کد خبر: ۷۳۲
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۷
به بهانه توضیحات مجری درباره آیتم بحث انگیز

فرصت پاسخ گویی؛ فقط برای فرزاد حسنی یا حقی برای همه؟!

آیا رسانه ای که اصرار دارد خود را با صفت «ملی» توصیف کند و گاه به آدم های سیاسی یا هنری یا فکری یی که نمی پسندد اتهاماتی را وارد می کند یا ابهاماتی را درباره آنان مطرح می سازد این فرصت را برای دیگران نیز در نظر می گیرد؟
عصر ایران؛ مهرداد خدیر- ساعاتی پس از انتشار فیلمی از برنامه «اکسیر» با تلقی اهانت فرزاد حسنی به یکی از شرکت کنندگان، تلویزیون در برنامه «مردم چی می گن» به او فرصت داد تا توضیح دهد و از خود دفاع کند.

به توجیهات او در گفتاری دیگر پرداخته ایم و این که اگر راست می گوید و آن آیتم واقعا نمایشی بوده تنها شایبه اهانت به آقای «جمشید» را می زداید  و به جای آن سوء استفاده از اعتماد مردم را می نشاند که گمان می برده اند یک برنامه واقعی را تماشا می کنند.

 اگر هم راست نمی گوید و«جمشید» را حسب اخبار برخی سایت های محلی در استان البرز دوباره دعوت کرده اند جای تأسف مضاعف است که در رسانه ملی به جای راست، ناراست و دروغ ترویج می شود. 

ضمن این که اگر هم راست باشد و همه اینها بخشی از یک نمایش بوده اعتماد مردم به برنامه های دیگر نیز مخدوش می شود و تهیه کنندگانی که واقعا جوایز نقدی می دهند می توانند اعتراض کنند.

این گفتار اما در پی بیان نکته یا طرح پرسشی دیگر است. این که صدا و سیما آیا به دیگران نیز اجازه دفاع و توضیح می دهد؟ یا این حق تنها برای خود صدا و سیمایی ها به رسمیت شناخته می شود؟

سؤال مشخص این که آیا رسانه ای که اصرار دارد خود را با صفت «ملی» توصیف کند و گاه به آدم های سیاسی یا هنری یا فکری یی که نمی پسندد اتهاماتی را وارد می کند یا ابهاماتی را درباره آنان مطرح می سازد این فرصت را برای دیگران نیز در نظر می گیرد؟

یگانه دستاورد احتمالا مثبت ماجرای فرزاد حسنی می تواند این باشد که به سیاست مداران و نویسندگان و هنرمندان یا هر شهروند دیگر نیز که احساس می کند حقی از او تضییع شده یا سوء تفاهمی درباره او شکل گرفته اجازه دهند مانند فرزاد حسنی از خود دفاع کند.

با همه انتقاداتی که به فرزاد حسنی و لحن و رفتار او وارد است در این یک مورد خاص- اجازه دفاع در تلویزیون- بعید نیست خیلی ها آرزو کنند گاهی - و فقط گاهی - فرزاد حسنی باشند چون اجازه پیدا می کنند از خود دفاع کنند. حقی که در صدا و سیما از بسیاری از چهره های سیاسی یا فکری دریغ می شود... 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت
نخست‌وزیر لوکزامبورگ اعلام کرد کشورش دولت فلسطین را به رسمیت می‌شناسد و هدف این اقدام را حمایت از روند دیپلماسی برای پایان مناقشه خاورمیانه دانست.
بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمان جهان ۲۰۲۵ که در زاگرب کرواسی در حال برگزاری است موفق شد یک روز زودتر، بالاتر از آمریکا به عنوان قهرمانی زودهنگام جهان دست یابد.
برگزیده
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
صفحه خبر بالای تصاویر