کد خبر: ۷۲۸۷
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۳

«کمیته حقیقت یاب» مجلس بدنبال علت فوت مهسا امینی

عضو کمیته حقیقت یاب مجلس گفت: ما از لحظه ای که خانم امینی بازداشت شده تا لحظه ای که ویدیو موجود است تا زمان انتقال وی به بیمارستان را مورد بررسی دقیق قرار می دهیم و تمام احتمالات و فرضیات را در این مسئله در نظر می گیریم و از پزشکی قانونی نیز خواسته ایم سریعتر گزارش شان را به ما ارائه دهند.
«کمیته حقیقت یاب» مجلس بدنبال علت فوت مهسا امینی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از عصر ایران، جلال رشیدی کوچی گفت: عضو کمیته حقیقت یاب مجلس اظهار کرد: ما از لحظه‌ای که خانم امینی بازداشت شده تا لحظه‌ای که ویدیو موجود است تا زمان انتقال وی به بیمارستان را مورد بررسی دقیق قرار می‌دهیم و تمام احتمالات و فرضیات را در این مسئله در نظر می‌گیریم و از پزشکی قانونی نیز خواسته ایم سریعتر گزارش شان را به ما ارائه دهند.

«کمیته حقیقت یاب» مجلس بدنبال علت فوت مهسا امینی

مهسا امینی دختر ۲۲ ساله کردستانی در سفر به تهران، توسط گشت ارشاد بازداشت و سپس در مقر پلیس در خیابان وزرا تهران، دچار حادثه شد و بعد از انتقال به بیمارستان، در حال کما جان باخت.

جلال رشیدی کوچی، نماینده مجلس، با اشاره به تشکیل کمیته کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی برای فوت مهسا امینی گفت: کمیته کمیسیون شورا‌ها اتفاق رخ داده برای خانم امینی را از چند بعد مورد بررسی قرار می‌دهد و ظرف دو سه روز آینده گزارش اولیه خود را به هیات رئیسه مجلس برای قرائت در صحن مجلس ارائه می‌دهد.


وی با تاکید بر اینکه گشت ارشاد باعث ایجاد دوقطبی در جامعه شده است، گفت: مردم از این برخورد‌های سلیقه‌ای و نادرست، ناراحت هستند و تقاضایشان این است که این روش اصلاح شود. واقعیت این است که گشت ارشاد باعث ایجاد خشم و نفرت در جامعه شده است و حتی زنان با حجاب ما نیز از این دو قطبی ایجاد شده ناراحت هستند و خواستار اصلاح این روش هستند.

عضو کمیته حقیقت یاب مجلس اظهار کرد: ما از لحظه‌ای که خانم امینی بازداشت شده تا لحظه‌ای که ویدیو موجود است تا زمان انتقال وی به بیمارستان را مورد بررسی دقیق قرار می‌دهیم و تمام احتمالات و فرضیات را در این مسئله در نظر می‌گیریم و از پزشکی قانونی نیز خواسته ایم سریعتر گزارش شان را به ما ارائه دهند.

وی تاکید کرد: ما از دیروز صحبت هایمان را با مسئولان وزارت بهداشت آغاز کردیم و قطعا با پزشکان و کادر درمان بیمارستان کسری، شاهدان و خانواده مرحومه امینی نیز صحبت‌های خواهیم داشت و از ساختمان وزرا و بیمارستان کسری نیز بازدیدی خواهیم کرد. علت فوت خانم امینی چه در اثر ضرب و شتم و چه در اثر سکته باشد مورد بررسی دقیق قرار می‌گیرد و گزارش دقیق به مردم توسط مجلس ارائه می‌شود.

نماینده مرودشت در مجلس ادامه داد: از نظر ما این گزارش گام اول است و قطعا این کمیته عملکرد گشت ارشاد در چند سال گذشته را مورد بررسی قرار می‌دهد که آیا گشت ارشاد به نفع یا ضرر مردم بوده است. ابعاد اجتماعی گشت ارشاد در گزارش‌های بعدی این کمیته مورد بررسی قرار می‌گیرد و این مسئله آسیب شناسی می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر