کد خبر: ۷۲۶۲
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۸
معاون امور شعب و بازاریابی منطقه یک بانک ملی تاکید کرد:

ضرورت نگاه به داخل و نقش بانک ها در تقویت اقتصاد

معاون امور شعب و بازاریابی منطقه یک بانک ملی ایران با تبیین فرمایشات رهبر فرزانه، بر ضرورت نگاه به داخل و نقش بانک ها در تقویت اقتصاد و جهش تولید تاکید کرد.
ضرورت نگاه به داخل و نقش بانک ها در تقویت اقتصاد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، محمد نور آزادی در همایش بررسی عملکرد اداره امور شعب استان کرمانشاه که با حضور رییس، معاونان، روسای حوزه، شعب، بازرسان، کارشناسان و روسای دوایر اداره امور برگزار شد، ضرورت جوان‌گرایی را یادآور شد و گفت: استفاده همزمان از تجربیات گران‌سنگ پیشکسوتان و جانشین پروری در نیرو‌های جوان ضروری بوده و از مصادیق تعامل درون‌سازمانی و مایه تحول مدیریت کشور و پیشرفت خواهد بود.

ضرورت نگاه به داخل و نقش بانک ها در تقویت اقتصاد

معاون امور شعب و بازاریابی منطقه یک کشور با اشاره به روحیه بالای همکاران، بر ضرورت آگاهی محوری در بانک و تلاش همگانی بر اصلاح ارزیابی‌ها تاکید و خاطر نشان کرد: باید بین انتظارات از شعب و تکالیفی که باید برای آن‌ها انجام دهیم، تناسب وجود داشته باشد.
آزادی همچنین ضمن گرامیداشت حماسه اربعین حسینی و قیام عاشورا که مصداق بارز ایثار، آزادگی و عدالت خواهی است، از تلاش همکاران برای برپایی غرفه بانک در موکب زائران اربعین در قصرشیرین تقدیر کرد.
انجام تکالیف قانونی و توجه به جذب منابع لازم، ضرورت بازنگری بانک مرکزی در تعیین تسهیلات تکلیفی بانک ها، پرداخت تسهیلات به میزان جذب منابع، نقش بی بدیل مدیران در رشد منابع، شناسایی و برطرف کردن خلاء‌ها و دست کم نگرفتن توانمندی‌ها از دیگر مباحث محوری طرح شده از سوی آزادی بود.
جلال صفری رییس اداره امور شعب استان کرمانشاه نیز ضمن قدردانی از زحمات همکاران در برپایی موکب قصرشیرین و میزبانی از زائران، به پتانسیل بالای این استان برای بالا بردن سهم بانک در بازار اشاره کرد و خواستار همت و تلاش حداکثری همکاران برای اعتلای نام بزرگ بانک ملی ایران شد.
در پایان همایش جلسه پرسش و پاسخ برگزار و ضمن بررسی پیشنهاد‌ها و انتقادات، راهکار‌های لازم جهت بهبود فرآیند‌های ارائه با کیفیت‌تر خدمات به مشتریان بررسی شد.
همچنین از همکاران دارای رتبه برتر در آزمون تعیین سطح کشوری و همکاران دارای عملکرد موفق در وصول مطالبات با تقدیم لوح تقدیر شد.
گفتنی است آزادی در این سفر علاوه بر دیدار با کیوان کاشفی رئیس اتاق بازرگانی استان و هیأت همراه و روح اله وکیلی رئیس کانون وکلای دادگستری استان به منظور گسترش تعاملات در نشستی صمیمی با ۲۷ نفر از فزندان شاهد همکار دیدار و گفتگو کرد و با شنیدن صحبت‌های همکاران در خصوص امور مربوط به خانواده شهدا و ایثارگران راهکار‌ها و رهنمود‌های لازم را اعلام کرد.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
زلزله در پرسپولیس؛ تصمیم جنجالی اوسمار، دو خروجی بزرگ! زلزله در پرسپولیس؛ تصمیم جنجالی اوسمار، دو خروجی بزرگ!
نقل‌وانتقالات زمستانی پرسپولیس با یک شوک بزرگ آغاز شد؛ تصمیم نهایی اوسمار ویرا منجر به جدایی رسمی سرژ اوریه و فرشاد احمدزاده شد.
ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر
با هوش مصنوعی می‌توان عکس‌های دختر پدری احساسی و اختصاصی برای روز پدر ساخت. در این مقاله پرامپت پدر و دختری،بهترین روش‌ و نکات مهم را معرفی می‌کنیم.
سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد
مسعود پزشکیان رییس جمهور در نشست فعالان سیاسی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: ما دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم. او گفت: دلار را به هر کسی می‌دهیم می‌خورد
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر