه داد در ماه گذشته تعداد مسافران ورودی به کیش ۶۵ هزار و ۹۸۴ نفر و تعداد ۶۹ هزار و ۲۱۶ نفر نیز خروجی از کیش داشته ایم که این آمار در مقایسه با مدت زمان مشابه در سال گذشته به ترتیب ۳۱ و ۲۵ درصد افزایش داشته است.

عزت الله محمدی همچنین به تعداد پرواز‌های بین المللی ورودی و خروجی کیش اشاره کرد و گفت: در مردادماه امسال تعداد ۴ پرواز بین المللی ورودی و خروجی با تعداد ۴۸۵ نفر مسافر در فرودگاه کیش انجام شده است که در مقایسه با مدت زمان مشابه در سال گذشته رشد ۱۰۰ درصدی پرواز‌ها را شاهد بودیم.

وی افزود: در مرداد امسال تعداد دو پرواز ورودی و خروجی به شهر مسقط توسط شرکت هواپیمایی کیش انجام شده است.

محمدی خاطر نشان کرد: شرکت‌های هواپیمایی "کیش ایر با ۳۷۹، زاگرس با ۸۳ و سپهران با تعداد ۱۲۴ پرواز ورودی و خروجی " بین ۱۳ شرکت هواپیمایی فعال در مسیر کیش به ترتیب در رتبه‌های نخست تا سوم قرار گرفتند.

سرپرست شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های منطقه آزاد کیش همچنین به تعداد مسافران و میزان بار در پرواز‌های داخلی به تفکیک شهر‌های مبداء و مقصد اشاره کرد و گفت: شهر‌های "تهران، مشهد، اصفهان، شیراز، بندر عباس، تبریز، ساری، کرمان، رشت و اهواز" به ترتیب بیشترین تعداد ورودی و خروجی پرواز‌ها را به خود اختصاص دادند.
برچسب ها: منطقه آزاد کیش
آخرین اخبار
اخبار داغ
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر