کد خبر: ۷۲۸۳
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۰

هادی حیدری، مدیر ریسک و مطالعات اقتصادی بانک کارآفرین شد

مدیرعامل بانک کارآفرین با بیان اینکه رعایت قوانین و مقررات درون سازمانی باید راهبرد اصلی مدیریت ریسک و مطالعات اقتصادی باشد خواستار مطالعه بر موضوعاتی شدکه روی زندگی و اقتصادکشور تاثیر قابل توجهی دارد.
هادی حیدری، مدیر ریسک و مطالعات اقتصادی بانک کارآفرین شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک کارآفرین؛ با حضور احمد بهاروندی مدیرعامل، محمدرضا خورسندی و مسعود شریفات اعضا هیات مدیره، سهراب صادقی معاونت امور بانکی و همکاران مدیریت ریسک و مطالعات اقتصادی بانک کارآفرین، جلسه معارفه هادی حیدری به عنوان مدیریت ریسک و مطالعات اقتصادی برگزار شد.

هادی حیدری، مدیر ریسک و مطالعات اقتصادی بانک کارآفرین شد
دکتر احمد بهاروندی مدیرعامل بانک کارآفرین در این مراسم با اشاره به اهمیت واحد مدیریت ریسک و مطالعات اقتصادی گفت: این واحد یکی از مهمترین بخش‌ها برای هر بانک و البته اقتصاد است. مطالعات و تحقیقات این واحدعلاوه بر بانک‌ها برای اقتصادکشور هم مهم است و باید در عین رعایت قوانین و مقررات درون سازمانی به فکر تعالی سازمان و کشور باشد.  

بهاروندی در ادامه تصریح کرد: امروزه اقتصاد کشور نیازمند سرمایه انسانی است و آنچه می‌تواند اقتصاد کشور و آینده آن را بسازد، همین سرمایه انسانی متخصص و البته ثبات مدیریت است. نگاه به اقتصاد از گذشته تا کنون نشان می‌دهد که آنچه می‌تواند باعث عبور از تکانه‌های اقتصادی شود، ثبات مدیران اقتصادی است.

مدیرعامل بانک کارآفرین همچنین افزود: تغییر مدیران در رده‌های بالا، موجب عدم ثبات تصمیم گیری و اجرا می‌شود. با ورود و خروج هر مدیر، فرآیند تصمیم گیری تغییر می‌کند و بعضا تصمیم‌های متناقض از قبل گرفته و به اجرا گذاشته می‌شود. این همان دلیلی است که اقتصاد به ثبات نمی‌رسد و شاهد انباشت تصمیم گیری‌های نادرست در اقتصاد هستیم.

وی با تاکید بر این که در نهایت اقتصاد وارث تناقض در تصمیم گیری هاست، اظهارداشت: اقتصاد در کنار نیروی سرمایه انسانی متخصص به ثبات تصمیم گیری نیاز دارد چراکه همه ما افرادی هستیم که کشور بر روی ما سرمایه گذاری کرده و باید به دنبال درس گیری از تجربیات و خطای دیگران باشیم، و آن‌ها را تکرار نکنیم.

 

بهاروندی با اشاره به روال برخی تصمیم گیری‌ها در کشور‌های دیگر و مقایسه آن با شرایط فعلی اقتصاد گفت: در حال حاضر متاسفانه برخی تصمیم گیری‌ها که اقتصاد را با تکانه‌های زیادی مواجه می‌کند بصورت یک جانبه و دستوری ابلاغ و اجرا می‌شود، بدون اینکه کار کارشناسی انجام شود.

مدیرعامل بانک کارآفرین از مدیریت ریسک خواست تا با مطالعه بر روی موضوعات مختلف که روی زندگی مردم و اقتصاد تاثیر قابل توجهی دارد، به کمک اقتصاد بیایند.

 

هادی حیدری؛ دکترای علوم اقتصادی دارد و پیش از این رییس پژوهشکده پولی و بانکی بوده است.

برچسب ها: بانک کارآفرین
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک! دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک!
وودی الن بزرگ امروز ۹۰ ساله شد، فیلمسازی که بیانگر انسان‌ها در عصر مدرن است و بخاطر برنامه نوازندگی جاز به مراسم اسکار و گرفتن اسکار فیلم آنی‌هال نرفت، چون همزمان بود!
صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن
جعفر پناهی فیلمساز مطرح کشور و برنده جایزه نخل طلای کن به دلیل فعالیت تبلیغی علیه نظام بار دیگر به حبس و ممنوعیت خروج از کشور آن هم به صورت غیابی محکوم شده است.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر